Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ZESTAWIENIE WYNIKÓW ZA SEZON 2010

LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek:

Saidi była na 15 wystawach gdzie zdobyła 14 złotych i 1 srebrny medal, 14 CAC/CWC,
w tym 8 wystaw międzynarodowych, gdzie uzyskała 5 CACIB i 2 res.CACIB,
3 BOB, BOG4,

uzyskała tytuły:
Champion Polski
Interchampion,
Zwycięzca Polski 2010

rozpoczęła championaty: Litwy, Węgier, Austrii i Słowacji.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']Saidi dochodzi do siebie po cieczce, znowu przestaje jeść śniadanie
U mnie Żelka dostała wilczego apetytu...
chłopaki pochudli. Niby jedza normalnie, ale... szczuplutcy sa...

[quote name='jamnicze']ZESTAWIENIE WYNIKÓW ZA SEZON 2010
Saidi była na 15 wystawach gdzie zdobyła 14 złotych i 1 srebrny medal, 14 CAC/CWC,
3 BOB, BOG4,
uzyskała tytuły:
Champion Polski
Interchampion,
Zwycięzca Polski 2010
Hohoho, zazdraszczam:)
Piękne wyniki. Oby tak było i w 2011 r. a nawet lepiej:)

Pzdr.

Posted

3 BOB, BOG4,

uzyskała tytuły:
Champion Polski
Interchampion,
Zwycięzca Polski 2010

Nooo imponująco to wyglada!
Oby tak dalej :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']U mnie Żelka dostała wilczego apetytu...
chłopaki pochudli. Niby jedza normalnie, ale... szczuplutcy sa...

Hohoho, zazdraszczam:)
Piękne wyniki. Oby tak było i w 2011 r. a nawet lepiej:)

Pzdr.
No Żelcia musi jeść teraz za całe stadko ;)
Nie ma czego zazdraszczać, Twoje wyniki są bardziej imponujące :)
[quote name='Iza.']Nooo imponująco to wyglada!
Oby tak dalej :loveu:
Dzięki :), w przyszłym roku będzie chyba nieco mniej wystaw, bo chcę na parę zagranicznych pojechać, to i trudniej będzie, bo większa konkurencja.
[quote name='Darianna']Elegancki sezon, jest się czym pochwalić!
Dzięki :) Twoje chłopaki też idą jak burza :)
[quote name='deer_1987']Sajdi lubi takie prasowane kosci bardziej niz inne? bo na przyklad moim wlasnie te nie smakuja :)
Niespecjalnie, ale czasami z nudów pociamka, zwłaszcza jak się jej je trzyma. I zdecydowanie woli te naturalne od białych.
[quote name='DuDziaczek']rewelacyjne wyniki! gratuluję ;)
Witamy w naszych skromnych progach i dziękuję, zwłaszcza w imieniu Sajduni :)
[quote name='tomecki']Sajda testuje legowisko "od Gosi"

]
Saidi mi powiedziała, że legowisko całkiem wygodne i może je polecić innym
[quote name='Asiaczek']Damulka:)

Pzdr.
Taaaa, łobuzica sama się wepchała choć nikt jej tam nie zapraszał.

Posted

3 BOB, BOG4,

uzyskała tytuły:
Champion Polski
Interchampion,
Zwycięzca Polski 2010

:laola::laola: piekny wynik.....zazdraszczam ;) hahaah......naprawdę tylko pogratulować i uściskac mocno "dziewczynę" :buzi:

Posted

betka-sp napisał(a):
:laola::laola: piekny wynik.....zazdraszczam ;) hahaah......naprawdę tylko pogratulować i uściskac mocno "dziewczynę" :buzi:

dziewczynka właśnie przesypia dzisiaj cały dzień, bo pada. A teraz molestuje mnie o głaskanka, no bo w końcu się wyspała i zaprasza do gonitwy dookoła stołu :)
betel napisał(a):
Ale panienka utytułowana!!!!! Gratulacje dla Was :)

Dla niej i tak najważniejsza jest pełna micha i ciepły bok pani lub pana w który można się wtulić ;) Ale dla mnie to radocha :)
Asiaczek napisał(a):
jamnicze, hop hop...

Pzdr.

Jestem, właśnie wróciłam ze szkolenia w Poznaniu, na dodatek musiałam szybko wysłać fotki na kalendarz, bo dostałam czerwona kartkę od tomeckiego ;)

Posted

Szkolenie udane, Poznań przyjazny, ale mam coraz mniejszą ochotę jeździć PKP.

W poznaniu zameldowałam się już w niedzielę rano i miałam cały dzień dla siebie. Zwiedziłam trochę Stare Miasto, tym bardziej, że była przepiękna słoneczna pogoda.
A ponieważ lubię poznawać nowe smaki, to na obiad wypatrzyłam restaurację z kuchnia tajlandzką. Piłam przepyszny sok z melona, a na danie główne (oczywiście nazwy nie pamiętam ;)) wzięłam ryż smażony w sosie sojowym z kawałkami wołowiny, kurczaka i krewetek (tych krewetek było 3, położone na wierzchu kopczyka z ryży :)) z paskami marchwi i kapusty. Do tego 2 patyczki z kawałkami kurczaka (jak szaszłyki) z przepysznym sosem z ziemnych orzeszków na słodko. Do tego troche pociętego w paski omletu i prażynka.

Mniam, mniam

Posted

jamnicze napisał(a):

Jestem, właśnie wróciłam ze szkolenia w Poznaniu, na dodatek musiałam szybko wysłać fotki na kalendarz, bo dostałam czerwona kartkę od tomeckiego ;)

To nie byla "czerwona kartka". To była dopiero żółta...;)

jamnicze napisał(a):
Szkolenie udane, Poznań przyjazny, ale mam coraz mniejszą ochotę jeździć PKP.
W poznaniu zameldowałam się już w niedzielę rano i miałam cały dzień dla siebie. Zwiedziłam trochę Stare Miasto, tym bardziej, że była przepiękna słoneczna pogoda.
A ponieważ lubię poznawać nowe smaki, to na obiad wypatrzyłam restaurację z kuchnia tajlandzką. Piłam przepyszny sok z melona, a na danie główne (oczywiście nazwy nie pamiętam ;)) wzięłam ryż smażony w sosie sojowym z kawałkami wołowiny, kurczaka i krewetek (tych krewetek było 3, położone na wierzchu kopczyka z ryży :)) z paskami marchwi i kapusty. Do tego 2 patyczki z kawałkami kurczaka (jak szaszłyki) z przepysznym sosem z ziemnych orzeszków na słodko. Do tego troche pociętego w paski omletu i prażynka.
Mniam, mniam

A gdzieś Ty to wszystko zmieściła...? Miałaś ze sobą jakieś dwojaki, do których pochowałaś te smakowitości...?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

A gdzieś Ty to wszystko zmieściła...? Miałaś ze sobą jakieś dwojaki, do których pochowałaś te smakowitości...?

pzdr.

Kochana, tego nie było aż tak dużo, były różności ale takie na smaczek ;) Chociaż jak to wszystko zebrać, to najadłam się do syta, więc porcja była właściwa :)
deer_1987 napisał(a):
Nowe smaki poznajesz :)

Moze niedlugo bedziesz mogla i Ty i Asiaczek znow nasza galerie odwiedzac ;)

Uwielbiam poznawać nowe smaki. Niektóre zestawienia mogą nam się wydawać zaskakujące, a w rzeczywistości "niebo w gębie", kiedyś próbowałam z kuchni meksykańskiej pieczoną kaczkę oblaną czekoladą - palce lizać

Posted

Asiaczek napisał(a):
Łeeee, sunie na smyczkach...

Pzdr.

No niestety, to w pobliżu domu. Jest tam niewielka łączka i czasami je spuszczamy, ale pannice znają już okolice i teren dla nich za mały, potrafią nawet wybiec na ulicę (dobrze, że mało uczęszczaną)
deer_1987 napisał(a):
A szykuje sie Wam jakies basenji spotkanie?

Miało być w niedzielę ale cienka pracuje, to chyba nic z tego nie wyjdzie. No i niestety pogoda dla basków na dłuższe ubieganie też niezbyt sprzyjająca.

Posted

deer_1987 napisał(a):
A co pogoda od nas przyszla? u nas dzis pierwszy snieg... padal i padal..
http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img1110/img_769921a4.jpg

http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img1110/img_7707d79b.jpg

Uuuuuu, śniegu jeszcze u nas nie ma, no chyba, że na południu kraju. Ale ciągle pada i pada, a Saidi nie lubi chodzić w deszczu. Nasze spacery wyglądają wtedy tak:
Ja jej mówię, że idziemy, a ona patrzy podejrzliwie, no ale dobra, przyjdzie po smyczkę. Otwieram drzwi od klatki i na końcu smyczy zamiast psa mam osiołka!!! Dopiero jak stanowczo jej powiem, że ma natychmiast iść sikać, bo inaczej nie wrócimy do domu, to biegiem leci na najbliższy trawnik, robi siiii i biegiem spowrotem pod klatkę :diabloti:

Posted

Ha to podobnie jak Sherry choc ostatnie deszczowe dni byla luzem jak zawsze i sie swietnie bawilysmy, odzwyczajam ja ze deszcz to cos okropnego :D

Glaski dla mojeog ulubionego basenji :loveu: