Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taaa, z Krakowa to już rzut beretem :evil_lol:, może chociaż przez lornetkę coś zobaczę :crazyeye:

(Właśnie przydreptała do mnie Sajdusia, nie chciało się panience samej leżeć na kanapie i przyszła na swoje zapasowe posłanko w pracowni :loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

gosiaja napisał(a):
ja to chyba chłopakom uszyje takie szelki żeby mnie na sankach ciągali (mam nadzieję że będzie zima)

Ja też mam taką nadzieję i żeby była śnieżna. :)

jamnicze napisał(a):
Taaa, z Krakowa to już rzut beretem :evil_lol:, może chociaż przez lornetkę coś zobaczę :crazyeye:

Eeeeeeee nic nie zobaczysz przez lornetkę, możesz przecież uciec z wystawy - ha ha ha.

Pzdr

Posted

jamnicze napisał(a):
z POCIĄGU TO JA MOGĘ CO NAJWYŻEJ MOJEGO KRZYSIA WYCIĄGNĄĆ, MA DZISIAJ WRÓCIĆ PO PÓŁNOCY :)
NIESTETY DO PRACY TRZA CHODZIĆ I NA CHLEBEK ZARABIAĆ, A GÓRY SĄ CIUTEK ZA DALEKO ABY CHOĆ NA WEEKEND SKOCZYĆ, ECH PRZYJDZIE MI PEWNIE DŁUUUUGO CZEKAĆ ZANIM SOBIE NIMI OCZY NACIESZĘ I PŁUCA PRZECZYSZCZĘ.

[FONT=Tahoma]Jak cię to pocieszy to ja po ślubie nawet weekendu nie miałam bo już następnego dnia wchodziła ekipa kafelkowa do domu, potem malowanie, pakowanie, rozpakowywanie i ogarnianie tego bajzlu do tego naładowana Pina kradnąca wszytko co można pogryźć (Bo nikt nie miał czasu się z nią bawić, dobrze że jest już Jogi bo chyba bym ją na haku powiesiła taka była męcząca). Także urlop miałam iście pracowity.[/FONT]

Posted

M&S napisał(a):
Kocham pracę:evil_lol::diabloti:

Głaski dla Interki:lol: i dobrego dnia:p

Mała wygłaskana, zaraz lecimy na spaceros. A myśl o pracy wzbudza u mnie odruch wymiotny. ....
bety napisał(a):
Ja też mam taką nadzieję i żeby była śnieżna. :)
Eeeeeeee nic nie zobaczysz przez lornetkę, możesz przecież uciec z wystawy - ha ha ha.

Pzdr

To też pomysł godny rozważenia ;)
Cienka napisał(a):
[FONT=Tahoma]Jak cię to pocieszy to ja po ślubie nawet weekendu nie miałam bo już następnego dnia wchodziła ekipa kafelkowa do domu, potem malowanie, pakowanie, rozpakowywanie i ogarnianie tego bajzlu do tego naładowana Pina kradnąca wszytko co można pogryźć (Bo nikt nie miał czasu się z nią bawić, dobrze że jest już Jogi bo chyba bym ją na haku powiesiła taka była męcząca). Także urlop miałam iście pracowity.[/FONT]

Nie pociesza mnie to nic a nic. Jakoś nigdy nie dowartościowywałam się problemami innych. Oczywiście współczuję i łączę się w niedoli, będzie trzeba pomyśleć o jakimś wspólnym wyrwaniu się z kajdan codziennych problemów :)
Błyskotka napisał(a):
Witam :). Miłego dnia życzę :).

Dzięki i wzajemnie :)

Posted

Nie pociesza mnie to nic a nic. Jakoś nigdy nie dowartościowywałam się problemami innych. Oczywiście współczuję i łączę się w niedoli, będzie trzeba pomyśleć o jakimś wspólnym wyrwaniu się z kajdan codziennych problemów :)

No trzeba by się gdzieś wybrać :)

Posted

gosiaja napisał(a):
może jakiś grill na zakończenie sezonu ??

Fajny pomysł tylko moje nogi mówią, że bedzie padać. Nie mam telewizora to nie wiem co mówią w pogodzie i nie mogę zweryfikować bojeszcze mogą mnie boleć na nagłą wysoką temperaturę.

Posted

Cienka napisał(a):
Fajny pomysł tylko moje nogi mówią, że bedzie padać. Nie mam telewizora to nie wiem co mówią w pogodzie i nie mogę zweryfikować bojeszcze mogą mnie boleć na nagłą wysoką temperaturę.

To niech Cię bolą na wysoką temperaturę;)

Posted

M&S napisał(a):
To niech Cię bolą na wysoką temperaturę;)

Tak, tak koniecznie! Ja już wole te 35 stopniowe upały niż 15 stopni i deszcz :placz:

Posted

[quote name='M&S']To niech Cię bolą na wysoką temperaturę;)[/QUOTE]

Bolą mnie na każdy przewrót pogodowy, deszcz, słońce +30, -30
Już razej nie będzie + 30 na mrozy rczej się nie zapowiada więc pozostaje deszcz no może gradobicie

Posted

[quote name='M&S']Dobrze, że nie jestem w tym osamotniona;)[/QUOTE]
Możemy założyć klub "kochających pracę", zebrać całe szefostwo i podłożyć im bombkę :)
[quote name='Asiaczek']Hahaha, a ja JUŻ nie mam odruchów wymiotnych...:)

Pzdr.[/QUOTE]
Takiej to dobrze, za jakieś 20 lat też może mi się skończą. O ile mnie wcześniej szlag i jasna cholera nie trafią.
[quote name='Cienka']
No trzeba by się gdzieś wybrać :)[/QUOTE]
puki jeszcze trochę dnia po pracy zostaja, już z dnia na dzień robi się coraz szybciej ciemno.
[quote name='gosiaja']może jakiś grill na zakończenie sezonu ??[/QUOTE]
O, fajny pomysł, tylko gdzie i kiedy? I niech w końcu przestanie padać.
[quote name='Cienka']Fajny pomysł tylko moje nogi mówią, że bedzie padać. Nie mam telewizora to nie wiem co mówią w pogodzie i nie mogę zweryfikować bojeszcze mogą mnie boleć na nagłą wysoką temperaturę.[/QUOTE]
Niestety cały czas zapowiadają deszcze.
[quote name='Cienka']A bolą bardzo powiedziałabym, że do kości mnie przeszywa :placz:[/QUOTE]
Bidulka, też czasem myślę, że fajnie byłoby mieć takie odkręcane ;)

Posted

[quote name='Iza.']Tak, tak koniecznie! Ja już wole te 35 stopniowe upały niż 15 stopni i deszcz :placz:[/QUOTE]
A ja najbardziej lubię ciepłą złotą polską jesień. Kiedy jesienne słoneczko jeszcze mile ogrzewa, a wokół tyle pięknych barw :)
[quote name='M&S']Cześć:)

U nas leje.................................koszmar

Miłego:)[/QUOTE]
U nas padało przez ostatnie 3, a w nocy były burze. Skutkowało to tym, że część nocy przysypiałam na wersalce w dużym pokoju, ba Sajda się niepokoiła i nie chciała sama być w pokoju.

Posted

[quote name='jamnicze']Możemy założyć klub "kochających pracę", zebrać całe szefostwo i podłożyć im bombkę :)

Ja tam lubie moją szefową i każdemu takiej fajnej babeczki życze

puki jeszcze trochę dnia po pracy zostaja, już z dnia na dzień robi się coraz szybciej ciemno.

Zawsze można wypić po prostu driniasia w dobrym towarzystwie nie musi być na świeżym powietrzu

O, fajny pomysł, tylko gdzie i kiedy? I niech w końcu przestanie padać.

Chyba u kogoś kto ma grilla i ogródek nawet znam taką jedną osobę :evil_lol:

Niestety cały czas zapowiadają deszcze.

No to lipa będę umierać :placz:

Bidulka, też czasem myślę, że fajnie byłoby mieć takie odkręcane ;)[/QUOTE]

też często o tym marze pół biedy by było gdyby ci szarlatani (lekarze)wiedzieli co mi jest konkretnie, a jak nie znają przyczyny to nie wiadomo jak leczyć. Jak to powiedział neurochirurg ja widzę, że panią boli ale przepuklina nie naciska na nerwy więc nie powinno boleć...

Posted

[quote name='jamnicze']A ja najbardziej lubię ciepłą złotą polską jesień. Kiedy jesienne słoneczko jeszcze mile ogrzewa, a wokół tyle pięknych barw :)

U nas padało przez ostatnie 3, a w nocy były burze. Skutkowało to tym, że część nocy przysypiałam na wersalce w dużym pokoju, ba Sajda się niepokoiła i nie chciała sama być w pokoju.[/QUOTE]

za to Pina i Jogi (waliło niemiłosiernie nawet mnie wyrywało ze snu) spały w najlepsze

Posted

[quote name='Cienka']też często o tym marze pół biedy by było gdyby ci szarlatani (lekarze)wiedzieli co mi jest konkretnie, a jak nie znają przyczyny to nie wiadomo jak leczyć. Jak to powiedział neurochirurg ja widzę, że panią boli ale przepuklina nie naciska na nerwy więc nie powinno boleć...[/QUOTE]
Niby medycyna robi postęty, ale im więcej poznajemy tym więcej sie dowiadujemy czego nie wiemy, echhhh
[quote name='Cienka']chba nie umiem odpowiadać z cytatem ;p[/QUOTE]
Na dole po prawej stronie masz taki niebieskawy znaczek z +, zaznaczasz go na poście który chcesz zacytować i czytasz sobie dalej. Możesz tak zaznaczyć wszystkie posty które chcesz skomentować. Następnie po lewej stronie (na dole) jest pole "odpowiedz na ten temat" naciskasz je i już :)
[quote name='Cienka']za to Pina i Jogi (waliło niemiłosiernie nawet mnie wyrywało ze snu) spały w najlepsze[/QUOTE]
Saidi jeszcze w zeszłym roku też sobie smacznie spała podczas burzy, nie wiem dlaczego teraz się płoszy. Jest starsza i głupsza, o i już!

Posted

[quote name='Cienka']To jak mi jeszcze łopatologiczne wytłumaczysz jak sie wystawia zdjęcia to bym jaką galerie stworzyła :)[/QUOTE]

My wstawiamy przez "żabę" [URL]http://imageshack.us/[/URL]

rozmiar foty 640x480