Asiaczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='bety']A tak, a jechałyśmy razem - dziewczyny pojechały na dworzec Łódź Kaliska a tam ten pociąg nie staje i musiały taksówką przyjechać na nasz dworzec. No i myśmy widziały jak biegiem lecą po bilety i z wagonu wyglądałyśmy ich bo trzymałyśmy cały przedział. A potem się do nich darłyśmy z okna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy jadą tym samym pociągiem. I jak za starych czasów bagaż nam podały przez okno :cool3::evil_lol:, żeby wygodniej wsiąść z Sajdi. :diabloti: Gdyby dziewczyny powiedziały, że jadą tym samym pociągiem (tylko że one inną godzinę nam podały no i była zmyłka) to by od razu przyjechały na Fabryczną. Gapy i tyle. ;) Pzdr No tak. Mnie tez podały Kaliska... Ale mimo wszystko fajnie spędziłyście czas... Tylko dlaczego jamnicze jest teraz na L4?:evil_lol: [quote name='Maks i Spark']GRATULACJE od nas :multi::multi::multi::multi: Asiu, fajnie było się "naocznie" spotkać ;):lol: a Sajducha urocza i miła baaardzo :p mam nadzieję, że wybierzecie się jeszcze na jakąś wystawę w tym roku ;) A. Ja mam jeszcze tylko 2 wystawy i koniec. Nie wiem, jak jamnicze... pzdr. Quote
bety Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Asiaczek napisał(a):No tak. Mnie tez podały Kaliska... Ale mimo wszystko fajnie spędziłyście czas... Tylko dlaczego jamnicze jest teraz na L4?:evil_lol: Podróż szybko nam minęła. Co do L4 - hm, jak Asia wsiadała do pociągu to już kichała, więc co Wyście tam na wystawie wyprawiały? :cool3::evil_lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jak to co? Wystawiałyśmy nasze psiaki...:lol: pzdr. Quote
bety Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Asiaczek napisał(a):Jak to co? Wystawiałyśmy nasze psiaki...:lol: pzdr. Dobra, dobra już akurat........:evil_lol: Pzdr Quote
gosiaja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Asiaczek napisał(a): Tylko dlaczego jamnicze jest teraz na L4?:evil_lol: pzdr. no to ładnie jamnicze zaszalała a mówiłam jej w czwartek że po wystawie będzie chora Quote
jamnicze Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='deer_1987']Akurat jak ciagnie za smycz to gdzies na pewno mam i kiedys dawalam - teraz ciezko bedzie odszukac. ale jak niesie to chyba nie mamy ;) Ty uchwycilas :D To nie szukaj tylko spróbuj złapać na nowej fotce :razz: [quote name='Darianna']Ale ten pomocnik dopasowany do Sajduni kolorystycznie ;) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-33.jpg Dwa tricolorki :multi: [quote name='Maks i Spark']No choć raz jakiś respekt....:cool3:;) Miłego dnia A. :diabloti: Jak zdążyłaś zauważyć Saidi doskonale wie u kogo może sobie pozwolić i popociagać za futerko ;) [quote name='Asiaczek']W nic nie wsadzaj!:lol: Po prostu niech luźno zwisają i odpoczywają...;):diabloti: Pomocnik - superowy! Sama bym takiego chciała... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-33.jpg Pzdr. Już widzę - Asiaczek idzie z ... powiedzmy 3 berneńczykami, a każdy ma w pysku po 2 smyczki z baskami :diabloti: A raczki będą sobie teraz troszkę wisiały, bo jestem na zwolnieniu (no nie całkiem, bo mam duuuużo papierkowej roboty, którą muszę nawet w chorobie zrobić w domku :placz::angryy: [quote name='bety']Ha, ha, ha wreszcie trafiła na mocniejszego. :evil_lol: Pzdr Jakbyś stanęła, przy łysym, napakowanym bejzbolu, to też byś nie podskakiwała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='hovomaniaczka']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-33.jpg Urocze :3 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/18-33.jpg fajnie razem wygladaja - dobrali sie kolorystycznie :lol: kolorki owszem, tylko wzrost trochę nie ten tego :evil_lol: [quote name='betel']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-33.jpg - no to się nazywa opiekuńczy kumpel , nawet na smyczy poprowadzi:evil_lol: [quote name='Izabela124.']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/16-35.jpg świetnie to wygląda Mi też się podoba :) [quote name='Maks i Spark']Dzień dobry :) A. witanko :p Quote
Agappe Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ja również bardzo gratuluje!!! i miło było poznać.. chociaz tak przelotem :oops: Quote
M&S Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jamnicze napisał(a): :diabloti: Jak zdążyłaś zauważyć Saidi doskonale wie u kogo może sobie pozwolić i popociagać za futerko ;) Tak zauważyłam ;) Sajdi jest przecież mądrą dziewczynką :p Zdrowiej :lol: A. Quote
jamnicze Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='bety']Gratki dla Sajduchy, i dzięki za wspólną bardzo miłą podróż pociągiem.:lol: Pzdr Dzięki, nam też było bardzo miło i jak szybko czas przeleciał na pogaduchach :) [quote name='Asiaczek']To jednak razem jechałyscie...? Pzdr. Tak się złożyło :evil_lol: [quote name='gosiaja']GRATULUJEMY !!!!:laola: od chłopaków :bluepaw::bluepaw: Dzięki :lol:, Saidi też przesyła chłopakom łapeczki i lizanki ;) [quote name='Asiaczek']Sajdi (LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI)była zaprezentowana na Klubowej Wystawie Szpica i Ras Pierwotnych w kl. otwartej , razem ze swoja siostrą z innego miotu - KALIMERA Asiaczek FCI. Tym razem lepsza suka w tej klasie okazała się Sajdi, uzyskując ocenę dosk.1 i wniosek CWC. Kalimera (Kika) musiała zadowolić się lokata drugą. Gratulacje Asiu!:lol: Pzdr. Dzięki Asiu :), Sama słyszałaś od sędziego, że dziewczyny są w równym typie więc wszystko może się zdarzyć ;) [quote name='deer_1987']Gratulacje!! [quote name='Błyskotka']Gratulacje !!! Dzięki :) [quote name='Russellka']GRATULACJE!!! :loveu: Mała Sajdunia zawsze podbije serca sędziów:multi: :loveu:, nie wiem jak z sercami sędziów, ale moim zawładnęła na pewno :loveu: [quote name='Maks i Spark']GRATULACJE od nas :multi::multi::multi::multi: Asiu, fajnie było się "naocznie" spotkać ;):lol: a Sajducha urocza i miła baaardzo :p mam nadzieję, że wybierzecie się jeszcze na jakąś wystawę w tym roku ;) A. Również się cieszę, ależ Maksiu miał futro :crazyeye:, w świetnej formie jest chłopak :p Zastanawiałam się jeszcze nad Poznaniem, ale, że zgłoszenia były do wczoraj ...:diabloti:, to już raczej nie aktualne :evil_lol:. Tak wiec koniec na ten rok. Quote
M&S Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jamnicze napisał(a): Również się cieszę, ależ Maksiu miał futro :crazyeye:, w świetnej formie jest chłopak :p Zastanawiałam się jeszcze nad Poznaniem, ale, że zgłoszenia były do wczoraj ...:diabloti:, to już raczej nie aktualne :evil_lol:. Tak wiec koniec na ten rok. ...ten typ tak ma ;):p ...jak nie Poznań, to może Kielce?, fajnie tam jest A. Quote
jamnicze Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 bety napisał(a):A tak, a jechałyśmy razem - dziewczyny pojechały na dworzec Łódź Kaliska a tam ten pociąg nie staje i musiały taksówką przyjechać na nasz dworzec. No i myśmy widziały jak biegiem lecą po bilety i z wagonu wyglądałyśmy ich bo trzymałyśmy cały przedział. A potem się do nich darłyśmy z okna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy jadą tym samym pociągiem. I jak za starych czasów bagaż nam podały przez okno :cool3::evil_lol:, żeby wygodniej wsiąść z Sajdi. :diabloti: Gdyby dziewczyny powiedziały, że jadą tym samym pociągiem (tylko że one inną godzinę nam podały no i była zmyłka) to by od razu przyjechały na Fabryczną. Gapy i tyle. ;) Pzdr :oops: No tak, jak się ma coś z oczami, to potem trzeba ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ważne, że zdążyłyśmy, a pociąg z Warszawy był nabity, do tego popsuł się po drodze i staliśmy gdzieś w polu ok. 40min. :shake: Sama widziałaś jak Saidi była zmęczona, a jak wsiadłyśmy do przedziału i Saidi spokojnie czekała aż wrzucimy bagaże i rozłożymy jej kocyk, to babsko spod okna (ja miałam miejsce przy drzwiach) zaczęła marudzić gdzie ten pies ma kaganiec :pissed:. Biedna baba nie zdawałka sobie sprawy, że w tym momencie byłam zdecydowanie bardziej niebezpieczna od mojego psa i nawet powiedziałam Kayi, ze gdyby próbowała mnie zmusić do założenia Saidi kagańca, to sama bym ją pogryzła :angryy: Agappe napisał(a):ja również bardzo gratuluje!!! i miło było poznać.. chociaz tak przelotem :oops: Nam również miło :p, mam nadzieję, że następnym razem zostaniesz dłużej i będzie jeszcze nie jedna okazja do pogadania :) Maks i Spark napisał(a):Tak zauważyłam ;) Sajdi jest przecież mądrą dziewczynką :p Zdrowiej :lol: A. :loveu: Łykam piguły i oszczędzam gardziołko, dr postanowił, że próbujemy na razie bez antybiotyku, więc nie jest ze mną jeszcze tak tragicznie ;) Quote
jamnicze Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Asiaczek napisał(a): Tylko dlaczego jamnicze jest teraz na L4?:evil_lol: Ja mam jeszcze tylko 2 wystawy i koniec. Nie wiem, jak jamnicze... pzdr. ;) . . . jak to dlaczego? . . . gosiaja napisał(a):no to ładnie jamnicze zaszalała a mówiłam jej w czwartek że po wystawie będzie chora o, proszę i znalazł się winowajca, to wszystko przez gosiaja:diabloti: , bo wykrakała :evil_lol: Maks i Spark napisał(a): ...jak nie Poznań, to może Kielce?, fajnie tam jest A. Kochana, ja mam dość tej podróży do łodzi, a Ty mi mówisz Kielce :crazyeye: No chyba, że nam fundniesz samolot :evil_lol: Quote
M&S Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jamnicze napisał(a):;). Kochana, ja mam dość tej podróży do łodzi, a Ty mi mówisz Kielce :crazyeye: No chyba, że nam fundniesz samolot :evil_lol: ...Kielce są całkiem blisko :p, a wystawa fajna pomyśl nad tym....(i V gr. chodzi w sobotę ;)) A. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 gosiaja napisał(a):no to ładnie jamnicze zaszalała a mówiłam jej w czwartek że po wystawie będzie chora O, Wróżka, psiakosteczka. To juz teraz wiadomo, dlaczego jamnicze jest chora...:evil_lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 A skoro to ostatnia wystawa w tym roku, to czas na podsumowanie :lol: była to nasza 13 (szczęśliwa) wystawa :p W tym roku Saidi była prezentowana na 10 wystawach, z których przywiozła 10 złotych medali :loveu: 3x w kl. mł i 3x Zw. Mł, 2x NJ 7x w kl. dorosłej i 7x CWC :multi: 6x BOB 2xBOG3 1x BIS3 (na krajowej grupy V - to tak jak BOG3 ;)) 1 międzynarodowa i res Cacib I to tyle w tym roku, czas na wakacje dla Sajduchny, napracowała się dziewczyna :loveu: Bardzo dziękuję Asiaczkowi, Kaya, Florce, gosiaja i Żanecie za wskazówki i pomoc w ćwiczeniach, to również dzięki wam odnieśliśmy te sukcesy - wielkie buziaczki :buzi: Quote
M&S Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jamnicze napisał(a):A skoro to ostatnia wystawa w tym roku, to czas na podsumowanie :lol: była to nasza 13 (szczęśliwa) wystawa :p W tym roku Saidi była prezentowana na 10 wystawach, z których przywiozła 10 złotych medali :loveu: 3x w kl. mł i 3x Zw. Mł, 2x NJ 7x w kl. dorosłej i 7x CWC :multi: 6x BOB 2xBOG3 1x BIS3 (na krajowej grupy V - to tak jak BOG3 ;)) 1 międzynarodowa i res Cacib I to tyle w tym roku, czas na wakacje dla Sajduchny, napracowała się dziewczyna :loveu: No, no, no ale ładne osiągi :multi::multi::multi::lol: WIELKIE BRAWA A. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jamnicze napisał(a):A skoro to ostatnia wystawa w tym roku, to czas na podsumowanie :lol: była to nasza 13 (szczęśliwa) wystawa :p W tym roku Saidi była prezentowana na 10 wystawach, z których przywiozła 10 złotych medali :loveu: 3x w kl. mł i 3x Zw. Mł, 2x NJ 7x w kl. dorosłej i 7x CWC :multi: 6x BOB 2xBOG3 1x BIS3 (na krajowej grupy V - to tak jak BOG3 ;)) 1 międzynarodowa i res Cacib I to tyle w tym roku, czas na wakacje dla Sajduchny, napracowała się dziewczyna :loveu: Bardzo dziękuję Asiaczkowi, Kaya, Florce, gosiaja i Żanecie za wskazówki i pomoc w ćwiczeniach, to również dzięki wam odnieśliśmy te sukcesy - wielkie buziaczki :buzi: O, cholibka, nawet nie spodziewałam się, że to az tyle Sajdi nawygrywała...:crazyeye::lol: Ja bym jeszcze dodała, że zakończyła Mł.CH.PL, a do zamknięcia dorosłego Championatu brakuje jej tylko czasu (jeżeli dobrze pamiętam...). Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Maks i Spark napisał(a):No, no, no ale ładne osiągi :multi::multi::multi::lol: WIELKIE BRAWA A. :loveu::loveu::loveu: Asiaczek napisał(a):O, cholibka, nawet nie spodziewałam się, że to az tyle Sajdi nawygrywała...:crazyeye::lol: Ja bym jeszcze dodała, że zakończyła Mł.CH.PL, a do zamknięcia dorosłego Championatu brakuje jej tylko czasu (jeżeli dobrze pamiętam...). Pzdr. Sama się nie spodziewałam :lol:, a faktycznie, miałam napisać, ale po drodze zapomniałam, bo oczy mi się już zamykają :evil_lol: Bardzo dobrze Asiu pamiętasz :lol:. Ciekawe czy uda nam się skończyć championat na walentynkowej, bo pewnie od tej wystawy zaczniemy przyszłoroczny sezon :razz: Kochani miałam poodwiedzać Wasze galerie (po kilkudniowej przerwie :oops:) ale na prawdę już padam, a dr kazał mi odpoczywać, tak więc wybaczcie ale uciekam do łóżeczka, a przez najbliższe kilka dni (zwolnienia ;)) spróbuję wszystko nadrobić. Papatki i dobranoc :p Quote
M&S Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Pomyśl o Kielcach....serio :cool3: Dobranoc A. Quote
Agappe Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jamnicze napisał(a):A skoro to ostatnia wystawa w tym roku, to czas na podsumowanie :lol: była to nasza 13 (szczęśliwa) wystawa :p W tym roku Saidi była prezentowana na 10 wystawach, z których przywiozła 10 złotych medali :loveu: 3x w kl. mł i 3x Zw. Mł, 2x NJ 7x w kl. dorosłej i 7x CWC :multi: 6x BOB 2xBOG3 1x BIS3 (na krajowej grupy V - to tak jak BOG3 ;)) 1 międzynarodowa i res Cacib I to tyle w tym roku, czas na wakacje dla Sajduchny, napracowała się dziewczyna :loveu: Bardzo dziękuję Asiaczkowi, Kaya, Florce, gosiaja i Żanecie za wskazówki i pomoc w ćwiczeniach, to również dzięki wam odnieśliśmy te sukcesy - wielkie buziaczki :buzi: piękne wyniki!!! a to koniec sezonu wystawowego dla Sajduni, że takie podsumowanie? :roll: Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Tak, jak napisała jamnicze, to juz koniec. Co prawda zastanawiała się nad Kielcami, ale chyba nie zdecyduje się. jamnicze obiecała za to, że w przyszłym roku pozbiera troszkę kaski na jakieś zagraniczne wojaże...:lol: Pzdr. Quote
Kaya Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 No to super Sajdi się spisała! :multi: A ja widze że zwolnienie się udało załatwić, ja sobie jeden dzień "poleniuchowałam" czyli wsumie wysprzątałam pokój podłączyłam drugi komputer, obstrzygłam Fiolke, uczesałam obe każdą pokoleji wziełam na bieganko i ćwiczenia ringówkowe, ogarnełam troche komputer i padłam :lol: Quote
taxelina Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ale dzielna wystawowa dziewczynka :D A to ze smycza to nie tak latwo zlapac bo to sie dzieje jak siedzimy gdzies i niunia blisko nas :P Quote
gosiaja Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 jamnicze napisał(a):A skoro to ostatnia wystawa w tym roku, to czas na podsumowanie :lol: była to nasza 13 (szczęśliwa) wystawa :p W tym roku Saidi była prezentowana na 10 wystawach, z których przywiozła 10 złotych medali :loveu: 3x w kl. mł i 3x Zw. Mł, 2x NJ 7x w kl. dorosłej i 7x CWC :multi: 6x BOB 2xBOG3 1x BIS3 (na krajowej grupy V - to tak jak BOG3 ;)) 1 międzynarodowa i res Cacib I to tyle w tym roku, czas na wakacje dla Sajduchny, napracowała się dziewczyna :loveu: Bardzo dziękuję Asiaczkowi, Kaya, Florce, gosiaja i Żanecie za wskazówki i pomoc w ćwiczeniach, to również dzięki wam odnieśliśmy te sukcesy - wielkie buziaczki :buzi: piękne wyniki :) a chłopaki to raczej przeszkadzali niż pomagali w ćwiczeniach i dużo zdrówka życzę Quote
Darianna Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Wyniki imponujące :) Gratuluję i pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts