Błyskotka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Fajne fotki :). Nawet chowy się załapały :). A jakie plany wystawowe po Bratysławie i Krakowie ? Quote
jamnicze Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Izabela124. napisał(a):Mi się wszystkie zdjecia bardzo podobają :) cieszę się :) Błyskotka napisał(a):Fajne fotki :). Nawet chowy się załapały :). A jakie plany wystawowe po Bratysławie i Krakowie ? Może Poznań, ale to na razie pod wielkim znakiem zapytania. M&S napisał(a):Podobają mi się foty:p dzięki :] Quote
jamnicze Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='Darianna']Fajowskie puchate kulki :D A setery masz? ;) Były na sąsiednim ringu, ale taśma trochę przeszkadzała, no i w sumie tylko to wyszło jako tako Za to trochę jest z finałów grupy, o proszę seter ARGO Rysi Wykrot nawet wygrał BOG ;) teraz 2 fotki na zachętę, reszta jak obrobię całą grupę :) na pudle i jak śmiesznie wystawia jęzorek a tu jeszcze macie 2 inne pieski Quote
jamnicze Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 a teraz po kawałku 1miejsce 2miejsce 3miejsce 4miejsce Quote
M&S Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Fajne te szczylki:) narkotyzujemy się:evil_lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/39-16.jpg dobrego dnia:p u nas pada..... Quote
jamnicze Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='M&S']Fajne te szczylki:) narkotyzujemy się:evil_lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/39-16.jpg dobrego dnia:p u nas pada..... A u nas wczoraj była burza, a dzisiaj od rana trochę pochmurnie i dość zimno. [quote name='Cienka']No to się wpisuje Asiu :P I o to chodziło :) :) :) a teraz czekam na Waszą galerię ;) [quote name='Błyskotka']A co z klubówką ? Raczej nie w tym roku. Trochę mięliśmy już wyjazdów i fundusze się skończyły ;) Quote
jamnicze Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Może w przyszłym roku ... Mi ta Łódź jakoś nie bardzo pasuje. Quote
M&S Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 jamnicze napisał(a):Może w przyszłym roku ... Mi ta Łódź jakoś nie bardzo pasuje. Łodź jest fajna:), tylko od Was pociągiem to dość daleko.... Quote
jamnicze Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 M&S napisał(a):Łodź jest fajna:), tylko od Was pociągiem to dość daleko.... otóż to. Od nas zresztą prawie wszędzie jest daleko :) zwłaszcza na międzynarodówki ;) Quote
agaciaaa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Witajcie :) Ależ mnie tu dawno nie było ;) Gratuluję sukcesów wystawowych :multi: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/37-16.jpg pięknie się Saidi prezentuje :p Quote
Cienka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 I o to chodziło :) :) :) a teraz czekam na Waszą galerię ;) [FONT=Tahoma]Spokojnie zrobię galerię ale muszę sobie wymyślić na to plan działania bo jak wiesz z czasem krucho. [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Nawet wczoraj Tomek przyszedł zrobił wielkie oczy kota ze shreka pomórz mi przy składzie katalogu…[/FONT] [FONT=Tahoma]Oczyiście zrobiłąm ale...[/FONT] [FONT=Tahoma]Mógł od razu powiedzieć, że nie charytatywnie od razu miałabym lepszą motywacje :cool3:[/FONT] Quote
jamnicze Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='agaciaaa']Witajcie :) Ależ mnie tu dawno nie było ;) Gratuluję sukcesów wystawowych :multi: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/37-16.jpg pięknie się Saidi prezentuje :p Mi też się podoba na tym zdjęciu, ale za to widziałam fotki z Sopotu - masakra, ale ja ją rozkraczyłam, oj będzie trzeba jeszcze poćwiczyć [quote name='Cienka']I o to chodziło :) :) :) a teraz czekam na Waszą galerię ;) [FONT=Tahoma]Spokojnie zrobię galerię ale muszę sobie wymyślić na to plan działania bo jak wiesz z czasem krucho. [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Nawet wczoraj Tomek przyszedł zrobił wielkie oczy kota ze shreka pomórz mi przy składzie katalogu…[/FONT] [FONT=Tahoma]Oczyiście zrobiłąm ale...[/FONT] [FONT=Tahoma]Mógł od razu powiedzieć, że nie charytatywnie od razu miałabym lepszą motywacje :cool3:[/FONT] Kochana w małżeństwie wszystko i nic nie jest charytatywnie, bo co jego to i Twoje :) [quote name='M&S']Hello Sajduchy:) Witanko wilcze :) Quote
jamnicze Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Właśnie siedzę u Asiaczka i żegnam się z moją kruszynką ......uch na całe 2 dni - teraz wiem co czują rodzice puszczając swoje dziecko pierwszy raz na kolonie :) Proszę trzymajcie kciuki za mojego Sajdelka, przyda jej się dużo pozytywnej energii (z dala ode mnie, buuuu). Bądź dzielna myszko i nie przynieś mi wstydu. Oby tylko nie było burzy ;) Quote
jamnicze Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Dzięki :) Dostałam info, że ferajna szczęśliwie zameldowała się na terenie wystawy o 7,00. Quote
jamnicze Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Uwaga uwaga mam wieści z Bratysławy :) Serek CAJC, NJ, BOB (jego pierwszy w karierze :)) Dżezik - CWC, CACIB, BOS Kika - CWC, res CACIB Saidi - CWC, CACIB, BOS zakończony INTERCHAMPIONAT :) :) :) Felka - CWC, NW - zakończony championat Słowacji weteranów :) Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim cioteczkom za trzymanie kciuków, buziaczki i szampan dla wszystkich :) Quote
M&S Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='jamnicze']Uwaga uwaga mam wieści z Bratysławy :) Saidi - CWC, CACIB, BOS zakończony INTERCHAMPIONAT :) :) :) Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim cioteczkom za trzymanie kciuków, buziaczki i szampan dla wszystkich :) Gratulacje!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts