Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']Ja bym powiedziała, że drugie, ale obróżka wyżej :)

drugie miałem w pierwszej myśli na myśli :diabloti: (masło maślane:evil_lol:)

Posted

[quote name='deer_1987']Ona ma przecudne kolorki!!
trzykolorki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a ja lubię jej białe znaczenia, fajnie je widać wieczorkiem jak biega
[quote name='Matusz']trzecie chyba najlepsze ! ;)
a ringówki to nie łaska było ze sobą wziąć?:diabloti::p

Wiedziałam, że się przyczepisz :eviltong:, niestety ringówki nie lubi, zaraz spuszcza ogon, garbi się nie chce iść. A to był niedzielny spacerek, ustawianko jak pisałam było na szybkiego, jako przerywnik w bieganiu
[quote name='Izabela124.']Widze ustawienia coraz to lvpsze
raczej coraz gorsze, tylko zdjęcia wstyd wstawiać :oops:
[quote name='panienkabubu']Ja bym powiedziała, że drugie, ale obróżka wyżej :) Właśnie się zastanawiam jak z nią ćwiczyć wysokie noszenie głowy? Bo mi zawsze łeb zwiesza i wyciąga do przodu, a jak ją podciągam, to sie złości i zaczyna wiercić, jak pokażę smaczka, to i tak nie wyciąga szyi tylko od razu chce skakać :angryy:

Posted

[quote name='Martens']Witanko, u nas nowe foteczki :cool3:
Zobaczymy :cool3:
[quote name='Izabela124.']Witanko sobotnie
Witanko wieczorową porą
[quote name='anetta']Bardzo mi się to podoba :multi: :)
http://img89.imageshack.us/img89/52/29te1.jpg
Tylko smycz niepotrzebna.
Ba, ale przynajmnie starczyło na piwo i kawę ;)
[quote name='agaciaaa']http://img174.imageshack.us/img174/7271/53395938pb0.jpg jaka fajna minka :loveu:
Słoneczko dało po oczach :diabloti:, niestety dzisiaj pogonił nas ze spaceru deszcz
[quote name='Celina12']Dla mnie Sajdunia jest cudna w każdej pozycji :loveu::loveu:
Dzięki Celinka - tego nam było trzeba :loveu::loveu::loveu:

Posted

jamnicze napisał(a):
Byłam obejrzeć Twój psi plac. Fajny, szkoda tylko, że psy cały czas muszą być na smyczkach.

w sumie sie nie dziwie - duzo psow, ludzi, konie

ale i tak szkoda

Posted

[quote name='deer_1987']Oj kolega uciekl..
Też byś uciekła gdyby cię taka pchła po uszach gryzła :eviltong:
[quote name='deer_1987']w sumie sie nie dziwie - duzo psow, ludzi, konie
niby tak, ale .... jak tu one mają pobiegać, no i to skakanie ze smyczą :shake:

[quote name='Matusz']http://img413.imageshack.us/img413/272/83039656pm2.jpg
ale go zaatakowała !! groźne basenji !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jak już oswoi się z psem, to zaraz go w kark gryzie i po uszach :diabloti:, a na tego biedaka to wchodziła jak Tobi na powalone drzewo, no to w końcu uciekł :diabloti::evil_lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Jeju biedna Sajdunie rozpijaja:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja piłam herbatkę :eviltong:
deer_1987 napisał(a):
W PL chyba jest wiecej miejsc gdzie mozna z psem?
No wiem ze dziwnie skakac ze smycza ale co zrobic.. Szwedzi sa bardzo przepisowi..

Czy ja wiem? też bardzo niewiele jest takich miejsc. Po prostu ludzie tu częściej łamią przepisy.

Posted

prawie w znak zapytania :evil_lol:
to taka ciekawska istota, ale jak chodnik w przedpokoju skropiłam octem (tam gdzie go gryzła) to marszcząc się zwiała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Tak, tak, próbowałam, ale z Benem :loveu:
Halszka nie potrzebuje, a u Francy już nie popełniłam takiego błędu :p
W każdym razie, ja mam taką lonżę, po koniach mi została, z 30 metrów ma, szeroka taśma. No i Bena puszczałam, tzn biegał sobie w mojej okolicy, ale nigdy nie trzymałam. Bo raz, gdy mnie pociągnął, to miałam rękę 10 cm dłuższą, bo tak mi wyrwał :evil_lol: Ale był już wtedy dorosły, to miało co ciągnąć:evil_lol:
Drugim razem jak linka leżała luźno na ziemi i w sytuacji zagrożenia na nią po prostu nadepnęłam, to grzmotłam na ziemię i nigdy więcej tego nie powtórzyłam :evil_lol:
Małe lańsko i pies chodzi przy nodze jak aniołek, a na spacerach zawsze patrzy wmoją stronę i problemów nie ma :cool3:

Oj, wolę sobie nie wyobrazać tej siły pociągnięcia bernardyna. Mój dziadek miał podhalana, jak ten zobaczył kota i wyrwał to ciągnął dziadka po chodniku przez parę metrów, aż dziadek zachaczył nogą o słup i to ich zatrzymało. Ale psa nie puścił :evil_lol: