Kaya Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 jamnicze napisał(a):Bo jamniki są superanckie :p I ja coś o tym wiem, jako iż wychowywałam się z jamnikiem :razz::lol: Quote
jamnicze Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Maks i Spark napisał(a):To kiepsko, że w niedzielę do pracy.....:shake: A. Noooo, ale jakoś trzeba zarobić na te przyszłe wystawy ;) Kaya napisał(a):I ja coś o tym wiem, jako iż wychowywałam się z jamnikiem :razz::lol: a jakim?:razz: Quote
taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Maks i Spark napisał(a):To kiepsko, że w niedzielę do pracy.....:shake: A. my w sobote do pracy bo w niedziele niespodziankowe party dla tz z okazji urodzin i udalo mi sie namowic go zeby do pracy w sobote nie mowiac ze w niedziele party :D Quote
jamnicze Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Znalazłam jeszcze fotki z pobytu w Chojnicach, chyba ich nie pokazywałam (ale nie jestem pewna) - Saidi pomocnica :diabloti: a Kruszyna ze stoickim spokojem na to spozira :evil_lol: Quote
jamnicze Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 deer_1987 napisał(a):my w sobote do pracy bo w niedziele niespodziankowe party dla tz z okazji urodzin i udalo mi sie namowic go zeby do pracy w sobote nie mowiac ze w niedziele party :D Pewnie, po co mają w pracy wiedzieć ;) a prezenty jakie dla TZa przygotowałaś widziałam na Twoim wątku- pomysłowe :razz: Quote
jamnicze Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='deer_1987']Ale "pomaga" :D Taaa, z taka pomocą to można godzinami zamiatać :evil_lol: A to już u nas biegający z psami Sajdelek ten też chciał się przyłączyć, ale pańciostwo wolało nie ryzykować i został na zewnątrz za to przyszedł inny wielkolud Quote
taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 nie w pracy to my sami jestesmy. ale tz nie wie nic o imprezie :D i dlatego powiedzialam ze chce pracowac w sobote a nie w niedziele ale nie mowilam ze to z powody planowanej imprezy niespodzianki. Quote
M&S Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Widzę, że Sajducha zdobywa nowe kwalifikacje ;):evil_lol: ładne zdjęcia :) A. Quote
jamnicze Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 deer_1987 napisał(a):nie w pracy to my sami jestesmy. ale tz nie wie nic o imprezie :D i dlatego powiedzialam ze chce pracowac w sobote a nie w niedziele ale nie mowilam ze to z powody planowanej imprezy niespodzianki. To na pewno sie ucieszy, fajne są takie niespodzianki, tylko trzeba dopilnować aby nic sobie na ten dzień nie zaplanował. Pamiętam jak chciałam kupić chłopakowi toczek, ale to najlepiej przymierzyć, więc zaciągnęłam go do sklepu i sobie coś kupowałam, a przy okazji namówiłam go do przymiarki ;). Jak ja się musiałam później napocić aby zakup toczka wybić mu z głowy, bo juz chciał sobie kupować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A później pod jakimś pretekstem zostawiłam go przed sklepem i szybko wróciłam aby sprzedawczyni odłożyła mi ten toczek. :diabloti: Jak go dostał był całkowicie zaskoczony i bardzo zadowolony - warto było się pomęczyć :p Maks i Spark napisał(a):Widzę, że Sajducha zdobywa nowe kwalifikacje ;):evil_lol: ładne zdjęcia :) A. A co potrzebujesz sprzątaczki :razz:, Saidi przydałoby się jeszcze trochę praktyki :evil_lol: Quote
jamnicze Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 To dam jeszcze jedną porcyjkę uwaga, uwaga, Saidi w wodzie :lol: A to już w domu o, taaaaka jestem długa i cała kanapa moja :diabloti: Quote
M&S Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='jamnicze'] A co potrzebujesz sprzątaczki :razz:, Saidi przydałoby się jeszcze trochę praktyki :evil_lol: Przydałaby się jakaś pomoc sprzątająca :evil_lol:;) ta fota mnie powaliła..... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/25-24.jpg A. Quote
taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 jamnicze napisał(a):To na pewno sie ucieszy, fajne są takie niespodzianki, tylko trzeba dopilnować aby nic sobie na ten dzień nie zaplanował. Pamiętam jak chciałam kupić chłopakowi toczek, ale to najlepiej przymierzyć, więc zaciągnęłam go do sklepu i sobie coś kupowałam, a przy okazji namówiłam go do przymiarki ;). Jak ja się musiałam później napocić aby zakup toczka wybić mu z głowy, bo juz chciał sobie kupować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A później pod jakimś pretekstem zostawiłam go przed sklepem i szybko wróciłam aby sprzedawczyni odłożyła mi ten toczek. :diabloti: Jak go dostał był całkowicie zaskoczony i bardzo zadowolony - warto było się pomęczyć :p No mam nadzieje ze po nocy z gazetami bedzie spal to bede mogla cos przyszykowac :P Niom dla takich chwil warto sie pomeczyc :D bo wtedy sie docenia to ;) czasami nie chodzi o jakis drogi prezent a drobny i inicjatywa :D Quote
Izabela124. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Właśnie, jaki basenji mają stosunek do wody? Quote
Asiaczek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Niektóre nawet pływają w morzu/jeziorkach. A niektóre tylko łapki zamaczają... Pzr. Quote
Izabela124. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Niektóre nawet pływają w morzu/jeziorkach. A niektóre tylko łapki zamaczają... Pzr.Jeszcze nigdy nie widziałam pływającego basenji, dlatego zapytałam:lol: Quote
Asiaczek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Izabela124.']Jeszcze nigdy nie widziałam pływającego basenji, dlatego zapytałam:lol: Zobacz pływającego basenji FINGAL FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI Pzdr. Quote
Kaya Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Myślę że jakby Basek wychowywał się w towarzystwie Kaji i Fiolki nie miał by innej opcji musiałby pływać :diabloti: Quote
jamnicze Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']Przydałaby się jakaś pomoc sprzątająca :evil_lol:;) ta fota mnie powaliła..... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/25-24.jpg A. Ona sie lubi tak czasem wyciągnąć :lol: [quote name='J.G']Rewelacyjne zdjęcia. Dzięki :p [quote name='deer_1987']No mam nadzieje ze po nocy z gazetami bedzie spal to bede mogla cos przyszykowac :P Niom dla takich chwil warto sie pomeczyc :D bo wtedy sie docenia to ;) czasami nie chodzi o jakis drogi prezent a drobny i inicjatywa :D Otóż to, ważniejszy często jest pomysł niz kasa, bo widać, że nam na kimś na prawdę zależy i robiąc prezent myślimy o tej osobie i co do niej pasuje, a nie na odwal :p [quote name='Izabela124.']Właśnie, jaki basenji mają stosunek do wody? Nie znam zbyt wielu basenji, Saidi i moraski raczej się nie taplają, ale te zdj ęcia Fingala robią wrażenie :razz: [quote name='Asiaczek']Niektóre nawet pływają w morzu/jeziorkach. A niektóre tylko łapki zamaczają... Pzr. A jak Asiu twoja ferajna zapatruje się na głęboka wodę? [quote name='Maks i Spark']Cześć :) Dobrego dnia A. Witanko w deszczową sobotę :p Quote
Asiaczek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 I jeszcze GAZAR SUN ADN SHADOW Asiaczek FCI - tez pływający... Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Aby nieco opromienić ten pochmurny dzień wstawię zdjęcia rozbrykanej ferajny :lol: No dajjjjjj, przecież już ładnie robię siad Na siad nie daja, to może zrobię warowanie :cool1: a jednak chcą siad, mogli by się zdecydować i szybciej te smaczki dawać A nuż jeszcze coś dobrego przyfrunie I w końcu cała trójca siedzi :) Quote
jamnicze Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Asiaczek']I jeszcze GAZAR SUN ADN SHADOW Asiaczek FCI - tez pływający... http://img269.imageshack.us/img269/3302/gaz090.jpg Pzdr. Fajnie, widziałam zdjęcie któregoś z chłopaków na materacu, ale nie pamiętam teraz którego :p Quote
hovomaniaczka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/15-34.jpg Atak klonow? xD Quote
Recommended Posts