jamnicze Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 deer_1987 napisał(a):Co Sajdi na takie? bo sherry jak bylismy na rowerach wodnych to chciala do wody wyskoczyc i zjesc :P Saidi to pies na ptaki :) Zaczynała od polowania na gołębie, ale nie wzbudzają u niej już takich emocji, przerzuciła się na kaczki. 2-3 razy omal nie upolowała. Ostatnio jak była na fleksji to zdążyła kaczorowi wskoczyć na plecy, ale na szczęście nie sięgnęła do szyi tylko chciała go przydusić do ziemi i dziabnęła w plecy, a tam twarde pióra więc go osłoniły, no i zdążyłam w tym czasie ją już zciągnąć, teraz muszę bardziej uważać, bo się jej umiejętności myśliwskie podniosły. Ale kaczkom też już odpuszcza, za to łabędzie .... oj, na ich widok dostaje świrka-nietoperza ;)Generalnie i8m większe ptaszysko tym bardziej pociągające, a pies bardziej głuchy. Asiaczek napisał(a):Jak najszybciej, kiedy tylko TY zechcesz:) pzdr. Gdyby to tylko ode mnie zależało.... Ale niestety ten cień, to rzucają inni, a ja nie mam możliwości aby ich unikać. Ale niedługo idę na urlop, zmienię otoczenie i może troszkę wypocznę. Wtedy zawsze Świat wydaje się ładniejszy i bardziej przyjazny :) Quote
jamagda Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Magda i Maja pozdrawiają nowa koleżankę zabaw :) tzn ja pozdrawiam bo po dzisiejszej zabawie Majka leży nieżywa i nie ma z nią kontaktu hehehe;) Śliczne macie psiaki. Zaciekawiła mnie rasa Basenji i przeglądając wątki na temat rasy natrafiłam na galerię Sajduni :D Mam nadzieję ze jeszcze kiedyś nasze psiaki się spotkają na spacerku. P.S pozdrowionka dla Morka i Azis (mam nadzieję ze nie pokreciłam imion ). Super, super...super psiaki. Pozdrawiam Magda Quote
gosiaja Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Morek i Azis też śpią sobie słodko po spacerku miło było poznać :) Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 O, to widzę, że na spacerku i Sajdi dała ostro czadu:) Że juz nie wspomnę o Morastych... hahahaha Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 jamaga napisał(a):Magda i Maja pozdrawiają nowa koleżankę zabaw :) tzn ja pozdrawiam bo po dzisiejszej zabawie Majka leży nieżywa i nie ma z nią kontaktu hehehe;) Śliczne macie psiaki. Zaciekawiła mnie rasa Basenji i przeglądając wątki na temat rasy natrafiłam na galerię Sajduni :D Mam nadzieję ze jeszcze kiedyś nasze psiaki się spotkają na spacerku. P.S pozdrowionka dla Morka i Azis (mam nadzieję ze nie pokreciłam imion ). Super, super...super psiaki. Pozdrawiam Magda O, kogóż to moje oczy widzą :) Bardzo miło było poznać, Majucha jest fajna, a jaka wpatrzona w Pańcię, nie to co nasze łabserdaki :) Też mam nadzieję, że jeszcze nie raz dziewczyny będą miały okazję na wspólne szaleństwa. gosiaja napisał(a):Morek i Azis też śpią sobie słodko po spacerku miło było poznać :) Saidi tylko z kanapy przeniosła sie na swoje posłanie, nawet nie wyszła na nocne sikanie ;) Asiaczek napisał(a):O, to widzę, że na spacerku i Sajdi dała ostro czadu:) Że juz nie wspomnę o Morastych... hahahaha Pzdr. Wszystkie szalały. Podzieliły się na pary, Saidi z nową koleżanką, a chłopaki ze sobą, ale była też przez chwilę wymiana w parach, a gonitwy uskuteczniała cała czwórka razem :) Na początku Maja była nieco speszona, ale później się rozkręciła na całego! Quote
jamagda Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 jamnicze napisał(a):O, kogóż to moje oczy widzą :) Bardzo miło było poznać, Majucha jest fajna, a jaka wpatrzona w Pańcię, nie to co nasze łabserdaki :) Też mam nadzieję, że jeszcze nie raz dziewczyny będą miały okazję na wspólne szaleństwa. :) Schroniskowe psiaki już tak mają. Jak była młodsza to nawet do łazienki za mną właziła. Dobrze że nie piszczy jak zostaje sama. Teraz właśnie wybieramy sie na spacerk. Pozdrawiam i życze miłego dzionka :) Quote
pusia2405 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 U nas też jest ptactwo wodne, tylko, że Kropek uwielbia woń ich odchodów i traktuje je jak najlepszej marki perfumy... Quote
Izabela124. Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/37-15.jpgjakie szaleństwa :lol: Quote
taxelina Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Ja sie przywitam i poczekam na gospodynie! :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ja wczoraj zupełnie nie miałam czasu na DGM. Rano - jakieś roboty/awaria , potem tylko na kilka minut. A ppłd. - zajęcia i jak wróciłam do domu - to juz zupelnie nie miałam ochoty na cokolwiek. W oczach miałam li i jedynie łóżko... Myslę, że dzisiaj z czasem będzie trochę lepiej:) Pzr. Quote
taxelina Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja wczoraj zupełnie nie miałam czasu na DGM. Rano - jakieś roboty/awaria , potem tylko na kilka minut. A ppłd. - zajęcia i jak wróciłam do domu - to juz zupelnie nie miałam ochoty na cokolwiek. W oczach miałam li i jedynie łóżko... Myslę, że dzisiaj z czasem będzie trochę lepiej:) Pzr. Na razie chodzi tak sobie... a ja mm nadzieje ze bedzie lepiej bo bym obiecane fotki chciala wstawic.... Quote
jamnicze Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Cześć kochane już jestem ale dosłownie na chwilkę. W niedzielę wróciłyśmy padnięte po wystawie w Szczecinie. Saidi dostała doskonałą ocenę i drugą lokatę. Było 11 basenji, wszystkie się stawiły, towarzystwo polsko-niemieckie :) Tytułami też się podzieliły najlepszą sukę zgarnęła Niemka (nasza konkurentka z klasy - ładna sunia :)), a psa Polak, w porównaniu Domino okazał się lepszy, ale nie wiem jak mu poszło na finałach, bo pojechaliśmy do domu. I tak wróciliśmy dopiero wieczorem, a raniutko do pracy. Dogo nie chciało mnie wczoraj wpuścić więc info dopiero dzisiaj. Teraz też się z Wami pożegnam, niestety jutro wyjeżdżam, mamy pogrzeb w rodzinie :( Quote
Asiaczek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Dobrze, że do zajrzałaś. Gratulacje za Szczecin. Trzymaj się. Pzdr. Quote
taxelina Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Trzymaj sie pogrzeby to nic fajnego :( No i oczywiscie gratulacje za Szczecin Quote
Asiaczek Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 jamnicze, jak samopoczucie? Nie odpowiadasz na moje maile, ale chociaż czytasz je? Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Wpadłam tylko na chwilkę, bo musiałam sprawdzić PW. Jak się sypie, to oczywiście stadami. ja jestem na nogach od 3 rano, bo musiałam być dzisiaj w pracy, a pogrzeb był wczoraj w innym mieście. No, to odpowiem chociaż na wasze posty [quote name='Asiaczek']Dobrze, że do zajrzałaś. Gratulacje za Szczecin. Trzymaj się. Nie rozumiem o co chodzi z tym dojrzewaniem? Dzięki za gratulacje. Pzdr. [quote name='deer_1987']Trzymaj sie pogrzeby to nic fajnego :( No i oczywiscie gratulacje za Szczecin No, niestety, taki jest cykl życia, a nam pozostają miłe wspomnienia.... dzięki [quote name='Izabela124.']Również gratuluję! [quote name='pusia2405']I ja gratuluje! dzięki [quote name='Asiaczek']jamnicze, jak samopoczucie? Nie odpowiadasz na moje maile, ale chociaż czytasz je? Pzdr. Samopoczucie kiepskie, dopiero mam dostęp do kompa i już odpisałam na maila. [quote name='Maks i Spark']Cześć:) Gratulacje za osiągi w Szczecinie!!!!!! Eeeee, to raczej przegrana, nie osiągi, ale dziękuję :) Quote
cropka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Jamnicze trzymaj się :calus:. Daj znać jak będziesz miała ochotę wyskoczyć na basko-akici spacerek. Quote
Recommended Posts