Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co można robić na plaży?

1. można spotkać jakiegoś kumpla
  2. można zaplątać czyjeś nogi
  3. albo sie schować między nogami
  4. albo po prostu wykopać dziurę
  5. ale najlepiej to sobie pobiegać

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
Linkę zrobiłam 10m, ale średnio nam to wychodzi. Saidi jest jeszcze delikatnym dzieciaczkiem i mam wrażenie,że jej ciężko. Zresztą to był weekend i na plaży było dużo ludzi. A plaża jest świetna, duża przestrzeń, niestety to ostatnie chwile aby wejść tam z psem, bo bodajże od maja jest zakaz (muszę to sprawdzić)
Głosowałaś :hmmmm: ciekawe gdzie? może na innym wątku :eviltong:

Ona juz odp na linke :P nie czytalas uwaznie :P

Posted

jamnicze napisał(a):
Linkę zrobiłam 10m, ale średnio nam to wychodzi. Saidi jest jeszcze delikatnym dzieciaczkiem i mam wrażenie,że jej ciężko. Zresztą to był weekend i na plaży było dużo ludzi. A plaża jest świetna, duża przestrzeń, niestety to ostatnie chwile aby wejść tam z psem, bo bodajże od maja jest zakaz (muszę to sprawdzić)
Głosowałaś :hmmmm: ciekawe gdzie? może na innym wątku :eviltong:

Właśnie miałam wklejać i też mam z dogo kłopoty :pissed:

ZNalazłam :cool3:

Hmmmm - głosowałam w myślach :loveu: Ale przeszłam stronę dalej i zdjęcia już czekały :loveu:

To kup lekką linkę :cool3:

Posted

[quote name='deer_1987']http://img89.imageshack.us/img89/52/29te1.jpg
Piekne kolorystycznie
http://img85.imageshack.us/img85/8849/35ao1.jpg
A to swietne bo w ruchu ;)
Na pierwszym kolorki faktycznie wyszły ekstra, TZ musiał sie trochę nabiegać aby pstrykać z odpowiedniej strony. A za Małą to czasem trudno nadążyć :evil_lol:, co zresztą widać na tym drugim- no i się lekko zamazała :roll:. Zresztą sama wiesz jak to jest z foceniem wiercipiętków ;)
[quote name='panienkabubu']ZNalazłam :cool3:
Hmmmm - głosowałam w myślach :loveu: Ale przeszłam stronę dalej i zdjęcia już czekały :loveu:
To kup lekką linkę :cool3:
W myślach? - aha, tyle że ja nie mam zdolności telepatycznych :megagrin:
Mam jeszcze jedną, cieńszą linkę (15m), tylko nie miałam kiedy wypróbować - one sie okropnie plączą. Może uda mi się w końcu jutro jak wrócę z pracy. Oby tylko nie padało, bo ostatnie 3 dni były beznadziejne :shake:. A Ty próbowałaś ze swoimi tego pomysłu?
[quote name='Martens']http://img186.imageshack.us/img186/3097/27id3.jpg To pierwsze spotkanie z taka wielką wodą?
Pierwsze :shiny: ale łapy nie wsadziła :-P
[quote name='Izabela124.']Witanko
Ale wam fajnie, ze mieszkacie przy plazy
Mam dla was prezencik:

Serdecznie dziękują za prezencik, śliczny :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ano wiem.. sama dzis w pewnym miejscu cwiczylam ze smaczkiem zeby stala jakos - zeby chociaz jakies ladne portretowe sie udaly...

To lecę do Twojego FB zobaczyć czy się udały :cool3:

Posted

Tak, tak, próbowałam, ale z Benem :loveu:
Halszka nie potrzebuje, a u Francy już nie popełniłam takiego błędu :p
W każdym razie, ja mam taką lonżę, po koniach mi została, z 30 metrów ma, szeroka taśma. No i Bena puszczałam, tzn biegał sobie w mojej okolicy, ale nigdy nie trzymałam. Bo raz, gdy mnie pociągnął, to miałam rękę 10 cm dłuższą, bo tak mi wyrwał :evil_lol: Ale był już wtedy dorosły, to miało co ciągnąć:evil_lol:
Drugim razem jak linka leżała luźno na ziemi i w sytuacji zagrożenia na nią po prostu nadepnęłam, to grzmotłam na ziemię i nigdy więcej tego nie powtórzyłam :evil_lol:
Małe lańsko i pies chodzi przy nodze jak aniołek, a na spacerach zawsze patrzy wmoją stronę i problemów nie ma :cool3: