Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja pomoge ale to dopiero po pracy chyba ze od 33 tyg wyjedziesz to wtedy juz bede mogla na pelny etat pomoc :D

Widziałam, że już szczotka i wiaderka sa u mnie w Galerii:)

M&S napisał(a):
Chciałabyś:eviltong:

Pewnie, takam cfffaniara...

pzdr.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie dziewczyny !!!:p

Już wróciłyśmy, ach jak było nam dobrze :cool3:. Jeziorko, las i codziennie na kolację grill :evil_lol:
Melduję, że Sajduchna ma się dobrze, teraz odsypia. Na wyjeździe była bardzo grzeczna. Wynajęliśmy piętrowy domek letniskowy i sypialnie były na górze, a maleństwo dzielnie spało samo na dole (bała się wejść na górę, bo schody były bardzo strome ;)). Biegała też trochę sama po lesie (będą foteczki) ale pływać nie chciała ino łapencje zamoczyła i skoncentrowała się na wylizywaniu pływaków :lol:, za to na łódce jej sie bardzo podobało.

Posted

bety
M&S
deer_1987
Asiaczek

gosiaja
Iza
Izabela124
Zuza i Noddy
Błyskotka
Kisses

Bardzo Wam dziękuję za odwiedziny, gratulacje i sprzątanie, no, no, po prostu full-serwis :-o :loveu:

co do rybek, to były, piękne 200litrowe akwarium ale przy remoncie trzeba było zlikwidować :placz:, a teraz jego miejsce zajęła Saidi :razz:

Zdjęć jak pisała Asiaczek mam co niemiara i z wczasów i z wystawy w Chojnicach :cool3:

Mam też niedokończone fotki z naszego baskowego spaceru, ale tylko jedna osoba była nimi zainteresowana :roll:, to wstawię tylko ich jedną porcję bo miałam już przygotowaną.

Posted

MYSTIK SPIRIT OF ST.LOUIS AT GABRITHO- D1, CACA

A to nie wiem

zdjęć było więcej ale w hali bardzo kiepsko robi mój aparat i nie wszystkie nadają się do publikacji, a potem mi zdechł i w ogóle już się nie dało focić.

Posted

[quote name='jamnicze']Witajcie dziewczyny !!!:p
Już wróciłyśmy, ach jak było nam dobrze :cool3:. Jeziorko, las i codziennie na kolację grill :evil_lol:
Melduję, że Sajduchna ma się dobrze, teraz odsypia. Na wyjeździe była bardzo grzeczna. Wynajęliśmy piętrowy domek letniskowy i sypialnie były na górze, a maleństwo dzielnie spało samo na dole (bała się wejść na górę, bo schody były bardzo strome ;)). Biegała też trochę sama po lesie (będą foteczki) ale pływać nie chciała ino łapencje zamoczyła i skoncentrowała się na wylizywaniu pływaków :lol:, za to na łódce jej sie bardzo podobało.
Zazdroszczę tego lasu i wypoczynku... juz nie wspomne o grillu:)

Odgryzła to ucho czy tylko pomemlała...?
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/16-76.jpg

pzdr.

Posted

[quote name='Izabela124.']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/15-79.jpg zadymiary :evil_lol::evil_lol:
Oj, za nimi czasem tak się kurzy ..... , że obiektów nie widać
[quote name='Asiaczek']Zazdroszczę tego lasu i wypoczynku... juz nie wspomne o grillu:)

Odgryzła to ucho czy tylko pomemlała...?
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/16-76.jpg

pzdr.
One się bardzo kochają :)
A grilla to mam na jakiś czas chyba dość ;) i szczerze polecam grillowane banany - pychotka :)

oj Asiaczku, a ja cały czas na Twoim wątku siedzę, ciekawe kiedy skończę go przeglądać (jestem gdzieś w połowie hihi)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiesz, działo się trochę, to i zaległości masz:)

Pzdr.

Własnie dotarłam do końca, a zaczęłam zaraz po wstawieniu akitek u mnie, czyli odwiedzałam Cię jakieś 2,5 godziny a Ty mi nawet kawy nie postawiłaś :placz: ale z Ciebie gospodyni :eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']Oh, jakie niedopatrzenie... Już serwuję, voila!

Uploaded with ImageShack.usPzdr.
Mmmmmm, z małym opóźnieniem ale wypiłam ze smakiem. Co prawda zimnej kawy nie lubię ale w te upały też jest dobra :)

[quote name='deer_1987']No to teraz masz duzo zdjeci do obrobki i wrzucenia!! czekamy cierpliwie :D
Najpierw wrzucę w wątek wystawy chojnickiej, ale niedługo i tu się cosik ukarze.
[quote name='M&S']Cześć dziewczyny:multi:, fajnie że już jesteście!!!!!

trzy doopalonki
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-74.jpg

Super foty, te 'gonione" i te z wystawy....a wilcza nie wpadła Ci w obiektyw?
Taaa, dupogonki wychodzą najlepiej :)
A wilcze owszem coś mam z Austrii, ale nie specjalnie mi się podobały, no może jeden jako tako.

Posted

Tak po prawdzie to już sama nie wiem jaki zdjęcia wklejać
- z Austrii i Węgier
- baskowe spotkanie (końcówka ;))
- Szczecin (tu czekam na zdjęcia z aparatu brata, większość robił swoim)
- urlop nad jeziorem
- Chojnice
a i jest jeszcze Mariampol (też częściowo w aparacie brata)

to co chcecie?