Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Super! Załatw to we wtorek i zobaczysz, od razu poczujesz się lepiej!

A i ukradłam 2 foteczki (z tych ostatnich).

Pzdr.
Najchętniej zrobiłabym to od razu ale dla mnie to cała wyprawa.
Zawsze wybierasz te, które i mi się najbardziej podobają - widać podobny gust mamy :)
[quote name='agaciaaa']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/46-7.jpg jaką minę Morek zrobił :lol: chyba im w czymś przeszkodziłaś :evil_lol:

http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/51-3.jpg odpoczynek po męczących odwiedzinach ;)
Najpierw ganianie po plaży, a potem łóżkowe harce, oj spało moje psisko dłuuuugo i głęboko ;)

Posted

Dzisiaj udało mi się pojechać do centrum i załatwić sprawę z biletem, ufff, dobrze, że skończyło sie tylko na nerwach, 15zł i straconym czasie :)

[quote name='anetta']No to dobrze że bilet się odnalazł :roll: Ufff. Szczęście że był w sklepie :-o

Proszę zdjąć mu to z mordki http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/24-29.jpg :diabloti:
też się cieszę, jakby się nie znalazł, to zamiast 100, przejazdy w grudniu kosztowałyby mnie 300zł - a tu Święta za pasem :look3:
Ona bardzo by się chciała tego pozbyć, ale nie ma lekko ;)
[quote name='Asiaczek']Co do gustu - jak widac!

Ja się nie dziwię, że Sajdi spała jak zabita po takich szaleństwach:)

Pzdr.
A teraz nie może sie doczekać na następne :razz:
[quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/46-7.jpg
zakochana para!
:loveu:, no, Morek zaczął dorastać, ale Saidi nie czuje jeszcze tej mięty, więc go wali po pysku :diabloti:
[quote name='gosiaja']muszę to morkowi pokazać :)
I co Morek na to? :cool3:
[quote name='bety']Ha ha ha jaka mina
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/46-7.jpg
Pzdr
A co to za śmichy, nie dość, że podglądają, to się jeszcze nabijają :diabloti:;)
[quote name='Russellka']śliczne foteczki! :loveu: Sajdunia miała dużo zabawy :loveu::loveu:
Zabawa była na 102, a wcześniej było bieganko po plaży :p

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, zazdroszczę Wam tych wspólnych spacerów. Miejsca, czasu....

Pzdr.[/QUOTE]

I ja też, zwłaszcza tego CZASU! Dawno nie byłam z psami gdzieś dalej niż nasze osiedle.... Chyba dopiero w święta znajdzie się czas lub za tydz...

Posted

U mnie też z czasem na spacery krucho teraz... Z zemsty Joko wygryzła mi ogromną dziurę w sofie - po troszku, gdy jestem w kuchni, ona się po cichu mści za brak biegania.
Ale u mnie Święta niczego nie zmienią, konieczna jest Prze-Pro -Wadz-Ka!!!

Najlepiej nad morze, w sąsiedztwo Sajdi :-)

Posted

gosiaja napisał(a):
morek i aziz jak słyszą o saidi do się rozglądają do okoła gdzie ona jest :)

:) Morek coś ostatnio kochliwy się zrobił, a uszka to Sajdunia ma czyste, że ho ho :)
Asiaczek napisał(a):
Oj, zazdroszczę Wam tych wspólnych spacerów. Miejsca, czasu....

Pzdr.

To nie zazdraszczaj tylko do nas przyjeżdżaj ;) A tak poważniej, to też w Warszawce jest sporo dogomaniaków i czasem sie spotykacie. Niestety najgorzej jest właśnie z tym czasem, trzeba się nieźle nagimnastykować aby zagospodarować trochę na wspólny wypad. Ale ostatnio udało nam się razem pochodzić po lesie i wsie psiaki były baaardzo zadowolone. :)
Kaya napisał(a):
I ja też, zwłaszcza tego CZASU! Dawno nie byłam z psami gdzieś dalej niż nasze osiedle.... Chyba dopiero w święta znajdzie się czas lub za tydz...

To może się spotkamy w okresie świątecznym, Saidi już dawno nie widziała swojej włochatej koleżanki :)
Saskja napisał(a):
U mnie też z czasem na spacery krucho teraz... Z zemsty Joko wygryzła mi ogromną dziurę w sofie - po troszku, gdy jestem w kuchni, ona się po cichu mści za brak biegania.
Ale u mnie Święta niczego nie zmienią, konieczna jest Prze-Pro -Wadz-Ka!!!

Najlepiej nad morze, w sąsiedztwo Sajdi :-)

O tak, tak, przeprowadźcie się koło nas, będę miała gaskońce do miziania :)
Izabela124. napisał(a):

To z wizyty morków u nas, a w aparacie już czekają zdjęcia z wczorajszego spaceru i wizyty naszej u morastych ;)

Posted

Na plaży spotkaliśmy trochę psów i wiecie co? Żaden nie miał kagańca więc się wkurzyłam i też zdjęłam Saidi - dlaczego ona ma być poszkodowana? Więc trochę zdjęć bezkagańcowych ;)

Posted

Saidi była nieco zdegustowana, jak można wchodzić do zimnej i na dodatek mokrej wody, brrr...

Po porannym spacerze czas na drzemkę i wygrzanie kości w domowych piernatach :)