Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko
Daj kilka fotek Sajduni :)
zaraz dam
[quote name='Iza13']ha ha widze że to nie tylko duze psy mają problem ze znalezieniem drugiego psa takiej samej wielkosci ;)
oj, nie tylko :shake:, po tej kontuzji mam uprzedzenia i jak widzę dużego psa (a zwłaszcza laba) to się denerwuję bardziej od Sajduchny :angryy:
[quote name='anetta']Jaki sympatyczny kolega http://img237.imageshack.us/img237/1204/79005403ri5.jpg :multi: Super jst!
To koleżanka, Tesi - jest mieszańcem, jej mamą jest raselka.
[quote name='gassira']widziałam poranne szaleństwa:razz:
mam nadzieję, że się podobały, niestety niezbyt często puszczam Saidi ze względu na SM :mad:
[quote name='deer_1987']Widac ze zabawa byla swietna :D
Jeszcze jak :multi:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Erka potrafi wytrzymać i d 5-6 godzin (jak jest cisza w domu, tzn. jak nikogo nie ma w domu...), ale czasami nie potrafi wytrzymac 3 godzin... Kuchnia juz kilkakrotnie była zmywana octem... Troszkę pomaga.
Najgorzej, ze w dni powszednie, ja nie mam mzliwści wychodzić z nią o godz. 10 i np. 13-tej... I tu sie kło zxamyka...:shake:
Pzdr.

Jest już trochę lepiej (tfu, aby nie zapeszyć). W nocy wytrzymuje spokojnie 6-7 godzin, a nad ranem są wyścigi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak mogę ją dopilnować w dzień, to nie ma problemu, po każdym przebudzeniu za pazuchę i na dwór.
Czasami zostaje sama 4-5 godzin, a wtedy jest różnie. Stwierdziłam, że nie nogę otwierać drzwi na klatkę kodem, bo ona słyszy sygnał i zanim zajdę, to zdąży narobić. Jak otwieram kluczem, to czasem ją zaskoczę i wychodzi zaspana, to ją cap i podłoga sucha :p

Posted

jamnicze napisał(a):
Jeszcze z Wielkanocy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:,
trochę mamy zaległości :roll:
Co?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
To ty nas tu starymi fotkami faszerujesz:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale dawaj, obejrzymy;)

Posted

Matusz napisał(a):
kudłacza?? przecie to seter irlandzki :loveu::loveu:

no właśnie :razz:, czyli kudłate psisko - przy Sajduni większość jest kudłata ;)

A' propo, dzisiaj w pracy usłyszałam,że labladory są różnej wielkości oraz krótko i długowłose :???: - wiecie coś o tym????

Posted

jamnicze napisał(a):
Owszem, ale dopiero lipiec, sierpień - na rozgrzewkę kl. szczeniąt, a później się zobaczy ;)

Oooo to super :multi:
A do Białegostoku się moze wybieracie ? 30 - 31 sierpnia :cool3:

Posted

Iza13 napisał(a):
Oooo to super :multi:
A do Białegostoku się moze wybieracie ? 30 - 31 sierpnia :cool3:

nie, w kl. szczeniąt nie ma sensu więcej wystawiać, idziemy tylko u nas, tak na rozgrzewkę.