Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witanko kochana

Iza13 napisał(a):
Hej ;)
Co tam u Was ?

Izabela124. napisał(a):
Hej A gdzie wy sie podziałyście?

agaciaaa napisał(a):
A co tu tak pusto? ;)

Witajcie :multi:, miłoże o nas pamiętacie. Ja miałam duuużo pracy i ani trochę czasu na kompa :shake:, ale zaraz wrzucę jakieś fotki :razz:

Posted

[quote name='lady_m']Szkoda :-( Mialam nadzieje, ze Cie spotkam tam wlasnie!
Ja jestem bardzo zadowolona z przedszkola, jak i osob tam pracujacych...
Jutro raczej tam nie pójdę :shake:, masz dużego psa, to nie musisz sie tak przejmować, ale Saidi jest za delikatna (już nie kuleje, ale łapę nadal podnosi). Mieszkam niedaleko więc spotkać i tak sie możemy, przed lub po przedszkolu (chyba lepiej po :roll:). Tylko musisz mi wcześniej napisać :p,. Fajnie byłoby się w końcu poznać i porozmawiać w realu :)
[quote name='agaciaaa']http://img501.imageshack.us/img501/4426/11xk1.jpg śmiesznie jej sie ogonek odkręcił :lol: chyba trzeba poprawić lokówką :diabloti: :evil_lol:, ten typ już tak ma, a po skrętach (lub wyprostach) ogonka widać jej nastroje :razz:

[quote name='panienkabubu']Może po prostu przeziębiła pęcherz i wystarczy furaginka? Może :hmmmm:, ale najpierw dam jej mocz do zbadania. Wczoraj przeczytałam, że małe psy dłużej się uczą, bo w małej główce mniej się mieści :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Czekaj ile ona teraz ma miesiecy? Sherry nie wiem czy juz nauczona jest, bo ciagle mam kraty w przejsciu do kuchni

Widze ze to o Was zapomnialam na stronie.. Juz dodaje, przepraszam. Zajrzyj jak juz wrocisz do domu

Saidi ma już 4,5miesiąca
zajrzę z przyjemnością :lol:

Posted

Hej :) Dopiero co do was trafiłam, przepraszam, że tak późno :oops: No ale jesteśmy jak narazie pooglądałam tylko zdjęcia i to maleństwo jest naprawde słodkie :loveu: Wymizaj ode mnie :)

Posted

jamnicze napisał(a):
masz dużego psa, to nie musisz sie tak przejmować

Moj pieske tez byl kiedys maly i delikatny wiec to nie tak do konca... ;) Ale rozumiem Cie :roll:

Posted

[quote name='Iza13']http://img247.imageshack.us/img247/8691/30516744fk5.jpg

Tutaj widać jakie z niej maleństwo :loveu:
Już ciutkę urosla, te fotki były robione prawie miesiąc temu ;)
[quote name='Junka']Hej :) Dopiero co do was trafiłam, przepraszam, że tak późno :oops: No ale jesteśmy jak narazie pooglądałam tylko zdjęcia i to maleństwo jest naprawde słodkie :loveu: Wymizaj ode mnie :)
Witaj Junka :multi:, bardzo nam miło, wpadaj jak najczęściej. Sajdunia zaraz będzie wymiziana wedle życzenia (więc masz już u niej fory)
[quote name='Izabela124.']Witanko
No nareszcie Sajdunia znalala kumpla swoich rozmiarow
Ij tak, nie wiele tu takich, ale poznała też bigelki - fotki będą później.
[quote name='magda_drakkar']http://img230.imageshack.us/img230/6586/24252893gn4.jpg ale malutka zasuwa:cool3:
taka mała torpeda :evil_lol:, najczęściej to ona psom ucieka - i mało który potrafi ją dogonić :diabloti:
[quote name='lady_m']Moj pieske tez byl kiedys maly i delikatny wiec to nie tak do konca... ;) Ale rozumiem Cie :roll:
Gdyby było mniej psów, to może bym się zdecydowała, ale teraz jest tam kongo - (a mała nadal podnosi łapkę, nie darowałabym sobie gdyby doznała poważniejszej kontuzji :-()

A Ty masz teraz jakiegoś małolata?

Posted

[quote name='Matusz']
Asiaczku, czy ty widzisz, co oni robią z Sajudnią?:razz::diabloti:

Dopiero teraz zobaczyłam.
Jak widzisz, matusz, nadrabiam nie tylko w Twoim FB...

[quote name='jamnicze']Jej sikanie nadal mnie męczy. Wczoraj się wkurzyłam i kupiłam jej majtki (cieczkowe). Ale chyba sprzedawczyni doradziła mi za duży rozmiar. Sajdi i tak się w nich zsiiiiii... . Już nie wiem co mam robić :wallbash: zadzwoniłam nawet do dziewczyny, która podobno układa psy, ale jest zajęta i może spotkamy sie w maju? Na razie spróbuję złapać jutro rano mocz i dać do zbadania.
Erka potrafi wytrzymać i d 5-6 godzin (jak jest cisza w domu, tzn. jak nikogo nie ma w domu...), ale czasami nie potrafi wytrzymac 3 godzin... Kuchnia juz kilkakrotnie była zmywana octem... Troszkę pomaga.

Najgorzej, ze w dni powszednie, ja nie mam mzliwści wychodzić z nią o godz. 10 i np. 13-tej... I tu sie kło zxamyka...:shake:
Pzdr.