anetta Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Gratki:klacz: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/66.jpg :evil_lol::evil_lol: rewela Piękny pies...znaczy się suka! :evil_lol: Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ...Sajdi to już chyba szykuje się na najblizszą wystawę;) Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):A gdzie by miała jechac? Pzdr. Do Leszna na championy Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 A, racja, jakoś jeszcze nie oprzytomniałam... Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Coś nie dzisiaj dogo nie chciało wpuścić :shake:, a teraz już nie mam czasu, bo mi się właśnie woda leje do wanny. Zresztą i tak chyba nie podoba Wam się Sajdulka, tylko 4 osoby nas odwiedziły :sad: Asiaczek napisał(a):Oj, marudzisz. Od czasu do czasu przespac się w łóżeczku z ukochaną sunią to można;) Pzdr. Pewnie, że można (choć nie koniecznie przespać :evil_lol:) Maks i Spark napisał(a):Hello :) Miłego piątku A dziękuję ślicznie, właśnie się kończy niedziela, a piątek był udany, bo razem z pańciostwem Reksia świętowaliśmy nasze championaty :multi: betel napisał(a): Cudna fotka. Inne też fajne , zwłaszcza te z Cynamonem , ze względu na urodę psa.Pozdawiam. Tak, Cynamonek jest prześliczny. Też chcieliśmy kiedyś RR. To był pierwszy pies, który wpadł w oko Krzysiowi, no ale stwierdziliśmy, że jednak mamy za małe mieszkanie :p anetta napisał(a):Gratki:klacz: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/66.jpg :evil_lol::evil_lol: rewela Piękny pies...znaczy się suka! :evil_lol: :B-fly: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 A Ty juz oprzytomniałas po tym oblewaniu Championatu? Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Maks i Spark napisał(a):...Sajdi to już chyba szykuje się na najblizszą wystawę;) Asiaczek napisał(a):A gdzie by miała jechac? Pzdr. Maks i Spark napisał(a):Do Leszna na championy Asiaczek napisał(a):A, racja, jakoś jeszcze nie oprzytomniałam... Pzdr. Hej, dziewczyny :multi: musiałyście chyba prowadzić tę konwersację, jak pisałam odpowiedzi :evil_lol: A my faktycznie wybieramy się do Leszna, tylko mnie się coś pokiełbasiło i nie myślałam, że to tak daleko :crazyeye:mam nadzieję, że jakoś dojedziemy. A Saidi wyrabia sobie kondycję uganiając się za łabędziami :shake: Już nawet od psów da się odwołać (no, może nie od razu), ale na łabędzie dostaje głupiego rozumu. A zwłaszcza jak idziemy plażą, a one przelecą tuż nad lustrem wody, wtedy mogę sobie gwizdać - pies jest głuchy i ślepy, po prostu pędzi :angryy:, a później jak ją wołałam, to usłyszałam "to ten mały, co próbował łabędzia za ogon złapać?" :mad: Quote
jamnicze Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):A Ty juz oprzytomniałas po tym oblewaniu Championatu? Pzdr. Ja w miarę, ale Krzysiek całą sobotę dochodził do siebie ;). Za to dzisiaj dał się wyciągnąć na wspólny spacer do parku, tak na 2 godzinki - i nawet Saidi była grzeczna. Tym razem trzymaliśmy się z dala od łabędzi :) Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ooooo, szacunek dla Pana Męża:) Pzdr. Quote
M&S Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Cześć:) To niezłe oblewanie było;):evil_lol: Quote
gosiaja Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 taki dziki ptak to zawsze jakaś odmiana w jedzeniu ;) Quote
KT Arts Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/33-18.jpg Jakie zęby.!!:D:D:D Świetne:loveu: Quote
Paula&Goofi Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Lepiej późno niż wcale! WIELKIE GRATULACJE :) Teraz trzeba na interka pracować ;) Quote
bety Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Asiaczek napisał(a):Jamnicze, tak, nie ma już tytułu NDSwR i NDPwR. Jest za to Zwycięzca. Mnie nie odpowiada ta zmiana, ale mnie nikt o zdanie nie pytał;) Pzdr. Nikomu się ta zmiana nie podoba. :shake: jamnicze napisał(a):Słuchajcie, chyba idzie już wiosna, bo na spacerze widziałam na naszym jeziorku łabędzie zaloty ;) Tylko żałowałam, że nie wzięłam ze sobą aparatu. A do mnie do karmnika ze trzy dni temu przyleciał szpak. :lol: A tak wogóle to GRATULACJE DLA SAJDUCHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Się ucieszyłam, że jedziesz do Leszna ale potem jak zobaczyłam plan sędziowania to się zasmuciłam, bo wchodzicie zaraz po amerykanach - a ja miałam prośbę. A tak to do kitu - bo czasu nie będziecie mieli. Ale jakby się dało zrobić (jakimś cudem :roll:) to poproszę o fotkę (tylko jedną) jak cała trójka amerykańców stoi na ringu obok siebie. Jak się nie uda to płakać nie będę. ;) Powodzenia na Championach. :lol: Pozdrowionka Quote
jamnicze Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Asiaczek napisał(a):Ooooo, szacunek dla Pana Męża:) Pzdr. Dzielna chłopina :) Maks i Spark napisał(a):Cześć:) To niezłe oblewanie było;):evil_lol: Oj, było, było ... gosiaja napisał(a):taki dziki ptak to zawsze jakaś odmiana w jedzeniu ;) Zdecydowanie, na suche to nosem kręci, to i o jakiejś odmianie pewnie pomyślała, tylko dla czego od razu takie ogromne i groźne ptaszysko? Niufciak napisał(a):http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/33-18.jpg Jakie zęby.!!:D:D:D Świetne:loveu: Witamy serdecznie, Sadik to tylko udaje takie przerażenie jak Pirania my się w karczek wgryza ;) Paula&Goofi napisał(a):Lepiej późno niż wcale! WIELKIE GRATULACJE :) Teraz trzeba na interka pracować ;) Dopiero mamy jednego cacibka, oj, nie będzie łatwo. bety napisał(a): GRATULACJE DLA SAJDUCHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Ucieszyłam się, że jedziesz do Leszna ale potem jak zobaczyłam plan sędziowania to się zasmuciłam, bo wchodzicie zaraz po amerykanach - a ja miałam prośbę. A tak to do kitu - bo czasu nie będziecie mieli. Ale jakby się dało zrobić (jakimś cudem :roll:) to poproszę o fotkę (tylko jedną) jak cała trójka amerykańców stoi na ringu obok siebie. Jak się nie uda to płakać nie będę. ;) Powodzenia na Championach. :lol: Pozdrowionka Będę z bratem, to może się uda mu coś pstryknąć ;) Maks i Spark napisał(a):Cześć Sajduchy:) Dobrego dnia Witanko :) Quote
jamnicze Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 No to szybciutko ostatni dzień w Bydgoszczy: nowa koleżanka :) karelczyk I już na ringu - konkurencyjne doopeczki ;) Quote
jamnicze Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 i można odbierać gratulacje od sędziego Hokkaido Quote
jamnicze Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Akita amerykańska naszej forumowej koleżanki omar - bardzo miło było was poznać, Saidi po prostu uwielbia akity, ma już kumpla japończyka, a teraz poznała amerykańca :) No i można wracać do domu ;):) Quote
jamnicze Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 każde ma swoje ulubione pozy tu tego dobrze nie widać, ale głowa Sadika była o wiele niżej niż ogon :) Quote
jamnicze Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Saidi oczywiście dostała nową obiecaną zabawkę i sami popatrzcie, nie zdążyłam jej zrobić zdjęcia "w całości", reniferek już nie ma uszu :) Quote
Asiaczek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ale super poza i to w jakim miejscu! http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/58.jpg Pzdr. Quote
M&S Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 No nie mogę, ale miejscówka:evil_lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/58.jpg ładna Akitka:lol: Fajnego dnia Quote
jamnicze Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Asiaczek napisał(a):Ale super poza i to w jakim miejscu! http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/58.jpg Pzdr. Maks i Spark napisał(a):No nie mogę, ale miejscówka:evil_lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/58.jpg Fajnego dnia No po prostu, jak go zobaczyłam , to się nie mogłam powstrzymać i nic go nie ruszało :) Quote
Recommended Posts