Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A czemu moje baski miałyby ode mnie uciekać...? Gdzie im będzie tak źle, jak u mnie...?:evil_lol:

Pzdr.

:evil_lol:, bo taki zły przykład z Saidi wezmą, że na pierwsze gwizdnięcie się od razu nie przybiega :diabloti:
No co Ty, raczej musisz uważać aby większej ferajny nie namówiły aby u Ciebie zamieszkała :evil_lol:
deer_1987 napisał(a):
Jamniczkio dla mnie :D

Dla Ciebie też :lol:

Posted

A potem poszliśmy nad morze na rybkę, Saidi była już całkiem zmęczona dniem pełnym wrażeń i smacznie ucięła sobie drzemkę miedzy mną i Krzyśkiem na ławce :), a my spokojnie pałaszowaliśmy obiadek

Posted

[quote name='deer_1987']podziwiam jak sajdi potrafi sie wylaczyc jak sie zmeczy!
Ona wie, że z nami jest bezpieczna :loveu:
[quote name='Asiaczek']Zmęczone Słoneczko:loveu:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/27-20.jpg

Pzdr.
Cały dzień na wystawie, bieganie po ringu, ćwiczenia, grupa hodowlana, trochę rąk do głaskania, no i spotkanie z hodowczynią i rodzinką :multi:, tyle wrażeń :loveu:

Posted

Niunia by umiala sie tak grzecznie polozyc, sherry by potrzebowala jakiej kostki alvo czegos zeby sie nie nudzic :P no chyba ze bylaby naprawe po jakims dlugim spacerze i padnieta :P

Posted

deer_1987 napisał(a):
Niunia by umiala sie tak grzecznie polozyc, sherry by potrzebowala jakiej kostki alvo czegos zeby sie nie nudzic :P no chyba ze bylaby naprawe po jakims dlugim spacerze i padnieta :P

Właśnie tak było, cały dzień na nogach bez popołudniowej drzemki, kazdy by padł ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
Witaj
Coś mam z Saidi ostatnio złą passę :shake:. Wieczorem za to dowiedziałam się, że Pani od Goldiego nas unika bo Saidi ma na jej psa zły wpływ. Zawsze i wszędzie się słucha, tylko jak ją widzi, to przestaje :look3:

pani nie wie co traci jej pies że tak was unika

Posted

[quote name='gosiaja']pani nie wie co traci jej pies że tak was unika
Ona twierdzi, ze zyskuje na karności, a ja myślę, ze jest trochę zazdrosna, bo Goldi woli latać za Saidi niż za nią, a jak się rozchodziliśmy po spacerze, to popiskiwał za Saidi :diabloti:
[quote name='hovomaniaczka']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/11-38.jpg
super fotka
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/12-33.jpg
jak sie ladnie wsyscy prezentuja
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/24-22.jpg
chyba nie bylo osoby, ktora nie chciala miec fotki na tych pienkach
Mi tez sie podoba i w ogóle ta jamnisia była słodka, a to dopiero młodzieżówka :razz:
Fotka na pniakach wyszła przypadkowo, to było obramowanie rowu z wodą i właśnie panienki po biegu chciały się napić, tylko tam trochę wysoko było :evil_lol:
[quote name='Maks i Spark']Cześć, fajne foty widziałam :p

Dobrego dnia

A.
Fajnie, ze się podobały :p

Posted

jamnicze napisał(a):
Fotka na pniakach wyszła przypadkowo, to było obramowanie rowu z wodą i właśnie panienki po biegu chciały się napić, tylko tam trochę wysoko było :evil_lol:

Z tego co wiem to niektore psy nawet sie w tej wodzie kompaly xD Ja sie jedynie balam, ze moja do tej wody wpadnie, bo wzdluz tych pienkow szla, a mnie nogi wiedly jak to widzialam...

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
Z tego co wiem to niektore psy nawet sie w tej wodzie kompaly xD Ja sie jedynie balam, ze moja do tej wody wpadnie, bo wzdluz tych pienkow szla, a mnie nogi wiedly jak to widzialam...

Tzn. chodziła po pieńku? Moja jamnisia też lubiła chodzić po drzewach :lol:

Posted

[quote name='Maks i Spark']Witanko :)

głaski dla Sajduchy :cool3:

A.
Głaski będą jak wrócę do domu :)
[quote name='deer_1987']Ja czekam na foty :D
wieczorkiem :razz: (mam nadzieję, że nie padnę wcześniej tak jak wczoraj :shake:)
[quote name='Izabela124.']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/22-23.jpg jakie uradowane mordki :loveu:
Nareszcie pańcie pozwoliły pochasać :lol:
[quote name='Kaya']Find Stuff | The most popular picture, video & group categories on Photobucket

Fotka jamniora zabójcza :lol:
Bo jamniki są superanckie :p
[quote name='hovomaniaczka']Tak, tak chodzilo mi o to ze chodzila po tych pienkach xD
to też bym drżała :p
[quote name='Maks i Spark']Witanko w piątek :)

A.
Witanko, jak dobrze, że przed nami sobota :lol:, bo w niedzielę na troche do pracy muszę :cool1:

Posted

jamnicze napisał(a):

Witanko, jak dobrze, że przed nami sobota :lol:, bo w niedzielę na troche do pracy muszę :cool1:

To kiepsko, że w niedzielę do pracy.....:shake:

A.