Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
No widzisz, więc jak się zdecydujesz to daj znać:cool3:

ok, ale to nie wcześniej jak latem, komu by sie chciało w taką pogodę na urlop wybierać :evil_lol:

Posted

Jaki cudny ten brzusio :loveu: Ale zimno jej na pewno jest na spacerkach, Koda też ma łyse przy tylnych nogach :diabloti:

U nas pogoda paskudna, ponoć do końca tygodnia ma taka być :placz:

Posted

Russellka napisał(a):
Jaki cudny ten brzusio :loveu: Ale zimno jej na pewno jest na spacerkach, Koda też ma łyse przy tylnych nogach :diabloti:

U nas pogoda paskudna, ponoć do końca tygodnia ma taka być :placz:

Oj zimno, chyba muszę już kubraczek z szuflady wyjąć, bo na spacerkach nad morzem doopka się jej trzęsie
deer_1987 napisał(a):
Takie nakrapiane brzusie są słodkie!!

zgadzam się w 100% :)

Posted

jamnicze napisał(a):
I dzisiaj znowu jest ponuro :shake:, cały tydzień ma być taki :placz:

U nas wczoraj i dziś cały czas pada - jest paaaaaaaaaskudnie :-(
Pzdr

Posted

Pogoda rzeczywiście fatalna , przydałyby się pse kalosze i pelerynki. Moja trójca jak wróci do domu ze spaceru to 12 łap do wycierania i 2 brzuszki u niskoskanalizowanych:lol:
Pozdrowienia dla Was:loveu:

Posted

Darianna napisał(a):
u mnie też siąpi z nieba... Cieszcie się, że macie krótkowłose psy, co to szast prast i wytarte :D

Ja nie mam krótkowłosych psów :p i na dodatek moje paskudki nie chcą spacerować w taką pogodę - bo jest mokro, zimno i do domu daleko. :diabloti::evil_lol::diabloti: No i trzeba je praktycznie ciągnąć za sobą. :diabloti:
Pzdr

Posted

[quote name='anetta']:hand:

http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/14-45.jpg
normalnie pod mostkiem jest woda?
Nie, to taki pomost na terenie podmokłym, tam są różne bagienne trawy posadzone, fajnie to wygląda.
[quote name='bety']U nas wczoraj i dziś cały czas pada - jest paaaaaaaaaskudnie :-(
Pzdr
Już sobota i cały czas pogoda do bani, na dodatek ja się przeziębiłam i dzisiaj Saidi tylko z Panem człapie (bo on oczywiście jej nie spuści :diabloti:)
[quote name='betel']Pogoda rzeczywiście fatalna , przydałyby się pse kalosze i pelerynki. Moja trójca jak wróci do domu ze spaceru to 12 łap do wycierania i 2 brzuszki u niskoskanalizowanych:lol:
Pozdrowienia dla Was:loveu:
Ja całkiem serio zastanawiałam sie w zeszłym roku nad kupieniem Saidi butków :razz: - może w tym roku się zdecyduję, ale to raczej o zasolone chodniki mi chodzi, a nie o błotko
[quote name='Darianna']u mnie też siąpi z nieba... Cieszcie się, że macie krótkowłose psy, co to szast prast i wytarte :D
A pewnie, że się cieszę :lol:. Wcześniej miałam niskopodłogowca i mimo, że też krótkowłosego, to w taką pogodę po spacerze wylądowywała w wannie :p

Posted

[quote name='bety']Ja nie mam krótkowłosych psów :p i na dodatek moje paskudki nie chcą spacerować w taką pogodę - bo jest mokro, zimno i do domu daleko. :diabloti::evil_lol::diabloti: No i trzeba je praktycznie ciągnąć za sobą. :diabloti:
Pzdr
Zawsze mi się wydawało,że to powinno być na odwrót, tzn. akity z przodu, a ciągnięta pańcia z tyłu (np. na saneczkach) :diabloti:
[quote name='Błyskotka']Witam :). Miłego dnia życzę :).
dzięki, wzajemnie :p
[quote name='betel']Cześć Wam !!! Dzisiaj mam smutne wieści :placz: Niedaleko Was , bo w Gdyni zaginęła świeżo adoptowana po roku pobytu w hoteliku Rudzia.
http://www.dogomania.pl/forum/f96/gdynia-trojmiasto-ruda-rudka-zaginela-13-11-09-blagamy-o-pomoc-w-poszukiwaniach-173615/ - zerknij jeśli masz czas:oops:

BARDZO PROSZĘ WSZYSTKICH Z OKOLIC GDYNI O POMOC W ODNALEZIENIU RUDKI
Ojej, bidulka :-(, mam nadzieję, że szybko się znajdzie. Oczywiście będę sie rozglądać chociaż jest mała szansa aby dobiegła aż na nasze tereny, no ale nigdy nie wiadomo.

A nie wiecie czy ten grenlandzki który uciekł z wystawy w Sopocie sie znalazł?

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja tez chce na plaze!!

U nas po tej sesji beda te z plazy z Malmö ale to jedyna sesja co mam to musze oszczedza vo tak ciemno teraz jest od miesiaca ze nie da sie focic..

Właśnie siedzę u Ciebie w galerii :lol: ale tam mam duuuuuzo do nadrobienia.
Faktycznie pogoda nie za bardzo na robienie zdjęć :shake:

Posted

jamnicze napisał(a):
Właśnie siedzę u Ciebie w galerii :lol: ale tam mam duuuuuzo do nadrobienia.
Faktycznie pogoda nie za bardzo na robienie zdjęć :shake:

Haha nadrabiajm ja wlasnie zostawilam 20 zdjec i lece odpoczac po pracy!