Cienka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 A to ulubione miejsce mośków do spania Quote
Cienka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 wersja z czerwonym kocykiem co by się nie działo kocyk musi być :razz: Quote
Cienka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 A to dla tych co lubią duże rzeczy:cool3: Quote
Zuza i Noddy Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ale te dwa rudaski świetnie razem wyglądają. Quote
Cienka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Ale te dwa rudaski świetnie razem wyglądają. To fakt fajnie razem wyglądają lubimy się polansowac z nimi na Długiej w Gdańsku, ludzie się zawsze z zaciekawieniem oglądają :evil_lol: Quote
Korenia Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Asiaczek napisał(a):Pj, macie wesoło z Rudymi:) Pzdr. Asiu, ależ Ty też możesz się lansować :evil_lol: Masz ciutkę więcej :P Jak weżmiesz 10 basków to każdy zwróci na Ciebie uwagę :evil_lol: Quote
Cienka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 To jeszcze raz pokój Basków w pełnej krasie dodam, że to największa sypialnia jaką posiada nasz dom do tego z dwoma oknami. Quote
Cienka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 A ta fotka nosi tytuł stróże domu :cool3: Quote
Cienka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 I coś z niedzielnego grilla. Na tym zdjęciu Pina wydaje się taka ogromna Quote
Asiaczek Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='Korenia']Asiu, ależ Ty też możesz się lansować :evil_lol: Masz ciutkę więcej :P Jak weżmiesz 10 basków to każdy zwróci na Ciebie uwagę :evil_lol: No, ale 10 basków to nie mam...:) Fajni ci stróże;) http://img709.imageshack.us/img709/8573/dsc2036ga.jpg Baski,oczywiście, na słoneczku:) http://img340.imageshack.us/img340/7449/dsc2064h.jpg A na grillu to była Pinka, Zinka i Jogi, tak? pzdr. Quote
jamnicze Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='Cienka']To fakt fajnie razem wyglądają lubimy się polansowac z nimi na Długiej w Gdańsku, ludzie się zawsze z zaciekawieniem oglądają :evil_lol: My największą sensację wzbudzamy jak idziemy razem z chłopakami alejką nad morzem, taka trójka robi już wrażenie, bo sama Sajduchna raczej brana jest za ładnego kundelka :) Wersja z czerwonym kocykiem bardzo mi się podoba http://img688.imageshack.us/img688/6476/dsc2145z.jpg ha ha, co chcesz stróżują, przecież ślipka mają otwarte http://img709.imageshack.us/img709/8573/dsc2036ga.jpg [quote name='Korenia']Asiu, ależ Ty też możesz się lansować :evil_lol: Masz ciutkę więcej :P Jak weżmiesz 10 basków to każdy zwróci na Ciebie uwagę :evil_lol: W zupełności wystarczy jak się z 2 wyjdzie, a jak będą 3 to się już robi sensacja. Ale Asia musiała by się udać poza swój rejon, bo tam ludzie już pewnie opatrzeni :) [quote name='Cienka']To jeszcze raz pokój Basków w pełnej krasie dodam, że to największa sypialnia jaką posiada nasz dom do tego z dwoma oknami. To się nazywa burżujstwo! [quote name='Asiaczek'] A na grillu to była Pinka, Zinka i Jogi, tak? pzdr. Tak, na basko-grillu byli tylko Pinka, Zinka i Jogi; miała być jeszcze Saidi oraz Morek i Azis, ale w ostatniej chwili los nam pokrzyżował plany :( A taka była śliczna pogoda, wprost wymarzona na grilla. Nic to, będzie jeszcze nie jedna okazja :) Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Widze, że teraz to północna PL zabaskowiła się:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Asiaczek napisał(a):Widze, że teraz to północna PL zabaskowiła się:) Pzdr. A pamiętasz jak 2 lata temu marudziłam, że Saidi nie ma baskowego towarzystwa? I jak mi rok później napisałaś, że jeden mały brzdąc jedzie do Gdyni, to prawie siłą chciałam wycisnąć kontakt do malucha :diabloti: (którym okazał się Morek :loveu:)? A teraz nas coraz więcej, jeszcze trochę i Was dogonimy :eviltong: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Przede wszystkim częściej się spotykacie. Ja teraz to raczej z innymi rasami się spotykam lub sama chodze na PM... Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 mam już przygotowane fotki z finałów grupa IX (nadal Chojnice ;) Quote
Recommended Posts