Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jamnicze napisał(a):
nie, w kl. szczeniąt nie ma sensu więcej wystawiać, idziemy tylko u nas, tak na rozgrzewkę.

A no tak ;)
To w takim razie mam nadziej, że sie u nas za rok pojawicie :cool3:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gassira']szaleństwa wszystkie mi się zawsze podobają:razz:ale portreciki wymiatają:loveu:
a który Ci się najbardziej podoba? Szaleństw cd. zaraz będzie ;)
[quote name='Celina12']Sajdunia wybiega całą RODZINKĘ:evil_lol:
Śliczna jest...i taka maleńka:loveu:
oj, wybiegała :lol:, każdy chcieł ze smyczką chodzić :razz:
[quote name='anetta']Pewnie chodziło im o goldena. Moja mam też je myli :evil_lol:
Ale z tą wielkością to nie wiem o co im chodziło...
Hhhehehe zadyszka http://img143.imageshack.us/img143/751/20rv5.jpg
tez pomyślałam, że pomyliło im się z goldenem, ale uparcie twierdzili, że to labek :huh:, a i jeszcze tekst, że te jasne mają krótszxą sierść i taką, która nie uczula :crazyeye:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Psiego ogrodka? co masz na mysli?

U nas w parku jest takie ogrodzenie gdzie można spuszczać psy. W środku jest ławeczka dla ludzi, śmietniki na psie kopki i 3 drzewka :lol:. Ale ogródek nie jest zbyt duży:shake:, no i stanowczo jest ich za mało. Jest jeszcze jeden, ale tam ktoś ukradł furtkę :angryy::mad::mad::mad:.

I oczywiście są kolejki, tzn. są jak się trafią porządni ludzie. Niestety dzisiaj jak byłam w środku i Sajdi bawiła się z niewielkim kudłaczem, to może po 5 minutach przyszedł facet z amstafem i po prostu bez pytania się władował i go puścił do naszych maleństw. Cóż argumenty silniejszego :angryy:, nam pozostało tylko zabrać psy i wyjść.

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko
Widac ajdunia sie wyszalala, a jakie fajne kaczki
W tym parku jest kilka połączonych jeziorek i mamy tu różne gatunki kaczek, łabędzie, a nawet dzikie gęsi :loveu:
[quote name='deer_1987']Szukalam sobie gdzie dokladnie lezy ta plaza dla psow - blizej nas niz ostatnie plany byly i m.in. znalazlam cos takiego :P
http://www.wazin.se/basenjipromenad.htm
Kom och häng med på nästa promenad!! - przyjdz i badz na nastepnym spacerze
Troche zdjec tam jest :D
wiecej tu: http://www.wazintrichili.se/basenjipromenad.html

Ale basków :multi:, dzięki deer :buzi:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ja do amsaffow nic nie mam, bardzi je lubie i nawet Bobis sie z nimi bawi

A ile ich zna?
A Saidi potrafi być namolna, nie chcę aby jakiś pies się wkurzył i ją dziabną :angryy:
Zresztą, tu akurat nie chodziło mi o agresję, bo pies był młody i wierzę, że po prostu chciał się bawić, tylko o jego masę! Mamy przykre doswiadczenia z ciężkimi psami i nie chcę znowu ryzykować kontuzją u Sajdelka :shake:

Posted

jamnicze napisał(a):
A ile ich zna?
A Saidi potrafi być namolna, nie chcę aby jakiś pies się wkurzył i ją dziabną :angryy:
Zresztą, tu akurat nie chodziło mi o agresję, bo pies był młody i wierzę, że po prostu chciał się bawić, tylko o jego masę! Mamy przykre doswiadczenia z ciężkimi psami i nie chcę znowu ryzykować kontuzją u Sajdelka :shake:
Kilka zna;)
Chociaz wclae ci sie nie dziwie, bo biedna Sajdunia przez duzego psa byla potorbowana:shake:

Posted

jamnicze napisał(a):
tez pomyślałam, że pomyliło im się z goldenem, ale uparcie twierdzili, że to labek :huh:, a i jeszcze tekst, że te jasne mają krótszxą sierść i taką, która nie uczula :crazyeye:

Yhyy, to bardzo interesujące :evil_lol:

Posted

[quote name='jamnicze']
Ale basków :multi:, dzięki deer :buzi:

Alez prosze :D

[quote name='jamnicze']U nas w parku jest takie ogrodzenie gdzie można spuszczać psy. W środku jest ławeczka dla ludzi, śmietniki na psie kopki i 3 drzewka :lol:. Ale ogródek nie jest zbyt duży:shake:, no i stanowczo jest ich za mało. Jest jeszcze jeden, ale tam ktoś ukradł furtkę :angryy::mad::mad::mad:.

I oczywiście są kolejki, tzn. są jak się trafią porządni ludzie. Niestety dzisiaj jak byłam w środku i Sajdi bawiła się z niewielkim kudłaczem, to może po 5 minutach przyszedł facet z amstafem i po prostu bez pytania się władował i go puścił do naszych maleństw. Cóż argumenty silniejszego :angryy:, nam pozostało tylko zabrać psy i wyjść.

Aha, no tak jeden to troche za malo.. w eslöv nie ma zadnego bo pisze komuna ze w eslöv i po za sa tereny na spacery a potem sa te zakazy paro miesiaczne spuszczania psow.. chore to.. a wyieg powiedzieli ze ludzie moga zaplacic to miejsce wskaza... :/

ale wiem jak to bywalo w malmö - tam jest duzo a bedzie jeszcze wiecej bo sama komuna widzi ze brakuje- porzadni sa. ale tez ludzie sie potrafia wladowac i olac ze kros juz tam jest...

Posted

[quote name='agaciaaa']http://img379.imageshack.us/img379/5435/16ap6.jpg nabroiła i udaje niewiniątko :evil_lol: :loveu:
http://img234.imageshack.us/img234/5407/17xx0.jpg jaki śliczny sweterek ;) :loveu:
U nas jest sporo sweterków ;), bigelków i sznupków (zwłaszcza małych), a i jeszcze buldożków francuskich :razz:
[quote name='deer_1987']Aha, no tak jeden to troche za malo.. w eslöv nie ma zadnego bo pisze komuna ze w eslöv i po za sa tereny na spacery a potem sa te zakazy paro miesiaczne spuszczania psow.. chore to.. a wyieg powiedzieli ze ludzie moga zaplacic to miejsce wskaza... :/

ale wiem jak to bywalo w malmö - tam jest duzo a bedzie jeszcze wiecej bo sama komuna widzi ze brakuje- porzadni sa. ale tez ludzie sie potrafia wladowac i olac ze kros juz tam jest...
Ja nigdzie indziej nie widziałam takich ogródków, ciekawe czy w innych miastach też już powstają. A na plażę od 1 maja zakaz wstępu i tak aż do końca września - niestety nie ma wydzielonej strefy dla psiarzy :shake:, a przydałaby się.

Posted

Izabela124. napisał(a):
Hejka Sajduniowa :)

Witajcie Bobiki :multi:
Junka napisał(a):
Hej wam :) Może jakieś zdjęcionka?? :oops: ;)

Matusz napisał(a):
Asia dawaj fotki:p:p

Już, juz, miały być wczoraj, ale program mi sie buntował. mam nadzieję, że mu dzisiaj przeszło :diabloti:

Posted

jamnicze napisał(a):
Witajcie Bobiki :multi:

Już, juz, miały być wczoraj, ale program mi sie buntował. mam nadzieję, że mu dzisiaj przeszło :diabloti:

polecam photobucket.com, zawsze nie zawodny:p