M&S Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Cześć jamnicze :) Fajne pozy i pozycje ;), a Sajdi powinna miec towarzystwo psie :) Wygłaszcz pannę po brzuszku łaciatym A. Quote
jamnicze Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='deer_1987']Widze ze w pracy zawalona i potem dom i na dogo czesto nie zagladasz? ale fajnie ze sie odezwiesz czasami! No właśnie, ech ta praca, a tu chciałoby sie mieć więcej czasu i dla rodziny i dla Sajdelka i oczywiście dla znajomych i przyjaciół :) [quote name='Asiaczek']jamnicze obiecała, że w nastepnym roku pojedzie na jakąś wystawę zagraniczna. To pewnie juz zaczęła zarabiać pieniądze ne tę eskapadę:)pzdr. ;) W tą sobotę i niedzielę też pomykam do pracy. [quote name='bety']A na co się tak wnerwiła? http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-43.jpg Pzdr [quote name='Asiaczek']... może ktoś czyli jakiś pies przechodził za blisko...? Pzdr. Nieeee, ona przeżuwa smaczka który dostała za piękne pozowanie :) [quote name='Saskja']Biedne drzewa, takie kolosy pokrojone w smutne plasterki... Ale Sajdi na nich pięknie pozuje :-) Nie tak łatwo robić jej zdjęcia, bo albo biega (najczęściej z nosem przy ziemi i oczywiście doopskiem odwrócona do mnie, albo biorę ją na siad - ale wtedy wszystkie zdjęcia wydają mi się podobne. [quote name='Maks i Spark']Cześć jamnicze :) Fajne pozy i pozycje ;), a Sajdi powinna miec towarzystwo psie :) Wygłaszcz pannę po brzuszku łaciatym A. Pewnie by chciała ;) ale na to musi jeszcze poczekać, a po brzusiu już wygłaskana Quote
jamnicze Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):Doberek :) Miłego dnia A. Wcale nie był miły :( Nie dość, że cały dzień w pracy, to jak wykończona wracałam wieczorkiem do domu to podczas kontroli okazało się, że gdzieś mi wcięło bilet miesięczny. Najgorsze, że wszystko przeszukałam i nic, jedyna nadzieja, że jak ładowałam kartę (u nas są plastikowe bilety miesięczne) to zabrałam paragon, a karta została w sklepie (z moim roztargnieniem to możliwe ;)). teraz mam 7 dni na jej odszukanie, wtedy zapłacę tylko opłatę manipulacyjną 15zł, a jak nie to mandat, płatny z ciągu 7 dni 108zł albo po tym terminie 150zł. Sam bilet też już mnie kosztował 84zł, no a jak się nie znajdzie, to będę musiała codziennie kasować bilety, więc pójdzie na to w miesiącu kolejna 100, ech a tu Święta idą i pustka w kieszeni :( Quote
jamnicze Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Relacja z baskowego spaceru, czyli Saidi, Morek i Aziz biegają po plaży i wariują na tapczanie :) hej chłopaki, gdzie lecicie? i pokazały nam same doopelki ;) ja będę pierwszy, ja! i do Paniiiii!!! Quote
jamnicze Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Morek zaczął się już bardziej interesować "tyłem" Sajduchny :angryy: Quote
jamnicze Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Na początek Aziz postanowił sprawdzić czy posłanko Saidi jest wystarczająco wygodne a potem były już harce na całego! hej, dwóch na jedna to niesprawiedliwe Pańcia ratuj, duszą to ja im pokarzę zęby Quote
jamnicze Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 który ma jeszcze jakieś głupie pomysły? Aziz poszedł sprawdzić czemu Saidi zostawiła śniadanie, może niedobre? melduję, że było całkiem dobre, zjadłem wszystko aby się nie zmarnowało, a ten pijak, to Morek Quote
taxelina Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/36-12.jpg czego sie gapisz, przeciez pomoglem :D Quote
gosiaja Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 dobre zdjęcia:) i wszystkiego najlepszego dla Saidi :new-bday::BIG::tort::bday::bday: Quote
jamnicze Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/36-12.jpg czego sie gapisz, przeciez pomoglem :D A może po prostu chciał więcej ;) gosiaja i bety bardzo dziękujemy za życzenia :) Podczas świętowania TZ zrobił parę zdjęć, ale na razie tkwią u niego w aparacie ;) No to ja zaraz dokończę wizytę morków u nas :) Quote
jamnicze Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 lepiej się do mnie nie zbliżaj i gdzie z tymi łapami do ciotki eeeee, my jesteśmy bardzo grzeczni, przecież nic się nie dzieje Quote
AngelsDream Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Dobiłam się do Was w końcu. I czekam na imprezowe zdjęcia. Quote
taxelina Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Dzisiaj Niunia zaraz po spacerze niezly zawarczala na sherry, nie wiem o co poszlo bo nie bylo mnie w pokoju gdzie one ale nie mialy kostki ani nic o co by sie moglu poklocic.. odkad jest sherr jeszcze tak dlugo czasowo sie jej nie dostalo od niuni.. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 jamnicze napisał(a):Wcale nie był miły :( Nie dość, że cały dzień w pracy, to jak wykończona wracałam wieczorkiem do domu to podczas kontroli okazało się, że gdzieś mi wcięło bilet miesięczny. Najgorsze, że wszystko przeszukałam i nic, jedyna nadzieja, że jak ładowałam kartę (u nas są plastikowe bilety miesięczne) to zabrałam paragon, a karta została w sklepie (z moim roztargnieniem to możliwe ;)). teraz mam 7 dni na jej odszukanie, wtedy zapłacę tylko opłatę manipulacyjną 15zł, a jak nie to mandat, płatny z ciągu 7 dni 108zł albo po tym terminie 150zł. Sam bilet też już mnie kosztował 84zł, no a jak się nie znajdzie, to będę musiała codziennie kasować bilety, więc pójdzie na to w miesiącu kolejna 100, ech a tu Święta idą i pustka w kieszeni :( Oj, niedobrze... Posprawdzaj dokładnie... Uściski dla Sajduni! Pzdr. Quote
Darianna Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Hej hej, znalazł się nieszczęsny bilet? Chłopaki wymęczyli Ci Sajdunię w domu ;) Również czekam na foty imprezowe i składam najlepsze życzenia :) Quote
Izabela124. Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Spóźnione 100 lat :multi::multi::multi: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/15-46.jpg super;) Odnalazł się bilet? Quote
agaciaaa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Wszystkiego naaaj :) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/31-16.jpg ooo, zamiana ról :evil_lol: Quote
jamnicze Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='AngelsDream']Dobiłam się do Was w końcu. I czekam na imprezowe zdjęcia. A już myślałam, że o nas zapomniałaś ;) Fotki imprezowe będą jak tylko wyciągnę je od TZa, sama ich nawet jeszcze nie widziałam :diabloti: [quote name='deer_1987']Dzisiaj Niunia zaraz po spacerze niezly zawarczala na sherry, nie wiem o co poszlo bo nie bylo mnie w pokoju gdzie one ale nie mialy kostki ani nic o co by sie moglu poklocic.. odkad jest sherr jeszcze tak dlugo czasowo sie jej nie dostalo od niuni.. Jak to z dziewczynami, pewnie o chłopaka się pokłóciły :lol: [quote name='Asiaczek']Oj, niedobrze... Posprawdzaj dokładnie... Uściski dla Sajduni! Pzdr. No nie fajnie, na szczęście bilet sie znalazł ale jeszcze muszę jechać do urzędu i opłacić kwotę manipulacyjną za unieważnienie mandatu. We wtorek jest ostatni dzień i dopiero wtedy będę miała w ogóle na to czas. [quote name='Darianna']Hej hej, znalazł się nieszczęsny bilet? Chłopaki wymęczyli Ci Sajdunię w domu ;) Również czekam na foty imprezowe i składam najlepsze życzenia :) Oj, wymęczyli ale to było miłe zmęczenie :p, a bilet na szczęście się znalazł [quote name='Izabela124.']Spóźnione 100 lat :multi::multi::multi: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/15-46.jpg super;) Odnalazł się bilet? Dzięki, tak, tak ale co nerwów mi naszarpał, a wszystko przez moje roztrzepanie, po prostu zostawiłam go w sklepie, a zabrałam tylko paragon :shake: [quote name='agaciaaa']Wszystkiego naaaj :) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/31-16.jpg ooo, zamiana ról :evil_lol: dzięki w imieniu solenizantki :) A co, chłopaki urośli i dali do wiwatu cioteczce :evil_lol: Quote
jamnicze Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Coś ostatnio miałam problemy z dogo i już myślałam, że nie wstawiły mi się te ostatnie zdjęcia, a tak w ogóle, to jestem ciekawa co się stało z fotką z pierwszego postu?:niewiem: No to końcówka wizyty chłopaków Aziz sprawdza czy Saidi myje zęby :evil_lol: chwila wytchnienia Quote
jamnicze Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Ale tylko chwila, bo zaraz dołączył Morasty ja też tu jestem! Quote
jamnicze Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 No i chłopaki sobie pojechali ... cała kanapa jest MOJA Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 jamnicze napisał(a): No nie fajnie, na szczęście bilet sie znalazł ale jeszcze muszę jechać do urzędu i opłacić kwotę manipulacyjną za unieważnienie mandatu. We wtorek jest ostatni dzień i dopiero wtedy będę miała w ogóle na to czas. Super! Załatw to we wtorek i zobaczysz, od razu poczujesz się lepiej! A i ukradłam 2 foteczki (z tych ostatnich). Pzdr. Quote
agaciaaa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/46-7.jpg jaką minę Morek zrobił :lol: chyba im w czymś przeszkodziłaś :evil_lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/51-3.jpg odpoczynek po męczących odwiedzinach ;) Quote
Recommended Posts