Asiaczek Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Nie mam pojęcia, a nie chcę za bardzo dzwonic, bo może jakieś spotkanie rodzinne trwa...? pzdr. Quote
Russellka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Przyszłyśmy powiedzieć dobry wieczór :loveu: Quote
betel Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 A ja "dzień dobry", ale chyba nikogo nie ma w domu;) Quote
gosiaja Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 jamnicze pewnie ciężko pracuje na te wszystkie wystawy w przyszłym roku Quote
M&S Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='gosiaja']jamnicze pewnie ciężko pracuje na te wszystkie wystawy w przyszłym roku[/QUOTE] Też tak myślę ;) A. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='gosiaja']jamnicze pewnie ciężko pracuje na te wszystkie wystawy w przyszłym roku Może uda się wyciągnąć jamnicze do Kowna w styczniu... Jak zarobi pieniążki to bedzie miała przynajmniej na co wydawać, prawda?:diabloti: Pzdr. Quote
Saskja Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Gospodyni galerii, gdzie się podziewasz? Quote
Asiaczek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dzisiaj tez cisza... Napisałam maila do [B]jamnicze[/B]. Może zajrzy do kompa... A jak nie - to jutro dzwonię do niej! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jest szansa, że dzisiaj/jutro jamnicze się odezwie:lol::multi:... pzdr. Quote
jamnicze Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Witajcie KOCHANI już jestem :oops: Faktycznie robota się na mnie zwaliła i ledwo wyrabiam, a Sajduchna też ma swoje potrzeby więc wybaczcie jak w wolnej chwili wybieram spacer a nie kompa ;). Postaram się częściej tu zaglądać ale pewnie nie codziennie :-( Oj, z tym zarabianiem, to bida, a z powodu kryzysu mój TZ właśnie dostał wypowiedzenie - wszyscy w zakładzie pracy i od nowego roku zatrudnienie na nowych warunkach, czyli 60% dotychczasowych zarobków :-( Tak więc Asiu wystawę w Kownie sobie odpuszczamy, ale całkiem się nie poddaję i na wiosnę-lato z pewnością będę chciała moja pięknotę pokazać gdzieś poza krajem :oops::loveu: Bardzo dziękuję wszystkim którzy tu wpadli i ciepło o mnie myślą, buziaczki :kiss_2: Quote
Asiaczek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cieszę się, że znalazłaś czas dla nas. Co do Kowna, to szkoda, bo sędziowie sa OK. I jeden i druga lubią basenji i znają się na wzorku... Nic to. Coś wymyślimy na "potem".:lol: Już nawet nie śmiem prosić o jakies fotki Sajduni...:cool3: Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Zdjęć aktualnych na razie nie mam (może jest parę w aparacie). Ale oko to masz :) Saidi w czasie cieczki faktycznie przytyła nieco. W sumie, to nawet mniej jadła, ale oczywiście też mniej biegała. Quote
taxelina Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Chociaz tyle ze 60% a nie calkiem bez pracy ale 40% mniej to tez duza roznica :( tz od poltora roku szuka nawet na kasie czy sprzatanie i nic.. po studiach, w trakcie drugich i tez nic nie bedzie mial.. Quote
betel Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Pozdrówka,:loveu: u mnie to samo- Tz nie ma pracy od wielu miesięcy, a mnie to strasznie dołuje,bo choć choruję, na mnie spoczywa obowiązek utrzymania rodziny. Nic to, pozostaje mieć nadzieje,że nam wszystkim lepiej będzie się żyło:razz: Quote
agaciaaa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/15-43.jpg piękna nadmorska Saidi :loveu: szkoda, że słoneczka nie było ;) Quote
jamnicze Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='deer_1987']Chociaz tyle ze 60% a nie calkiem bez pracy ale 40% mniej to tez duza roznica :( tz od poltora roku szuka nawet na kasie czy sprzatanie i nic.. po studiach, w trakcie drugich i tez nic nie bedzie mial.. Bez pracy, to faktycznie bida, ale obnirzenie wynagrodzenia też nie nastraja optymistycznie, tym bardziej, że ceny raczej rosną :shake: [quote name='betel']Pozdrówka,:loveu: u mnie to samo- Tz nie ma pracy od wielu miesięcy, a mnie to strasznie dołuje,bo choć choruję, na mnie spoczywa obowiązek utrzymania rodziny. Nic to, pozostaje mieć nadzieje,że nam wszystkim lepiej będzie się żyło:razz: I tak trzymać, na pewno będzie lepiej :multi: [quote name='agaciaaa']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/15-43.jpg piękna nadmorska Saidi :loveu: szkoda, że słoneczka nie było ;) oj rzadko u nas teraz słoneczko można spotkać, dzisiaj też robiliśmy "ponyre" nadmorskie fotki. [quote name='Izabela124.']Cześć jamnicze i Sajduniu:p witanko :lol: No dobra znalazłam w aparacie jeszcze parę zdjęć z pażdziernikowego spacerku - już się wgrywają :razz:, a było wtedy ładne słoneczko ;) Quote
jamnicze Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 No to zaczynamy :lol: :loveu: jeszcze liście były na drzewach ;) Quote
jamnicze Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 ciekawska Sajdunia i pomnikowa Sajdunia ;) Quote
Saskja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Cuuudne zdjecia, ta brzózka październikowa i płowe grzywki trzcin :loveu: :loveu: :loveu: No i Sajduchowe bieluchne skarpetki, które mnie jak zwykle rozczulają... Jak często jej pierzesz te skarpeteczki? :loveu: Quote
Recommended Posts