Zuza i Noddy Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Musze się rozejrzeć, może coś podobnego znajdę, bo moje łózko jest tak brudne, ze wygląda jakby mokre było. Quote
gosiaja Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 jamnicze to taka jak ta ?? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00020705 Quote
Asiaczek Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 jamnicze - mnie od razu ta narzuta skojarzyła się z IKEA... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 gosiaja - Ty jesteś prawdziwe złotko! Wszystko w tym Internecie wyszperasz i się z nami dzielisz. Zazdroszczę:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/19-64.jpg nie ma to jak trzy baski w domu :) Quote
jamnicze Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='Maks i Spark']Dobry wieczór Sajduchy, jestem u was A. Jak się cieszę, że do nas zajrzałaś :) [quote name='Zuza i Noddy']Musze się rozejrzeć, może coś podobnego znajdę, bo moje łózko jest tak brudne, ze wygląda jakby mokre było. Fajnie mieć 2-3 narzuty i zawsze wtedy możemy sobie co jakiś czas odmienić pokój :) [quote name='gosiaja']jamnicze to taka jak ta ?? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00020705 Chyba tak, tylko te kolory jakieś nie moje. No może zobaczyłabym tą ciemnobrązową... [quote name='Asiaczek']jamnicze - mnie od razu ta narzuta skojarzyła się z IKEA... Pzdr. Generalnie nie lubię kupować w IKEI, bo jakość tych towarów jest dość cienka, ale akurat z tej narzuty na prawdę jestem bardzo zadowolona [quote name='Izabela124.']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/19-64.jpg nie ma to jak trzy baski w domu :) Mi taki obrazek też się podoba, ale TZ :smhair2: (:evil_lol:) Quote
Zuza i Noddy Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 jamnicze napisał(a): Fajnie mieć 2-3 narzuty i zawsze wtedy możemy sobie co jakiś czas odmienić pokój :) No dobry pomysł tylko kiedy ja się do ikei wybiorę to nie mam pojęcia. Quote
taxelina Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Witam sie u jednej z moich ulubionych galeri :) Quote
anetta Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ja dziękuję za takie pieszczoty hahahaha http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-66.jpg Quote
M&S Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Cześć Dziewczyny!!!! GRATULACJE dla Sajduchy:multi::multi::lol: A. Quote
Asiaczek Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ja też gratuluję, Sajdi ładnie się pokozała, mimo upału... Była grzeczna, nikogo nie chciała zjeść, no i... rozpoczęła Championat Litwy!!!!! U irlandzkiego sędziego dostała ocenę dosk.1, CAC!!! Brawo dla Asi i Sajdi. Teraz to już KONIECZNIE musicie iśc za ciosem:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ode mnie też super gratulacje i popieram, to że trzeba kontynuować dobrą passę. Quote
Asiaczek Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Widzis, jamnicze. To mówią i starsi i młodsi....:) Więc nie masz wyjścia, musisz jeszcze troche pojeździć z Sajdusią:evil_lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']No dobry pomysł tylko kiedy ja się do ikei wybiorę to nie mam pojęcia. to tak jak ja ;) [quote name='deer_1987']Witam sie u jednej z moich ulubionych galeri :) miło, ze do nas zawitałaś :) [quote name='betel']Trzymam kciuki za dzisiejszą wystawę. Powodzenia bardzo dziękujemy, wasze kciukasy są nam bardzo potrzebne, bo my takie nieśmiałki jesteśmy. [quote name='anetta']Ja dziękuję za takie pieszczoty hahahaha http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-66.jpg Ależ on wcale nie protestował i jeszcze się nadstawiał :) Quote
jamnicze Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='Maks i Spark']Cześć Dziewczyny!!!! GRATULACJE dla Sajduchy:multi::multi::lol: A. [quote name='Asiaczek']Ja też gratuluję, Sajdi ładnie się pokozała, mimo upału... Była grzeczna, nikogo nie chciała zjeść, no i... rozpoczęła Championat Litwy!!!!! U irlandzkiego sędziego dostała ocenę dosk.1, CAC!!! Brawo dla Asi i Sajdi. Teraz to już KONIECZNIE musicie iśc za ciosem:) Pzdr. [quote name='Izabela124.']Również serdecznie gratuluję! [quote name='deer_1987']Gratulacje!! [quote name='Zuza i Noddy']Ode mnie też super gratulacje i popieram, to że trzeba kontynuować dobrą passę. Bardzo, bardzo dziękujemy za miłe słowa i gratulacje :B-fly: [quote name='Asiaczek']Widzis, jamnicze. To mówią i starsi i młodsi....:) Więc nie masz wyjścia, musisz jeszcze troche pojeździć z Sajdusią:evil_lol: Pzdr. Na to wygląda ;) Podróż mieliśmy nieco męczącą, ale obie jesteśmy całe, zdrowe i zadowolone :) Ja byłam wczoraj dopiero ok. 12.00 w domy, zająć się psem, sobą, chwilkę odpocząć i o 14.20 pędem do pracy. Tak więc jak wróciłam wieczorkiem to ledwie kontaktowałam. Pierwszej nocy praktycznie nie spałam, drugiej na szczęście mogłam się przespać małe 2 godzinki u zielonej (serdeczne dzięki za gościnę :buzi:, miło było porozmawiać i poznać Twoją gromadkę), a w drodze powrotnej z pociągu do domy dorwał nas deszcz i wróciłyśmy nie dość, że zmęczone, to jeszcze przemoczone :roll:. Jak padłam wieczorem, to się obudziłam dopiero dzisiaj o 7.00, Saidi nadal odsypia :evil_lol: Zapewne te zabawy z kozą. Pierwszy raz moje maleństwo widziało kozy (u zielonej) i w ogóle nie chciała od nich odejść taka była zafascynowana, teraz pewnie o nich śni :cool3: Quote
Kisses Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Fajne masz to baskowe cudo :loveu: I gratulacje dla Was! :multi: Quote
jamnicze Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Kisses napisał(a):Fajne masz to baskowe cudo :loveu: I gratulacje dla Was! :multi: Ślicznie dziękuję i zapraszam częściej do naszej zakręconej (jak baskowy ogonek ;)) galerii :) Quote
taxelina Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 no jak juz nie mam bana to wiadomo ze jak zawsze sie pojawiam w innych galeriach Quote
Zuza i Noddy Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Sajdi miała bliskie spotkanie z kozą, ale chyba nie była zbytnio zadowolona? Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Według jamnicze, Sajdi była baaaardzo zaciekawiona... Pzdr. Quote
pusia2405 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ja też gratuluję jednej z moich dogowych ulubienic:) Quote
Recommended Posts