Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-32.jpg
sliczna panienka!!

u nas to tak ze samochod potrzeba np do pracy bo tak jest polozona ze trzeba sie wiele razy przesiadac z roznych srodkow komunikacnji i czekac po 30 min w weekendy na drugi autobus :( no gdzies na agility czy do lasu to tez tylko samochjodem nie ma autobusow :(

To fakt, samochód się przydaje. Na szczęście do pracy mam 30 min autobusem, więc nie jest źle, tylko właśnie w wolne dni chciałoby sie gdześ wybrać i mi ma jak.

Posted

No to u nas pewnie gdyby nie praca, wieksze zakupy do domu i ew psy na wycieczke to by nie bylo samochjodu a tak z pracy nie ma duzo kasy wiec nie stac na lepszy a jednoczesnie potrzeba jakiegokolwiek samochodu... bledne kolo..

Posted

hahah wyciaganie na łózku cudowne!!! Sajdunia musi najwięcej miejsca zająć :cool3:

gdzie Wy znalazłyscie aerdelki??? ja to chyba ani razu poza wystawami nie spotkałam :roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja juz je ukradłam...:evil_lol:

Pzdr.

bety napisał(a):
No tak jakże by inaczej :evil_lol:
Pzdr

;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A.

Posted

[quote name='deer_1987']No to u nas pewnie gdyby nie praca, wieksze zakupy do domu i ew psy na wycieczke to by nie bylo samochjodu a tak z pracy nie ma duzo kasy wiec nie stac na lepszy a jednoczesnie potrzeba jakiegokolwiek samochodu... bledne kolo..
No, to fakt, mozna sie zakręcić. Mam nadzieję, że uda wam sie szybko naprawić autko, a za jakis czas kupicie sobie nowszy model :)
[quote name='hovomaniaczka']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/23-26.jpg
Hehehehe!:evil_lol: Super zdjecie!!!!:evil_lol:
Jamniki maja niesamowitą mimike, a basenji dość nieodgadniony wyraz morduchny, za to jakie ona pozy strzela :diabloti:
[quote name='Maks i Spark']Cześć Sajduchy :)

fajne foty :multi:

A.
Witanko :multi:
zaraz wstawię cosik nowego :razz:
[quote name='gosiaja']oni po prostu szaleją za Saidi ;)
I wzajemnie, sama widziałaś jaki był taniec jak ich zobaczyła :lol:, cała doopka się jej skręcała :p