jamnicze Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 ZESTAWIENIE WYNIKÓW ZA SEZON 2010 LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek: Saidi była na 15 wystawach gdzie zdobyła 14 złotych i 1 srebrny medal, 14 CAC/CWC, w tym 8 wystaw międzynarodowych, gdzie uzyskała 5 CACIB i 2 res.CACIB, 3 BOB, BOG4, uzyskała tytuły: Champion Polski Interchampion, Zwycięzca Polski 2010 rozpoczęła championaty: Litwy, Węgier, Austrii i Słowacji. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='jamnicze']Saidi dochodzi do siebie po cieczce, znowu przestaje jeść śniadanie U mnie Żelka dostała wilczego apetytu... chłopaki pochudli. Niby jedza normalnie, ale... szczuplutcy sa... [quote name='jamnicze']ZESTAWIENIE WYNIKÓW ZA SEZON 2010 LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek: Saidi była na 15 wystawach gdzie zdobyła 14 złotych i 1 srebrny medal, 14 CAC/CWC, w tym 8 wystaw międzynarodowych, gdzie uzyskała 5 CACIB i 2 res.CACIB, 3 BOB, BOG4, uzyskała tytuły: Champion Polski Interchampion, Zwycięzca Polski 2010 rozpoczęła championaty: Litwy, Węgier, Austrii i Słowacji. Hohoho, zazdraszczam:) Piękne wyniki. Oby tak było i w 2011 r. a nawet lepiej:) Pzdr. Quote
Iza. Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='jamnicze']ZESTAWIENIE WYNIKÓW ZA SEZON 2010 LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek: Saidi była na 15 wystawach gdzie zdobyła 14 złotych i 1 srebrny medal, 14 CAC/CWC, w tym 8 wystaw międzynarodowych, gdzie uzyskała 5 CACIB i 2 res.CACIB, 3 BOB, BOG4, uzyskała tytuły: Champion Polski Interchampion, Zwycięzca Polski 2010 rozpoczęła championaty: Litwy, Węgier, Austrii i Słowacji. Nooo imponująco to wyglada! Oby tak dalej :loveu: Quote
Darianna Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Elegancki sezon, jest się czym pochwalić! Quote
taxelina Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Sajdi lubi takie prasowane kosci bardziej niz inne? bo na przyklad moim wlasnie te nie smakuja :) Quote
jamnicze Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='Asiaczek']U mnie Żelka dostała wilczego apetytu... chłopaki pochudli. Niby jedza normalnie, ale... szczuplutcy sa... Hohoho, zazdraszczam:) Piękne wyniki. Oby tak było i w 2011 r. a nawet lepiej:) Pzdr. No Żelcia musi jeść teraz za całe stadko ;) Nie ma czego zazdraszczać, Twoje wyniki są bardziej imponujące :) [quote name='Iza.']Nooo imponująco to wyglada! Oby tak dalej :loveu: Dzięki :), w przyszłym roku będzie chyba nieco mniej wystaw, bo chcę na parę zagranicznych pojechać, to i trudniej będzie, bo większa konkurencja. [quote name='Darianna']Elegancki sezon, jest się czym pochwalić! Dzięki :) Twoje chłopaki też idą jak burza :) [quote name='deer_1987']Sajdi lubi takie prasowane kosci bardziej niz inne? bo na przyklad moim wlasnie te nie smakuja :) Niespecjalnie, ale czasami z nudów pociamka, zwłaszcza jak się jej je trzyma. I zdecydowanie woli te naturalne od białych. [quote name='DuDziaczek']rewelacyjne wyniki! gratuluję ;) Witamy w naszych skromnych progach i dziękuję, zwłaszcza w imieniu Sajduni :) [quote name='tomecki']Sajda testuje legowisko "od Gosi" ] Saidi mi powiedziała, że legowisko całkiem wygodne i może je polecić innym [quote name='Asiaczek']Damulka:) Pzdr. Taaaa, łobuzica sama się wepchała choć nikt jej tam nie zapraszał. Quote
betka-sp Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='jamnicze']ZESTAWIENIE WYNIKÓW ZA SEZON 2010 LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek: Saidi była na 15 wystawach gdzie zdobyła 14 złotych i 1 srebrny medal, 14 CAC/CWC, w tym 8 wystaw międzynarodowych, gdzie uzyskała 5 CACIB i 2 res.CACIB, 3 BOB, BOG4, uzyskała tytuły: Champion Polski Interchampion, Zwycięzca Polski 2010 rozpoczęła championaty: Litwy, Węgier, Austrii i Słowacji. :laola::laola: piekny wynik.....zazdraszczam ;) hahaah......naprawdę tylko pogratulować i uściskac mocno "dziewczynę" :buzi: Quote
betel Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ale panienka utytułowana!!!!! Gratulacje dla Was :) Quote
jamnicze Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 betka-sp napisał(a)::laola::laola: piekny wynik.....zazdraszczam ;) hahaah......naprawdę tylko pogratulować i uściskac mocno "dziewczynę" :buzi: dziewczynka właśnie przesypia dzisiaj cały dzień, bo pada. A teraz molestuje mnie o głaskanka, no bo w końcu się wyspała i zaprasza do gonitwy dookoła stołu :) betel napisał(a):Ale panienka utytułowana!!!!! Gratulacje dla Was :) Dla niej i tak najważniejsza jest pełna micha i ciepły bok pani lub pana w który można się wtulić ;) Ale dla mnie to radocha :) Asiaczek napisał(a):jamnicze, hop hop... Pzdr. Jestem, właśnie wróciłam ze szkolenia w Poznaniu, na dodatek musiałam szybko wysłać fotki na kalendarz, bo dostałam czerwona kartkę od tomeckiego ;) Quote
jamnicze Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Szkolenie udane, Poznań przyjazny, ale mam coraz mniejszą ochotę jeździć PKP. W poznaniu zameldowałam się już w niedzielę rano i miałam cały dzień dla siebie. Zwiedziłam trochę Stare Miasto, tym bardziej, że była przepiękna słoneczna pogoda. A ponieważ lubię poznawać nowe smaki, to na obiad wypatrzyłam restaurację z kuchnia tajlandzką. Piłam przepyszny sok z melona, a na danie główne (oczywiście nazwy nie pamiętam ;)) wzięłam ryż smażony w sosie sojowym z kawałkami wołowiny, kurczaka i krewetek (tych krewetek było 3, położone na wierzchu kopczyka z ryży :)) z paskami marchwi i kapusty. Do tego 2 patyczki z kawałkami kurczaka (jak szaszłyki) z przepysznym sosem z ziemnych orzeszków na słodko. Do tego troche pociętego w paski omletu i prażynka. Mniam, mniam Quote
Asiaczek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 jamnicze napisał(a): Jestem, właśnie wróciłam ze szkolenia w Poznaniu, na dodatek musiałam szybko wysłać fotki na kalendarz, bo dostałam czerwona kartkę od tomeckiego ;) To nie byla "czerwona kartka". To była dopiero żółta...;) jamnicze napisał(a):Szkolenie udane, Poznań przyjazny, ale mam coraz mniejszą ochotę jeździć PKP. W poznaniu zameldowałam się już w niedzielę rano i miałam cały dzień dla siebie. Zwiedziłam trochę Stare Miasto, tym bardziej, że była przepiękna słoneczna pogoda. A ponieważ lubię poznawać nowe smaki, to na obiad wypatrzyłam restaurację z kuchnia tajlandzką. Piłam przepyszny sok z melona, a na danie główne (oczywiście nazwy nie pamiętam ;)) wzięłam ryż smażony w sosie sojowym z kawałkami wołowiny, kurczaka i krewetek (tych krewetek było 3, położone na wierzchu kopczyka z ryży :)) z paskami marchwi i kapusty. Do tego 2 patyczki z kawałkami kurczaka (jak szaszłyki) z przepysznym sosem z ziemnych orzeszków na słodko. Do tego troche pociętego w paski omletu i prażynka. Mniam, mniam A gdzieś Ty to wszystko zmieściła...? Miałaś ze sobą jakieś dwojaki, do których pochowałaś te smakowitości...? pzdr. Quote
taxelina Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Nowe smaki poznajesz :) Moze niedlugo bedziesz mogla i Ty i Asiaczek znow nasza galerie odwiedzac ;) Quote
jamnicze Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Asiaczek napisał(a): A gdzieś Ty to wszystko zmieściła...? Miałaś ze sobą jakieś dwojaki, do których pochowałaś te smakowitości...? pzdr. Kochana, tego nie było aż tak dużo, były różności ale takie na smaczek ;) Chociaż jak to wszystko zebrać, to najadłam się do syta, więc porcja była właściwa :) deer_1987 napisał(a):Nowe smaki poznajesz :) Moze niedlugo bedziesz mogla i Ty i Asiaczek znow nasza galerie odwiedzac ;) Uwielbiam poznawać nowe smaki. Niektóre zestawienia mogą nam się wydawać zaskakujące, a w rzeczywistości "niebo w gębie", kiedyś próbowałam z kuchni meksykańskiej pieczoną kaczkę oblaną czekoladą - palce lizać Quote
jamnicze Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Saidi przypomniała sobie, że na pufie też się można przespać ;) Spacer z Rodą Quote
taxelina Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 A szykuje sie Wam jakies basenji spotkanie? Quote
jamnicze Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Asiaczek napisał(a):Łeeee, sunie na smyczkach... Pzdr. No niestety, to w pobliżu domu. Jest tam niewielka łączka i czasami je spuszczamy, ale pannice znają już okolice i teren dla nich za mały, potrafią nawet wybiec na ulicę (dobrze, że mało uczęszczaną) deer_1987 napisał(a):A szykuje sie Wam jakies basenji spotkanie? Miało być w niedzielę ale cienka pracuje, to chyba nic z tego nie wyjdzie. No i niestety pogoda dla basków na dłuższe ubieganie też niezbyt sprzyjająca. Quote
taxelina Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 jamnicze napisał(a):Miało być w niedzielę ale cienka pracuje, to chyba nic z tego nie wyjdzie. No i niestety pogoda dla basków na dłuższe ubieganie też niezbyt sprzyjająca. A co pogoda od nas przyszla? u nas dzis pierwszy snieg... padal i padal.. http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img1110/img_769921a4.jpg http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img1110/img_7707d79b.jpg Quote
jamnicze Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 deer_1987 napisał(a):A co pogoda od nas przyszla? u nas dzis pierwszy snieg... padal i padal.. http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img1110/img_769921a4.jpg http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img1110/img_7707d79b.jpg Uuuuuu, śniegu jeszcze u nas nie ma, no chyba, że na południu kraju. Ale ciągle pada i pada, a Saidi nie lubi chodzić w deszczu. Nasze spacery wyglądają wtedy tak: Ja jej mówię, że idziemy, a ona patrzy podejrzliwie, no ale dobra, przyjdzie po smyczkę. Otwieram drzwi od klatki i na końcu smyczy zamiast psa mam osiołka!!! Dopiero jak stanowczo jej powiem, że ma natychmiast iść sikać, bo inaczej nie wrócimy do domu, to biegiem leci na najbliższy trawnik, robi siiii i biegiem spowrotem pod klatkę :diabloti: Quote
taxelina Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ha to podobnie jak Sherry choc ostatnie deszczowe dni byla luzem jak zawsze i sie swietnie bawilysmy, odzwyczajam ja ze deszcz to cos okropnego :D Glaski dla mojeog ulubionego basenji :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 U mnie nie ma przebacz, spacer jest spacer i trzeba wszystko załatwić; wszystkie listy napisać, podpisac, odpisac itp... I kle3ksa na koniec zostawić;) pzdr. Quote
Recommended Posts