Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Coś nie dzisiaj dogo nie chciało wpuścić :shake:, a teraz już nie mam czasu, bo mi się właśnie woda leje do wanny. Zresztą i tak chyba nie podoba Wam się Sajdulka, tylko 4 osoby nas odwiedziły :sad:

Asiaczek napisał(a):
Oj, marudzisz. Od czasu do czasu przespac się w łóżeczku z ukochaną sunią to można;)
Pzdr.

Pewnie, że można (choć nie koniecznie przespać :evil_lol:)
Maks i Spark napisał(a):
Hello :)

Miłego piątku

A dziękuję ślicznie, właśnie się kończy niedziela, a piątek był udany, bo razem z pańciostwem Reksia świętowaliśmy nasze championaty :multi:
betel napisał(a):

Cudna fotka. Inne też fajne , zwłaszcza te z Cynamonem , ze względu na urodę psa.Pozdawiam.

Tak, Cynamonek jest prześliczny. Też chcieliśmy kiedyś RR. To był pierwszy pies, który wpadł w oko Krzysiowi, no ale stwierdziliśmy, że jednak mamy za małe mieszkanie :p
anetta napisał(a):
Gratki:klacz:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/66.jpg :evil_lol::evil_lol: rewela Piękny pies...znaczy się suka! :evil_lol:

:B-fly:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
...Sajdi to już chyba szykuje się na najblizszą wystawę;)

Asiaczek napisał(a):
A gdzie by miała jechac?

Pzdr.

Maks i Spark napisał(a):
Do Leszna na championy

Asiaczek napisał(a):
A, racja, jakoś jeszcze nie oprzytomniałam...

Pzdr.

Hej, dziewczyny :multi:
musiałyście chyba prowadzić tę konwersację, jak pisałam odpowiedzi :evil_lol:

A my faktycznie wybieramy się do Leszna, tylko mnie się coś pokiełbasiło i nie myślałam, że to tak daleko :crazyeye:mam nadzieję, że jakoś dojedziemy.
A Saidi wyrabia sobie kondycję uganiając się za łabędziami :shake:
Już nawet od psów da się odwołać (no, może nie od razu), ale na łabędzie dostaje głupiego rozumu. A zwłaszcza jak idziemy plażą, a one przelecą tuż nad lustrem wody, wtedy mogę sobie gwizdać - pies jest głuchy i ślepy, po prostu pędzi :angryy:, a później jak ją wołałam, to usłyszałam "to ten mały, co próbował łabędzia za ogon złapać?" :mad:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A Ty juz oprzytomniałas po tym oblewaniu Championatu?

Pzdr.

Ja w miarę, ale Krzysiek całą sobotę dochodził do siebie ;). Za to dzisiaj dał się wyciągnąć na wspólny spacer do parku, tak na 2 godzinki - i nawet Saidi była grzeczna. Tym razem trzymaliśmy się z dala od łabędzi :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jamnicze, tak, nie ma już tytułu NDSwR i NDPwR. Jest za to Zwycięzca.
Mnie nie odpowiada ta zmiana, ale mnie nikt o zdanie nie pytał;)

Pzdr.

Nikomu się ta zmiana nie podoba. :shake:

jamnicze napisał(a):
Słuchajcie, chyba idzie już wiosna, bo na spacerze widziałam na naszym jeziorku łabędzie zaloty ;) Tylko żałowałam, że nie wzięłam ze sobą aparatu.

A do mnie do karmnika ze trzy dni temu przyleciał szpak. :lol:

A tak wogóle to
GRATULACJE DLA SAJDUCHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:multi::multi::multi::multi::multi:

Się ucieszyłam, że jedziesz do Leszna ale potem jak zobaczyłam plan sędziowania to się zasmuciłam, bo wchodzicie zaraz po amerykanach - a ja miałam prośbę. A tak to do kitu - bo czasu nie będziecie mieli.
Ale jakby się dało zrobić (jakimś cudem :roll:) to poproszę o fotkę (tylko jedną) jak cała trójka amerykańców stoi na ringu obok siebie. Jak się nie uda to płakać nie będę. ;)

Powodzenia na Championach. :lol:

Pozdrowionka

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooo, szacunek dla Pana Męża:)
Pzdr.

Dzielna chłopina :)
Maks i Spark napisał(a):
Cześć:)

To niezłe oblewanie było;):evil_lol:

Oj, było, było ...
gosiaja napisał(a):
taki dziki ptak to zawsze jakaś odmiana w jedzeniu ;)

Zdecydowanie, na suche to nosem kręci, to i o jakiejś odmianie pewnie pomyślała, tylko dla czego od razu takie ogromne i groźne ptaszysko?
Niufciak napisał(a):

Witamy serdecznie, Sadik to tylko udaje takie przerażenie jak Pirania my się w karczek wgryza ;)
Paula&Goofi napisał(a):
Lepiej późno niż wcale!
WIELKIE GRATULACJE :) Teraz trzeba na interka pracować ;)

Dopiero mamy jednego cacibka, oj, nie będzie łatwo.
bety napisał(a):

GRATULACJE DLA SAJDUCHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:multi::multi::multi::multi::multi:

Ucieszyłam się, że jedziesz do Leszna ale potem jak zobaczyłam plan sędziowania to się zasmuciłam, bo wchodzicie zaraz po amerykanach - a ja miałam prośbę. A tak to do kitu - bo czasu nie będziecie mieli.
Ale jakby się dało zrobić (jakimś cudem :roll:) to poproszę o fotkę (tylko jedną) jak cała trójka amerykańców stoi na ringu obok siebie. Jak się nie uda to płakać nie będę. ;)

Powodzenia na Championach. :lol:

Pozdrowionka

Będę z bratem, to może się uda mu coś pstryknąć ;)
Maks i Spark napisał(a):
Cześć Sajduchy:)

Dobrego dnia

Witanko :)

Posted

Akita amerykańska naszej forumowej koleżanki omar - bardzo miło było was poznać, Saidi po prostu uwielbia akity, ma już kumpla japończyka, a teraz poznała amerykańca :)

No i można wracać do domu ;):)