bety Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='jamnicze']Ależ oczywiście byłyśmy na tej samej wystawie :) Tylko zwróciłyśmy uwagę na inne rzeczy ;) Mapki faktycznie dobrze, że były (pisałam, że właśnie bez nich trudno byłoby się odnaleźć. Co do toalety, to znajomi mi mówili, że papieru nie było (dostało mi się jako tubylcowi :evil_lol:), sama nie sprawdzałam ;) Katalogi o 10.00, nie uważasz, że to trochę za późno skoro należy zarejestrować się wcześniej? :razz: Ponieważ trochę działasz w naszym oddziale, to może byś im szepnęła aby w przyszłym roku zrobić przejścia pomiędzy ringami? :p Co do prezentacji psów, czyli oglądanie tyłków właścicieli, to niestety praktycznie dotyczy wszystkich naszych wystaw (pisałam o tym już w zeszłym roku). Wystawy są bardzo mało atrakcyjne dla zwiedzających, a nawet robi się coraz gorzej, bo jest wiecej namiotów i psy są przez większość wystawy pochowane, wychodzą tylko na ocenę, a na finałach też są zasłaniane. Ja też pamiętam że w Sopocie to zawsze był problem z katalogami - zwłaszcza dla widzów. Obsługa wystawy też bywa niemiła. Łączone ringi to zmora nie tylko w Sopocie, ale tam to mnie dziwi bo teren olbrzymi i spokojnie można zrobić ringi wolnostojące. A prezentacja finałów - koszmarnie zorganizowana - widzowie nic nie widzą poza tylną częścią wystawcy. Ja też apeluję o poprawę w tych kwestiach do o/Sopot. [quote name='jamnicze']I jedna akita amerykańska, a właściwie to akicior, bo to pies był ;) Dobrze powiedziane, strasznie go utuczyli. [quote name='jamnicze']Uwaga uwaga mam wieści z Bratysławy :) Serek CAJC, NJ, BOB (jego pierwszy w karierze :)) Dżezik - CWC, CACIB, BOS Kika - CWC, res CACIB Saidi - CWC, CACIB, BOS zakończony INTERCHAMPIONAT :) :) :) Felka - CWC, NW - zakończony championat Słowacji weteranów :) Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim cioteczkom za trzymanie kciuków, buziaczki i szampan dla wszystkich :) GRATULACJE dla całej ekipy baskowej, a szczególnie dla Sajduchy (przecież to jej galeria :) ) :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pzdr Quote
Iza. Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Gratulacje! Szybko Wam poszło z tym interem :) Quote
jamnicze Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 [quote name='M&S']Gratulacje!!!!!!!!!!! [quote name='Błyskotka']Super !!!! Gratulacje !!!!!! [quote name='bety']dla całej ekipy baskowej, a szczególnie dla Sajduchy (przecież to jej galeria :) ) :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pzdr [quote name='Iza.']Gratulacje! Szybko Wam poszło z tym interem :) Dzięki za gratulacje. Szampan już się mrozi w lodówce :) No, szybko :) Pierwszego CACIBA dostała 8.08.09, a ostatniego 21.08.10, czyli rok i 13 dni :loveu: Quote
Cienka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Gratuluje jeszcze raz a osobiście jak przywiozę Ci wizytówki teraz będą potrzebne :evil_lol: Quote
Cienka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 A co do ćwiczeń to Jogi (ja wole po polskiemu poliglotka ze mnie żadna) stoi jak posąg tak go Monia wyćwiczyła. Ma tylko inną wadę, że ciągle płacze nawet po 8-10 godzin dziennie taki cycek by był cicho musiałabym go nosić non stop. Współczuje Tomkowi bo to on siedzi z nimi cały dzień i zabierać do pracy. Quote
jamnicze Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Cienka napisał(a):Gratuluje jeszcze raz a osobiście jak przywiozę Ci wizytówki teraz będą potrzebne :evil_lol: mam nadzieję :) Cienka napisał(a):A co do ćwiczeń to Jogi (ja wole po polskiemu poliglotka ze mnie żadna) stoi jak posąg tak go Monia wyćwiczyła. Ma tylko inną wadę, że ciągle płacze nawet po 8-10 godzin dziennie taki cycek by był cicho musiałabym go nosić non stop. Współczuje Tomkowi bo to on siedzi z nimi cały dzień i zabierać do pracy. Ale ćwiczyć cały czas trzeba. Tylko nie bierzcie go na ręce jak płacze, bo chłopak szybko skojarzy i będziecie mieć przechlapane. Na początek trzeba nieco zęby zacisnąć (można kupić sobie zatyczki do uszu :diabloti:) i podchodzić, chwalić, głaskać jak jest cicho ;) Quote
jamnicze Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Niedziela w Bratysławie :) Serek CAJC, NJ, - skończony Młodzieżowy Champion Słowacji !!! Dżezik - CWC, resCACIB, - skończony Grand Champion Słowacji Kika - CWC, CACIB Saidi - CWC, resCACIB, Felka - CWC, NW Fajnie, dziewczyny podzieliły się CACIBami :), a w wieczorem podobno siostrzyczki wspólnie szalały, ciekawe czy dały się wyspać Agasi? :razz: Quote
Cienka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 jamnicze napisał(a):mam nadzieję :) Ale ćwiczyć cały czas trzeba. Tylko nie bierzcie go na ręce jak płacze, bo chłopak szybko skojarzy i będziecie mieć przechlapane. Na początek trzeba nieco zęby zacisnąć (można kupić sobie zatyczki do uszu :diabloti:) i podchodzić, chwalić, głaskać jak jest cicho ;) Wiem wiem ćwiczenia najważniejsze, a nosić Jogiego to cieżka sprawa by była bo waży 11,3 kg to przy 8kg Piny spora różnica, jego na ramionka już sobe nie wrzuce. Mam nadzieje, że to się w krótce skończy bo im on więcej płacze tym mu Pina więcej dokucza. Quote
Cienka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='M&S']Cienka-a kiedy galeria? [FONT=Tahoma]Galeria musze się zebrać tylko czasu mi ciągle brakuje doba za krótka. W chacie po przeprowadzce mimo, że minęły 3 tygodnie ciągła rozpierducha po kątach. Nie mamy nawet kuchni więc naczynia myje w prysznicu a obok są zawsze baski z jęzorami w brudnych talerzach tak sobie myślę, że nie potrzebna mi zmywarka :razz:.[/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]No to pomarudziłam jak mi ciężko i czekam, że się ktoś nade mną polituje i może za mnie zrobi galerię ;)[/FONT] [/FONT] Quote
Asiaczek Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='jamnicze']Właśnie siedzę u Asiaczka i żegnam się z moją kruszynką ......uch na całe 2 dni - teraz wiem co czują rodzice puszczając swoje dziecko pierwszy raz na kolonie :) Proszę trzymajcie kciuki za mojego Sajdelka, przyda jej się dużo pozytywnej energii (z dala ode mnie, buuuu). Bądź dzielna myszko i nie przynieś mi wstydu. Oby tylko nie było burzy ;) Burzy nie było, był za to niesamowity upał - 32 st. Siedziałysmy z Agasią prawie cały czas w namiocie... A i wstydu nie było:) [quote name='jamnicze']Uwaga uwaga mam wieści z Bratysławy :) Serek CAJC, NJ, BOB (jego pierwszy w karierze :)) Dżezik - CWC, CACIB, BOS Kika - CWC, res CACIB Saidi - CWC, CACIB, BOS zakończony INTERCHAMPIONAT :) :) :) Felka - CWC, NW - zakończony championat Słowacji weteranów :) Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim cioteczkom za trzymanie kciuków, buziaczki i szampan dla wszystkich :) I dzień - poszło nam super:) [quote name='jamnicze']Niedziela w Bratysławie :) Serek CAJC, NJ, - skończony Młodzieżowy Champion Słowacji !!! Dżezik - CWC, resCACIB, - skończony Grand Champion Słowacji Kika - CWC, CACIB Saidi - CWC, resCACIB, Felka - CWC, NW Fajnie, dziewczyny podzieliły się CACIBami :), a w wieczorem podobno siostrzyczki wspólnie szalały, ciekawe czy dały się wyspać Agasi? :razz: Chyba dały się wyspac, bo Agasia całkiem w dobrej kondycji była w niedzielę:) Pzdr. Quote
M&S Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Cienka napisał(a):[FONT=Tahoma]Galeria musze się zebrać tylko czasu mi ciągle brakuje doba za krótka. W chacie po przeprowadzce mimo, że minęły 3 tygodnie ciągła rozpierducha po kątach. Nie mamy nawet kuchni więc naczynia myje w prysznicu a obok są zawsze baski z jęzorami w brudnych talerzach tak sobie myślę, że nie potrzebna mi zmywarka :razz:.[/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]No to pomarudziłam jak mi ciężko i czekam, że się ktoś nade mną polituje i może za mnie zrobi galerię ;)[/FONT] [/FONT] Baaardzo się użalam;) a teraz bierz się do roboty i zakładaj galerię:evil_lol::mad: Quote
Agasia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 ciekawe czy dały się wyspać Agasi? po malej wojnie o koldre z Sajducha (ktora ja wygralam, ale podzielilam sie poduszka :D :D ) wszystkie 3 spalysmy jak zabite :) Quote
gosiaja Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 no no mnie nie było a tu takie szaleństwa GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Quote
zielona Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Gratulacje dla Sajduchy.Za taki wynik to już musisz dla Sajdi kupić kozę. Quote
M&S Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 zielona napisał(a):Gratulacje dla Sajduchy.Za taki wynik to już musisz dla Sajdi kupić kozę. Myślę, że jedna koza to stanowczo za mało;):evil_lol: Cześć Sajduchy:lol: Quote
Cienka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ciociu Jamnicze :D przyszły dzisiaj Twoje wizytówki. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 zielona napisał(a):Gratulacje dla Sajduchy.Za taki wynik to już musisz dla Sajdi kupić kozę. Na razie jamnicze kupiła szampana - super... chłodniutki w sam raz na taki upał, jaki był wczoraj... A kozi serek - mniam, mniam, mniam... Pzdr. Quote
Cienka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Asiaczek napisał(a):Na razie jamnicze kupiła szampana - super... chłodniutki w sam raz na taki upał, jaki był wczoraj... A kozi serek - mniam, mniam, mniam... Pzdr. Ja tam za kozim nabiałem nie przepadam ale mięsko z młodego koziołka to jest to Quote
Agappe Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Gratulujemy intera!!!i to w tak krótkim czasie!! Super!!! Quote
Recommended Posts