Zuza i Noddy Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Aż się cieplej zrobiło, bo u nas to dzisiaj nawet troszkę śnieżek się pokazał. Quote
Asiaczek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Cienka napisał(a):Przy trzeciej będę mieć na pewno drzwi do pokoju :razz: obite blachą Hahaha, ciekawy pomysł... jamnicze napisał(a): Wobec tego dużo cierpliwości i nieco wyrozumiałości dla chłopaków życzę. Oj biedaki, takie zapachy niemal na wyciągnięcie łapki, a nie dają :shake: Jak pisałam, u nas każda cieczka przebiega inaczej, np w zeszłym roku prawie nic nie jadła, a w tym nie dość, że podczas cieczki jadła normalnie, to teraz też młóci, nawet jak jej tata da dodatkowy posiłek i nawet suchy pokarm pochłania. Muszę uważać coby mi nie przytyła panienka, bo samokontrole coś traci. A może przygotowuje się do mroźnej zimy? :cool3: Coś o tej mroźnej zimie to juz od dłuższego czasu piszą... jamnicze napisał(a): Saidi uwielbia wylizywać mokre ręce, jak myję ręce, to też je musi zawsze dosuszyć jęzorkiem ;) Jak panowie wychodzili z jeziora, to pomagała im też osuszać nogi :) Moje też tak robią, ręce, nogi po kapieli, nawet wysuszone ręcznikiem... Cienka napisał(a):Może dzieciuch ale przed cieczką był wyrazie zainteresowany i skakał na Pine. Przyszła cieczka to stracił zainteresowanie (co mnie cieszy). Za to zaczął się interesować okolicznymi psami, suki olewa A może Yogi to ten hm... kochający inaczej...? Pzdr. Quote
jamnicze Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Cienka napisał(a):Może dzieciuch ale przed cieczką był wyrazie zainteresowany i skakał na Pine. Przyszła cieczka to stracił zainteresowanie (co mnie cieszy). Za to zaczął się interesować okolicznymi psami, suki olewa Z tego co pamiętam z wizyty u zielonej, to Saidi miała dwóch nieodłącznych adoratorów, ale jak się dłużej zastanawiam, to może faktycznie za ną chodził BUbu, a Jogi za nim ;) Zuza i Noddy napisał(a):Aż się cieplej zrobiło, bo u nas to dzisiaj nawet troszkę śnieżek się pokazał. U nas dzisiaj co rusz podaduje, a do tego jest mocne wiatrzycho i ogólnie błeeee na dworze. Asiaczek napisał(a): Coś o tej mroźnej zimie to już od dłuższego czasu piszą... Moje też tak robią, ręce, nogi po kąpieli, nawet wysuszone ręcznikiem.. Pzdr. A bo to i ręczniki takie, że trudno się dosuszyć. Już sobie wyobrażam jak wychodzisz z kąpieli i wkraczasz w stado baków - językowców :) Quote
jamnicze Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 były też chłodniejsze dni przy ognisku a pies już śpiący Quote
Cienka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/010-4.jpg a wspominałaś, że mąż nie przepada z Sajdą właśnie widać :cool3: Quote
Asiaczek Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 jamnicze napisał(a): A bo to i ręczniki takie, że trudno się dosuszyć. Już sobie wyobrażam jak wychodzisz z kąpieli i wkraczasz w stado baków - językowców :) A właśnie, że nie. Nie wszystkie moje baski tak robia... np. Wahzirek zupełnie nie jest zainteresowany... Pzdr. Quote
taxelina Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 cos Sajdunia nie chciala sie z Panem kapac :) Quote
Darianna Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Brando wylizuje każdego kto wychodzi z łazienki, Karmel już niekoniecznie :) Quote
jamnicze Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='Cienka']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/010-4.jpg a wspominałaś, że mąż nie przepada z Sajdą właśnie widać :cool3: Bo Saidę trudno nie kochać :) Myślę, że już się trochę do niej przekonał ;) oczywiście nie jak wcina wykładzinę, czy tnie mu kabel od telefonu - oj, wtedy muszę brobić mojego Sajdelka (choć sama z chęcią przetrzepałabym jej skórę) [quote name='Asiaczek']A właśnie, że nie. Nie wszystkie moje baski tak robia... np. Wahzirek zupełnie nie jest zainteresowany... Pzdr. Szkoda, moja wyobraźnia potrafi być baaaardzo realistyczna :) Pewnie dziewczyny są większymi lizawkami, co? [quote name='deer_1987']cos Sajdunia nie chciala sie z Panem kapac :) Zdecydowanie nie! Ona na wodę może popatrzeć, ewentualnie łapki zamoczyć jak jest płytko, a jej chce się pić :) [quote name='Darianna']Brando wylizuje każdego kto wychodzi z łazienki, Karmel już niekoniecznie :) Bo Karmel chyba taki bardziej macho się robi Quote
Asiaczek Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Znowu pudło! Najlepszymi lizawkami sa... samczyki. Przynajmniej u mnie tak jest:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Asiaczek napisał(a):Znowu pudło! Najlepszymi lizawkami sa... samczyki. Przynajmniej u mnie tak jest:) Pzdr. no popatrz :) Ale jestem usprawiedliwiona, bo nigdy samczyka nie miałam ;) Quote
Asiaczek Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ... i raczej pewnie dłuuuuugoooo nie będzie, prawdaaaaa? Pzdr. Quote
jamnicze Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Asiaczek napisał(a):... i raczej pewnie dłuuuuugoooo nie będzie, prawdaaaaa? Pzdr. Oj, prawda :) W mieszkaniu nie za bardzo to sobie wyobrażam, co najwyżej marzy mi się jakiś na współwłasność ;), no ale wtedy i tak by nie mieszkał ze mną. Quote
Asiaczek Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja tez się kiedyś-kiedyś zarzekałam, że nigdy samca w domu nie będzie (znaczy, samczyka psiego i kociego). I co...? Kłamstwo na całej linii! Miałam i kocury i nadal mam samce psie:) Pzdr. Quote
Cienka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja swojemu jeszcze wtedy chłopakowi (tomeckiemu) zapowiedziałam, że jeśli mały basenji nie przyniesie mi pierścionka zaręczynowego to odrzuce oświadczyny:diabloti:. I co oświadczył się 1 stycznia 2009 (przyjęłam ale pierwsza myśl gdzie moje basenji?!), a Pinkę dostałam rok później na 2 tyg. przed ślubem:cool3: Jak to mówią w życiu przejeżdża walec i wszystko wyrównuje. A marzyły mi się 2 sunie (rudo-biała i czarno-biała)a jest Pina i Jogi :cool3: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Zielonej te z marzyła się czarno-biała sunia, ale nie wiem, czy miało to związek z Jej mężem...?:evil_lol: Pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/002-16.jpg też bym sobie tak ponurkowała :lol: Quote
Asiaczek Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 A ja bym sonie nieponurkowała, bo... ja nie jestem wodny człowiek i znam moje umiejętności a propos wody:evil_lol:... jamnicze - hop, hop..... Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='Izabela124.']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/002-16.jpg też bym sobie tak ponurkowała :lol: To mój Krzyś :), specjalnie na ten wyjazd kupił sobie zestaw płetwonurka, a na urodziny dostał ode mnie lekcję nurkowania w skafandrze i z butlą. Akurat byli tam instruktorzy i prowadzili zajęcia, można też było wykupić właśnie taką pojedynczą lekcje :) [quote name='Asiaczek']A ja bym sonie nieponurkowała, bo... ja nie jestem wodny człowiek i znam moje umiejętności a propos wody:evil_lol:... jamnicze - hop, hop..... Pzdr. O, to tak jak ja. Już 2 razy się topiłam mi wystarczy. Stąd ten kapok na łódce, jak pierwszy raz poprosiłam o niego, to pan spojrzał na mnie z wielce zdziwioną miną :) [quote name='deer_1987']zapracowana pewnie? Oj niestety, nawet bardzo. [quote name='Asiaczek']...depresja jesienna...? Pzdr.to też ... Quote
Asiaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 jamnicze - ale jestes z nami! Fajnie, że się odezwałaś, że zajrzałaś, trochę pouzupełniałaś Galerie... A jutro - wyjazd do Poznania. co prawda pogoda taka sobie, ale za to zupełnie inne towarzystwo: nie praca, nie dom... Będzie Zuzka z Ofikiem, Krysia z Bundustarem... troszkę adrenaliny... Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 wyjazd jest już dzisiaj ;) 22.30. I powiem, że średnio mi się chce, nie lubię nocą sama jeździć pociągiem. Umówiłam się dzisiaj na bieganko z chłopakami aby Saidi trochę wymęczyć przed podróżą, ale leje i leje, echhhh Quote
jamnicze Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 A tu zaległa fotka jak Saidi testowała nasz nowy zakup - dywan. Jak widzicie pełna akceptacja :) Saidi na Kaszubach :) Quote
Recommended Posts