Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Ślicznie Wszystkim dziękujemy za życzenia i za zaglądanie na nasz wątek :)

Darianne zdjęcia z rudą na pewno będą - tak myślałam, że Cię zwabię tym wpisem ;)

Asiaczku i Kaya - tak, tak, kanapa wygodna i w dzień jest okupowana przez nas wszystkich - czasem ledwo się na niej mieścimy ;)

Dzięki anetta :)

Posted

Saidi zabawia gościa, a raczej go zaanektowała do drapanka ;)

ale te ręce to nie robota Saidi tylko kota- takiego jednego niebieskiego huncwota

A później wspólne spanko na kanapie z Panem :)

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Ale pieszczoch z niej :loveu:[/QUOTE]
Goście mają przechlapane, muszą swoje najpierw oddrapać i wygłaskać :)
[quote name='deer_1987']Noi wlasnie mialam spytac o rece :D[/QUOTE]
oni mają dwa koty (parkę) i kiedy obcinł pazurki kociczce, to dostało mu się tak od kocurka.
[quote name='Tebusa']Kto by pomyślał, że taka niezależna na pierwszy rzut oka dziewczynka to w rzeczywistości taka pieszczocha :)[/QUOTE]
Bo ona już taka niezależna i pieszczocha jest jednocześnie :) czyli niezależnie od wszystkiego lubi jak się ją drabkuje ;)

Posted

U mnie, gdy obcinam kotom pazurki,to wszystkie pozostałe uciekają...;)

a gdy obcinam psom pazurki, to one grzecznie czekają na swoją kolejkę. Pewnie spytasz, dlaczego? Ha, bo ja PO obcięciu daję smakoszka:) Taka chytra jestem...

Pzdr.

Posted

To my się do Ciebie w kolejkę ustawiamy (może też dostanę smakoszka :))
Oni kocurka mają od małego (niebieski rosyjski), a koteczkę przygarnęli (mała czarna). Jak jemu obcinali pazurki, to nigdy nie było większych problemów, a Czarna zamiauczała, no to Bonifac (zakochany po same czubki uszu) od razu rzucił się jej na pomoc. Podobno była z niego istna pazurzasta furia. Teraz jak się zajmuja Młodą zamykają go w innym pokoju.

Posted

O, włąśnie to chciałam podpowiedzieć - jeżeli jest możliwośc zamknięcia kocurka (tylko na czas obcinania w innym pomieszczeniu), to byłoby super! A i ręce były nie podrapane;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']O, włąśnie to chciałam podpowiedzieć - jeżeli jest możliwośc zamknięcia kocurka (tylko na czas obcinania w innym pomieszczeniu), to byłoby super! A i ręce były nie podrapane;)

Pzdr.
Teraz już tak robią, wtedy był pierwszy raz i to było zaskoczenie. Nikt nawet nie pomyślał, że on może tak gwałtownie i agresywnie zareagować na jej miauki. A tak w ogóle, to z niego okropny pantoflarz, Czarna robi z nim co chce; ponoć taka mała sekutnica ;)
[quote name='bety']Nie ma to jak własny niewolnik ;)
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/12-49.jpg
Pzdr
a owszem, owszem :)
[quote name='betel']Strasznie lubię takie poplatane łapki, są rozczulające a poza tym moja Incia też tak sypia w zagięciu naszych nóg.Pozdrówka
Łapusie-poplątanusie są najlepsze :). Czasami zastanawiam się kiedy wyjdzie jej z tego supeł hi, hi.