Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Torcik - pierwsza klasa!
Ale z tym jedzeniem, to Księzniczka trochę pomarudziła, prawda?

Ja chyba w Sopocie miałam te watróbkowe ciasteczka. Wtedy Sajduni smakowały. A te domowe tez zjadła...?

pzdr.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Na DGm super smakowite ciasteczka wątrobowe piecze Piromanka. Nawet 2 razy wylicytowałam takie ciasteczka. Wszystkie moje baski sa nimi zachwycone.
Jedynym skutkiem, niepożądanym przeze mnie, to delikatne ale smrodliwe bączki...

Pzdr.

Posted

[quote name='Izabela124.']Widać, że torcik bardzo jej samkował
Torcik bardzo smakował :lol:, tak sie objadła, że ledwo potem mogła sie ruszać :evil_lol:
[quote name='Asiaczek']Torcik - pierwsza klasa!

Ja chyba w Sopocie miałam te watróbkowe ciasteczka. Wtedy Sajduni smakowały. A te domowe tez zjadła...?
pzdr.
Ona do każdego nowego żarełka podchodzi jak do jeża :diabloti: Nie da się jej oszukać, a nad wiekszymi smakołykami musi najpierw odprawić taniec, no a później może i weźmie do pyska :cool3:
A wątróbkowe bardzo jej smakowały.
[quote name='Darianna']Ja wątróbkowe piekę przed wystawą - znajomi handlerzy też od razu się częstują (tzn biorą na ring dla swoich pupilków ;)
To może i my się kiedyś załapiemy ;)
[quote name='Asiaczek']Na DGm super smakowite ciasteczka wątrobowe piecze Piromanka. Nawet 2 razy wylicytowałam takie ciasteczka. Wszystkie moje baski sa nimi zachwycone.
Jedynym skutkiem, niepożądanym przeze mnie, to delikatne ale smrodliwe bączki...

Pzdr.
Na szczęście Saidi za często bączków nie puszcza :diabloti:
[quote name='agaciaaa']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/18-49.jpg fajny ten nowy kubraczek :)

http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/23-38.jpg czy to aby na pewno zjadliwe? :lol:
Kubraczek jest już w robocie, bo w końcu przyszły niezłe mrozy. Ale nie ma najszczęśliwszej minki jak go jej zakładam :roll:

Posted

Torcik bardzo smakował :lol:, tak sie objadła, że ledwo potem mogła sie ruszać :evil_lol:

pzdr.
Ona do każdego nowego żarełka podchodzi jak do jeża :diabloti: Nie da się jej oszukać, a nad wiekszymi smakołykami musi najpierw odprawić taniec, no a później może i weźmie do pyska :cool3:
[quote name='Darianna']Ja wątróbkowe piekę przed wystawą - znajomi handlerzy też od razu się częstują (tzn biorą na ring dla swoich pupilków ;)
[quote name='Asiaczek']Na DGm super smakowite ciasteczka wątrobowe piecze Piromanka. Nawet 2 razy wylicytowałam takie ciasteczka. Wszystkie moje baski sa nimi zachwycone.

Pzdr.
[quote name='agaciaaa']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/18-49.jpg fajny ten nowy kubraczek :)

http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/23-38.jpg czy to aby na pewno zjadliwe? :lol:
Kubraczek jest już w robocie, bo w końcu przyszły niezłe mrozy. Ale nie ma najszczęśliwszej minki jak go jej zakładam :roll:

Posted

pzdr.

Pzdr.

Posted

pzdr.

Pzdr.

Posted

No ładnie, ale mi się odpowiedzi podublowało, a ja się tu złoszczę i męczę aby coś wkleić i nic z tego nie było widać, a teraz tyle na raz wyskoczyło. No nic dzisiaj już nie mam siły ani ochoty, później na miejsce tych podublowanych postów moze jakieś fotki wrzucę, ale muszę je najpoerw opracować. Pa wszystkim dobrej nocki życzę

Posted

Ale macie ładny banerek :loveu: A kubraczek jaki cudny! Sajdi wygląda w nim jak sportowiec :razz: Moje dziewczyny nie protestują jak im wkładam sweterki, po prostu im zimno :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaya']Mmmmm same pyszności, Kaja by pozazdrośiła takich, dobrze że nie widzi :P
Jak będzie miała urodzinki to też na pewno coś pysznego jej przygotujesz :cool3:
Saidi też na co dzień nie ma tak dobrze ;)
[quote name='betel']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/30-22.jpg - cóż dobre było , ale się skończyło... :)

Ps. Mnie też dublują się czasem posty, niestety to nowe Dogo działa cały czas dziwacznie!!! :(
Toż to nie był dubel, to chyba pięciubel, czy ileś tam :angryy::evil_lol:nawet nie liczyłam.
Udało się jej wszystko wciągnąć, znaczy się baaaardzo smakowało, bo pannisko wybredne jest :diabloti:
[quote name='Asiaczek']Ja wczoraj przez 20 minut wstawiałam 5 zdjęć. Tak się wkurzyłam, że poszłam spać...

pzdr.
Ja się nie dziwię, niestety to "działanie" Dogo mnie zniechęca
[quote name='Izabela124.']Zrobiłam wam nowy bannerek:

Już podlinkowany
Serdeczne dzięki, bardzo ładny :loveu:, jak się nieco ogarnę, to spróbuję go wstawić, choć przyznam, że ostatnio miałam sporo kłopotu z podlinkowaniem i aż sie boję cokolwiek ruszać :oops:
[quote name='Russellka']Ale macie ładny banerek :loveu: A kubraczek jaki cudny! Sajdi wygląda w nim jak sportowiec :razz: Moje dziewczyny nie protestują jak im wkładam sweterki, po prostu im zimno :evil_lol:
Chodzi Ci o banerek, który właśnie przygotowała nam Iza?, bo na tym starym, to Saidi jeszcze szczeniorkiem była ;). A w kubraczku już zaliczyliśmy parę spacerów, bo prawdziwe mrozy nastały :p, ale do biegania zakładam jej ten lżejszy.

Posted

[quote name='Asiaczek']jamnicze - a Was to gdzie wywiało...?
pzdr.
[quote name='gosiaja']jamnicze pewnie pracuje ciężko i nie ma czasu
[quote name='Asiaczek']Też mi się tak wydaje...
Pzdr.
Jestem, jestem, ale to dogo coraz bardziej mnie zniechęca, np. wczoraj niesamowicie się męczyłam, nawet wpadłam do kilku galerii ale miałam problemy z przewijaniem stron - masakra, w końcu prawie nigdzie sie nie wpisałam, nawet u siebie zdołałam tylko zrobić jeden multi i już cierpliwosci mi zabrakło aby zedytować te duble i na ich miejsca powklejać zdjęcia. Zobaczę, może teraz mi się uda.

Buuuu, chciałam zmienić sygnaturkę na tą od Izy i mi nie wyszło, Iza ratuj, jak to teraz tam umieścić?

Wczoraj miałam nieco nieprzyjemną przygodę. Poszłam do małego parku i puściłam tam Sajduchnę, bo mało wybiegana jest. Oczywiście w kagańcu i kubraczku :). No i rzuciła mi sie na nią rotwajlerka (bez kagańca, bo przeciez taka łagodna i z innymi pieskami chce sie tylko bawić). Na szczęście na strachu sie skończyło, tylko ja trochę sponiewierała, właściciel był blisko i ją dość szybko złapał, a wtedy Saidi na wołanie zaraz szybciutko do mnie przybiegła.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja wczoraj przez 20 minut wstawiałam 5 zdjęć. Tak się wkurzyłam, że poszłam spać...

pzdr.

Ja wczoraj męki pańskie przechodziłam z dogo żeby fotki wstawić - cały dzień mi to zajęło - normalnie wścieklizny dostawałam. Jak mi nie wyskakiwało że muszę czekać 30 sekun pomiędzy postami (choć minęło 5 minut), to pojawiał się komunikat "że strona niedostępna". A dzisiaj rano chciałam popisać sobie w galeriach to mi wyskakiwał pierwszy tekst o tych 30 sekundach pomimo że wcześniej nie pisałam posta - jakieś dziwactwa.
Teraz na wieczór coś chyba naprawili - bo mogę "poszaleć" na dogo.

[quote name='Błyskotka']Ja mam dzisiaj problemy z dogo :shake:.

Też miałam - teraz jest lepiej.

A tu na sylwestra chyba za dużo szampana było (hi hi)
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/14-55.jpg

Pzdr

Posted

[quote name='jamnicze']Jestem, jestem, ale to dogo coraz bardziej mnie zniechęca, np. wczoraj niesamowicie się męczyłam, nawet wpadłam do kilku galerii ale miałam problemy z przewijaniem stron - masakra, w końcu prawie nigdzie sie nie wpisałam, nawet u siebie zdołałam tylko zrobić jeden multi i już cierpliwosci mi zabrakło aby zedytować te duble i na ich miejsca powklejać zdjęcia. Zobaczę, może teraz mi się uda.
Buuuu, chciałam zmienić sygnaturkę na tą od Izy i mi nie wyszło, Iza ratuj, jak to teraz tam umieścić?
Wczoraj miałam nieco nieprzyjemną przygodę. Poszłam do małego parku i puściłam tam Sajduchnę, bo mało wybiegana jest. Oczywiście w kagańcu i kubraczku :). No i rzuciła mi sie na nią rotwajlerka (bez kagańca, bo przeciez taka łagodna i z innymi pieskami chce sie tylko bawić). Na szczęście na strachu sie skończyło, tylko ja trochę sponiewierała, właściciel był blisko i ją dość szybko złapał, a wtedy Saidi na wołanie zaraz szybciutko do mnie przybiegła.[/QUOTE]
Dlatego od 3 dni nie wstawiam żadnych fotek, bo szanuję moje nerwy...;)
Co do tej przygody w parku, dobrze, że tylko na strachu się skończyło i że właściciel szybko zareagował.

[quote name='Błyskotka']Ja mam dzisiaj problemy z dogo :shake:.[/QUOTE]
Ja przez cały dzień nie wchodziłam na DGM, nie było kiedy. Ale teraz - wydaje mi się, że jest ciut lepiej...

Pzdr.