gosiaja Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 ja to u siebie chłopaków puszczam teraz na boisku do kosza jest ze wszystkich stron ogrodzone i mam ich pod kontrolą niestety skończyło się na razie bieganie po lesie bo ponoć wata wilków krąży w pobliżu ludzie widzieli je przy drodze Quote
Asiaczek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Moja koleżanka tez pisała o wilkach, ale ona mieszka chyba gdzies w lubelskim... Pewnie, masz rację, że nie puszczasz chłopaków, bo jeszcze by jakąś dziczyznę do domu przynieśli... pzdr. Quote
gosiaja Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 do domu mogą przyprowadzać kogo chcą ;) ja niestety nie mam takiego parku w pobliżu gdzie mogę ich puścić jedynie las boje się bardziej o to żeby coś na nich nie zapolowało w lesie dawno nie było takiej zimy i zwierzyna szuka pożywienia Quote
Izabela124. Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Bannerek jest już podlinkowany, wystarczy, ze go skopiujesz i wstawisz w miejsce sygnaturki Quote
Russellka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Tak, o ten nowy :loveu: A przygoda faktycznie nie za fajna... Dobrze że właściciel zareagował, bo różnie z tym bywa... :shake: Quote
jamnicze Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Błyskotka']Ja mam dzisiaj problemy z dogo :shake:. Wczoraj nawet nie próbowałam wchodzić, a dzisiaj jest tak sobie, czasami bardzo długo ładują się następne strony. [quote name='bety']Ja wczoraj męki pańskie przechodziłam z dogo żeby fotki wstawić - cały dzień mi to zajęło - normalnie wścieklizny dostawałam. Jak mi nie wyskakiwało że muszę czekać 30 sekun pomiędzy postami (choć minęło 5 minut), to pojawiał się komunikat "że strona niedostępna". A dzisiaj rano chciałam popisać sobie w galeriach to mi wyskakiwał pierwszy tekst o tych 30 sekundach pomimo że wcześniej nie pisałam posta - jakieś dziwactwa. Teraz na wieczór coś chyba naprawili - bo mogę "poszaleć" na dogo. A tu na sylwestra chyba za dużo szampana było (hi hi) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/14-55.jpg Pzdr Ja wolę nie wchodzić na zaawansowane, więc daję bez emotek, znam z klawiatury tylko 2 ;), ale mi ich brakuje, czasami fajnie przekazywały niektóre emocje. szampan był oczywiście obowiązkowo :) i oczywiście poczekała aż bąbelki się ulotnią, czyli konsumpcji dokonała dopiero na drugi dzień. [quote name='Asiaczek']Dlatego od 3 dni nie wstawiam żadnych fotek, bo szanuję moje nerwy...;) Co do tej przygody w parku, dobrze, że tylko na strachu się skończyło i że właściciel szybko zareagował. Ja przez cały dzień nie wchodziłam na DGM, nie było kiedy. Ale teraz - wydaje mi się, że jest ciut lepiej... Pzdr. Otóż to, czasu mało, a to chodzi jakby chciało a nie mogło, no i się wkurzam i nic już nie piszę, ech... Też się cieszę, że małej się nic nie stało i że oni byli blisko. Wiesz Saida potrafi odbiec spory kawałek i tak sobie pomyślałam, że gdyby tamta zaatakowała na poważnie, to nie miałybyśmy żadnych szans (Saida na przeżycie, a ja na reakcję), no ale było minęło. [quote name='Darianna']Niefajna przygoda, mam nadzieję, że Saidi nie zostanie uraz do dużych psów... Mam nadzieję, że nie, choć ona już i tak podchodzi do dużych z większym respektem niż kiedyś (i całe szczęście), to raczej mi został uraz. Quote
jamnicze Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='gosiaja']ja to u siebie chłopaków puszczam teraz na boisku do kosza jest ze wszystkich stron ogrodzone i mam ich pod kontrolą niestety skończyło się na razie bieganie po lesie bo ponoć wata wilków krąży w pobliżu ludzie widzieli je przy drodze[/QUOTE] To dobrze, że masz tam chociaż to boisko, chociaż na wiosnę jak dzieciaki zaczną grać, to ludzie mogą was pogonić. U nas wilki? oj, to na nasze maluchy-wędrowniczki ;) faktycznie trzeba teraz bardziej uważać. [quote name='gosiaja']do domu mogą przyprowadzać kogo chcą ;) ja niestety nie mam takiego parku w pobliżu gdzie mogę ich puścić jedynie las boje się bardziej o to żeby coś na nich nie zapolowało w lesie dawno nie było takiej zimy i zwierzyna szuka pożywienia[/QUOTE] To może przyjedziesz do nas? :) Pójdziemy do parku albo nad morze? Tylko czy będzie Ci się chciało taki kawał jechać, bo temperatura taka, że staram się nie wychodzić na dłużej jak godzina (jednorazowo ;)) [quote name='Izabela124.']Bannerek jest już podlinkowany, wystarczy, ze go skopiujesz i wstawisz w miejsce sygnaturki[/QUOTE] Nie udało mi się :( spróbuje jeszcze raz. [quote name='Russellka']Tak, o ten nowy :loveu: A przygoda faktycznie nie za fajna... Dobrze że właściciel zareagował, bo różnie z tym bywa... :shake:[/QUOTE] To prawda, a to dwóch młodych chłopaków stało więc różnie mogło być. Quote
jamnicze Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 To teraz jeszcze zdjęcia. Miały być w tych postach podublowanych, ale nie mam siły do dogo, boję się, że znowu strony będą się przewijać godzinami, więc trudno, i tak mało kto wraca wstecz :) to bardzo lubię - mój słodki pycholek :) Quote
Kaya Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Haha widać co Sajdunia robi w taką brzydką pogode ;) Quote
gosiaja Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='jamnicze'] To może przyjedziesz do nas? :) Pójdziemy do parku albo nad morze? Tylko czy będzie Ci się chciało taki kawał jechać, bo temperatura taka, że staram się nie wychodzić na dłużej jak godzina (jednorazowo ;)) [/QUOTE] mnie tam pogoda nie przeszkadza także jak będziecie mieli czas to możemy przyjechać nawet na krótki spacerek Quote
Asiaczek Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Oczywiście ukradłam kilka fotek, a ta mnie urzekła. Od razu zrobiło się tak jakby cieplej...:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/18-51.jpg Pzdr. Quote
Izabela124. Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-51.jpg jak ślicznie śpi Co do bannerka to: 1. skopiuj go 2.wejdź w panel użytkownika 3. później po lewej stronie znajdź: edytuj sygnaturę 4. wklej bannerek Quote
emdziolek Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Hejo! ;) Będziecie w Bydgoszczy z Sajdunią? Quote
Asiaczek Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Z tego, co pamiętam, to chyba będa... Pzdr. Quote
Saskja Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Asiaczku, mnie tez rozczuliła Sajdi w kocyku... Az mi się spać zachciało. :-) Quote
Asiaczek Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Oj, ja dzisiaj miałam tak szalony dzień, że tez mi się chce spać... Ale tez i pora ku temu:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Kaya']Haha widać co Sajdunia robi w taką brzydką pogode ;) O, tak spać to ona lubi, ale już ja trochę nosi po domu i zabrała się do wybebeszania swoich zabawek. Mam kilka fotek, to jak znajdę chwilkę na obrobienie zdjęć, to wkleję ;) [quote name='gosiaja']mnie tam pogoda nie przeszkadza także jak będziecie mieli czas to możemy przyjechać nawet na krótki spacerek No to fajnie, może sobota? Może nawet Kaya by do nas dołączyła z Fiolką [quote name='Asiaczek']Oczywiście ukradłam kilka fotek, a ta mnie urzekła. Od razu zrobiło się tak jakby cieplej...:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/18-51.jpg Pzdr. To tym razem wybrałyśmy inne foteczki, mnie najbardziej rozczuliła tutaj Jestem na innej przeglądarce i nie mogę skopiować adresu obrazka, tylko sam obrazek, hmmmmm [quote name='Izabela124.']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-51.jpg jak ślicznie śpi Co do bannerka to: 1. skopiuj go 2.wejdź w panel użytkownika 3. później po lewej stronie znajdź: edytuj sygnaturę 4. wklej bannerek Właśnie to zdjęcie mi się tak podoba :) Dzięki spróbuję z tym banerkiem powalczyć, tylko najpierw poodwiedzam wasze galerie [quote name='emdziolek']Hejo! ;) Będziecie w Bydgoszczy z Sajdunią? Będziemy, na obu :) To jak widzimy się? Będziesz z Woolim? [quote name='Asiaczek']Z tego, co pamiętam, to chyba będa... Pzdr. Dobrze pamiętasz :) [quote name='Zuza i Noddy']Ale z niej śpiąca królewna :) :) moja kruszynka, Zuza możesz mi tu podać linka do Twojej galerii? Wiem, że podawałaś u Asiaczka ale nie zdążyłam zaznaczyć sobie w subskrybcjach, a teraz nie mogę go znaleść. [quote name='Saskja']Asiaczku, mnie tez rozczuliła Sajdi w kocyku... Az mi się spać zachciało. :-) Ona rzadko zawija się w kocyk, ale pycholek zawsze musi gdzieś schować - wtedy od razu wiem, że głęboko śpi. [quote name='Asiaczek']Oj, ja dzisiaj miałam tak szalony dzień, że tez mi się chce spać... Ale tez i pora ku temu:) Pzdr. Ta fotka była robiona po Sylwestrze, więc Saidi miała dzień (i noc ;)) pełen wrażeń i tu widać, że w końcu się rozluźniła i mocno śpi :) Quote
Asiaczek Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 jamnicze Kochana, a co Ty robisz na Dogo o tej godzienie...? pzdr. Quote
gosiaja Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='jamnicze'] No to fajnie, może sobota? Może nawet Kaya by do nas dołączyła z Fiolką [/QUOTE] ok sobota jest dobra Quote
Russellka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/15-54.jpg Ale nakolankowa panienka :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='jamnicze']:) moja kruszynka, Zuza możesz mi tu podać linka do Twojej galerii? Wiem, że podawałaś u Asiaczka ale nie zdążyłam zaznaczyć sobie w subskrybcjach, a teraz nie mogę go znaleść. Proszę bardzo http://www.dogomania.pl/threads/115678-INDORATO-Sfora-Gregora-czyli-po-prostu-Noddy/page58 Ale aż wstyd się przyznać, bo jeszcze nic tam nie ruszyłam. Swoja drogą zastanawiam się czy może być odnośnik do jednej galerii i dwóch grupach, muszę do jakiegoś moderatora napisać. Quote
Asiaczek Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Proszę bardzo http://www.dogomania.pl/threads/115678-INDORATO-Sfora-Gregora-czyli-po-prostu-Noddy Ale aż wstyd się przyznać, bo jeszcze nic tam nie ruszyłam. Swoja drogą zastanawiam się czy może być odnośnik do jednej galerii i dwóch grupach, muszę do jakiegoś moderatora napisać. Hm, mi się wydaje, że to chyba nie wypali. Musisz wybrać, w której grupie chcesz byc...Ale dopytaj:) A, link mi nie działa... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Asiaczek']Hm, mi się wydaje, że to chyba nie wypali. Musisz wybrać, w której grupie chcesz byc...Ale dopytaj:) A, link mi nie działa... Pzdr.[/QUOTE] Już poprawione ;) Quote
Recommended Posts