Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gosiaja']jamnicze pewnie ciężko pracuje na te wszystkie wystawy w przyszłym roku
Może uda się wyciągnąć jamnicze do Kowna w styczniu...
Jak zarobi pieniążki to bedzie miała przynajmniej na co wydawać, prawda?:diabloti:

Pzdr.

Posted

Witajcie KOCHANI już jestem :oops:

Faktycznie robota się na mnie zwaliła i ledwo wyrabiam, a Sajduchna też ma swoje potrzeby więc wybaczcie jak w wolnej chwili wybieram spacer a nie kompa ;). Postaram się częściej tu zaglądać ale pewnie nie codziennie :-(

Oj, z tym zarabianiem, to bida, a z powodu kryzysu mój TZ właśnie dostał wypowiedzenie - wszyscy w zakładzie pracy i od nowego roku zatrudnienie na nowych warunkach, czyli 60% dotychczasowych zarobków :-(

Tak więc Asiu wystawę w Kownie sobie odpuszczamy, ale całkiem się nie poddaję i na wiosnę-lato z pewnością będę chciała moja pięknotę pokazać gdzieś poza krajem :oops::loveu:

Bardzo dziękuję wszystkim którzy tu wpadli i ciepło o mnie myślą, buziaczki :kiss_2:

Posted

Cieszę się, że znalazłaś czas dla nas.
Co do Kowna, to szkoda, bo sędziowie sa OK. I jeden i druga lubią basenji i znają się na wzorku... Nic to. Coś wymyślimy na "potem".:lol:

Już nawet nie śmiem prosić o jakies fotki Sajduni...:cool3:

Pzdr.

Posted

Zdjęć aktualnych na razie nie mam (może jest parę w aparacie). Ale oko to masz :) Saidi w czasie cieczki faktycznie przytyła nieco. W sumie, to nawet mniej jadła, ale oczywiście też mniej biegała.

Posted

Chociaz tyle ze 60% a nie calkiem bez pracy ale 40% mniej to tez duza roznica :( tz od poltora roku szuka nawet na kasie czy sprzatanie i nic.. po studiach, w trakcie drugich i tez nic nie bedzie mial..

Posted

Pozdrówka,:loveu: u mnie to samo- Tz nie ma pracy od wielu miesięcy, a mnie to strasznie dołuje,bo choć choruję, na mnie spoczywa obowiązek utrzymania rodziny. Nic to, pozostaje mieć nadzieje,że nam wszystkim lepiej będzie się żyło:razz:

Posted

[quote name='deer_1987']Chociaz tyle ze 60% a nie calkiem bez pracy ale 40% mniej to tez duza roznica :( tz od poltora roku szuka nawet na kasie czy sprzatanie i nic.. po studiach, w trakcie drugich i tez nic nie bedzie mial..
Bez pracy, to faktycznie bida, ale obnirzenie wynagrodzenia też nie nastraja optymistycznie, tym bardziej, że ceny raczej rosną :shake:
[quote name='betel']Pozdrówka,:loveu: u mnie to samo- Tz nie ma pracy od wielu miesięcy, a mnie to strasznie dołuje,bo choć choruję, na mnie spoczywa obowiązek utrzymania rodziny. Nic to, pozostaje mieć nadzieje,że nam wszystkim lepiej będzie się żyło:razz:
I tak trzymać, na pewno będzie lepiej :multi:
[quote name='agaciaaa']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/15-43.jpg piękna nadmorska Saidi :loveu: szkoda, że słoneczka nie było ;)
oj rzadko u nas teraz słoneczko można spotkać, dzisiaj też robiliśmy "ponyre" nadmorskie fotki.
[quote name='Izabela124.']Cześć jamnicze i Sajduniu:p
witanko :lol:

No dobra znalazłam w aparacie jeszcze parę zdjęć z pażdziernikowego spacerku - już się wgrywają :razz:, a było wtedy ładne słoneczko ;)

Posted

Cuuudne zdjecia, ta brzózka październikowa i płowe grzywki trzcin :loveu: :loveu: :loveu:

No i Sajduchowe bieluchne skarpetki, które mnie jak zwykle rozczulają... Jak często jej pierzesz te skarpeteczki? :loveu: