jamnicze Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 to miłego odpoczynku życzę, ja muszę się wziąć trochę za robotę, więc wszystko robię aby to odwlec ;) Quote
agaciaaa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/35-13.jpg tej to dobrze ;) wybiegana po spacerku, wtulona w pancia :loveu: U nas w weekend było trochę słonka, ale dziś znowu pada :placz: Quote
M&S Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Hello, nadrobiłam :) super foty, głaski dla Sajduchy :p A. Quote
betel Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/35-13.jpg - SAMA SŁODYCZ:loveu: Pozdrówka Quote
jamnicze Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='Błyskotka']Sajdunia lubi chodzić w kagańcu ? A skąd :diabloti: A jak śmiesznie marszczy nos i pokazuje zęby przy zakładaniu, a potem przez chwilę stoi smętnie i się boczy panna obrażalska :evil_lol:. Ale nie ma lekko, jak chce hasać musi mieć namordnik. [quote name='agaciaaa']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/35-13.jpg tej to dobrze ;) wybiegana po spacerku, wtulona w pancia :loveu: U nas w weekend było trochę słonka, ale dziś znowu pada :placz: O tak, przytulać się to ona bardzo lubi :loveu:. W weekend to nawet nie wiem, bo na spacerki tylko TZ zabierał Saidi, ja próbowałam się podkurować - no i jakoś obeszło się bez zwolnienia ;) [quote name='Maks i Spark']Hello, nadrobiłam :) super foty, głaski dla Sajduchy :p A. Cieszę się, że już jesteś, nie było aż tak dużo do nadrabiania, bo i ja jestem zaganiana :p. Saidi właśnie pomaga zmywarce, czyli robi pierwsze lizanie ładowanych talerzy :evil_lol: [quote name='betel']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/35-13.jpg - SAMA SŁODYCZ:loveu: Pozdrówka A jak :loveu: i pomyśleć, że ten obok, to na mnie tylko warczy jak wspomnę o drugim psie :mad: Quote
jamnicze Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 O, nikt nas nie odwiedził :-(, to pewnie przez te zmiany na dogo :mad:. Jakoś nie mogę sie przekonać do tej nowej szaty :shake: i nie widzę subskrypcji, jak mam każdego szukać, to faktycznie będzie koszmar, echhhhh Quote
taxelina Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 jamnicze napisał(a):O, nikt nas nie odwiedził :-(, to pewnie przez te zmiany na dogo :mad:. Jakoś nie mogę sie przekonać do tej nowej szaty :shake: i nie widzę subskrypcji, jak mam każdego szukać, to faktycznie będzie koszmar, echhhhh No ciezko sie odnalezc i fotek brakuje to nie ma czego komenowac :( Quote
gosiaja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 jamnicze napisał(a):O, nikt nas nie odwiedził :-(, to pewnie przez te zmiany na dogo :mad:. Jakoś nie mogę sie przekonać do tej nowej szaty :shake: i nie widzę subskrypcji, jak mam każdego szukać, to faktycznie będzie koszmar, echhhhh subskrybcie masz u góry w szybkim men Quote
Saskja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ależ Wam zazdroszczę tych spacerków na plaży... Buziaki w piegowate brzusio Sajduchny :-) A na nowej dogo to aż się nie chce być... Quote
Darianna Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 ja odwiedzam :D a co do funkcjonowania dogo... no comments... Quote
bety Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 jamnicze napisał(a):O, nikt nas nie odwiedził :-(, to pewnie przez te zmiany na dogo :mad:. Jakoś nie mogę sie przekonać do tej nowej szaty :shake: i nie widzę subskrypcji, jak mam każdego szukać, to faktycznie będzie koszmar, echhhhh Ciężko jak na razie jest na "nowej-paskudnej" dogo. Ja w subskrypcje wchodze na górze po prawej w "Ustawienia". Saskja napisał(a):.... A na nowej dogo to aż się nie chce być... Dokładnie. Darianna napisał(a):ja odwiedzam :D a co do funkcjonowania dogo... no comments... Widzę, że większość ma te same odczucia. Pzdr Quote
jamnicze Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 deer_1987 napisał(a):No ciezko sie odnalezc i fotek brakuje to nie ma czego komenowac :( Fotki będą później, bo czasu nie ma na obrabuianie, ale już kilka czeka w kolejce ;) gosiaja napisał(a):subskrybcie masz u góry w szybkim men dzięki, już znalazłam. Tylko czasami mam różne linijki do góry i czasami nachodzą mi sie literki, a do tego wkurzające reklamy wszystko zasłaniają, masakra :shake: Pestka napisał(a):Hej, wpadłam się przywitać :D Cześć :p Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :). Bry, bry :lol: Darianna napisał(a):ja odwiedzam :D a co do funkcjonowania dogo... no comments... To bardzo nam miło, ach to dogo :pissed: Saskja napisał(a):Ależ Wam zazdroszczę tych spacerków na plaży... Buziaki w piegowate brzusio Sajduchny :-) A na nowej dogo to aż się nie chce być... Za to Ty masz piekne pola koło siebie i lasy :p. Ale faktycznie lubię spacery po plaży, duża przestrzeń i od razu widać gdzie mała wariatka pomyka (najczęściej płoszy mewy i wygania łabędzie na wodę :evil_lol:) bety napisał(a):Ciężko jak na razie jest na "nowej-paskudnej" dogo. Ja w subskrypcje wchodze na górze po prawej w "Ustawienia". Widzę, że większość ma te same odczucia. Pzdr Za to ja nie wiem gdzie są ustawienia :evil_lol: No i coś się stało z linkami w podpisach, u niektórych nie da się wskoczyć do galerii przez podpis :shake: Quote
taxelina Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 nie da sie u tych co NIE zmienili bo sie linki zmienily! Quote
taxelina Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/174089-Nowa-dogomania-wskazA-wki Quote
jamnicze Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 deer bardzo dziękuję, na razie niewiele z tego rozumiem ale spróbuje powalczyć Quote
jamnicze Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 A na razie parę domowych fotek poplątanych łapusi :) Quote
Izabela124. Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Widziałam poplątaną i plażową Sajdunię :) Quote
jamnicze Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Teraz leży rozwalona na tapczanie :lol: Quote
jamnicze Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 ech, coś nie idzie mi to podlinkowanie :shake: Gdzie ja mam wpisać ten adres? Quote
gosiaja Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 jamnicze napisał(a):ech, coś nie idzie mi to podlinkowanie :shake: Gdzie ja mam wpisać ten adres? wstawiasz banerek klikasz na nim i w tedy masz taką kule ziemską z nieskończonością i tam link do galerii :) Quote
taxelina Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Najgorzej wstac z takimi poplatanymi.. Quote
Saskja Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ale że też jej było wygodnie z taką plątaniną nóg :-) Quote
Recommended Posts