Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
Szkoda, bo zdobycie BOB, to uważam, że tez już wielkie osiągnięcie. Może nasza rasa nie jest jeszcze taka liczna, ale np u huskych?

Fakt. Chociaz ja uważam, ża każdy tytuł Zwyc. Rasy jest cenny...

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Na krajówkach, to jeszcze rozumiem, mało psów, trudniej pewnie o sponsorów, ale międzynarodówka uważam, że do czegoś zobowiązuje, a na prawdę wiele nie trzeba, przecież chodzi tylko o pamiątkę, gest, że ktoś docenia naszego psiaka i nasze starania :p

Na każdej wystawie powinny być jakieś pamiątki dla Zw. Rasy

Witamy się wieczorowo :)

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Na każdej wystawie powinny być jakieś pamiątki dla Zw. Rasy

Witamy się wieczorowo :)

A.

Wieczorkiem następnego dnia :lol:
J.G napisał(a):
Witam:loveu:

Witanko :hand:

A mi się dzisiaj dostało opr :diabloti:
Rano puściłam Saidi w kagańcu aby trochę nogi rozprostowała :lol:
Zobaczyła kawałek od nas małego futrzaka i pognała, paniusia pieska zaraz na rączki wiec Saidi zaczęła podskakiwać aby zobaczyć co to za cudo :razz:. Krzyknęłam, mały się rozszczekał, a niedaleko pojawiła się nowa paniusia z westikiem, no to Saidi pobiegła do niego. Wsadziła mu nochala w kłaki i mały się przestraszył (przypominam, że miała kaganiec ;)). A paniusia pieska na ręce i zaczęła odganiać Saidi i zasłaniać futrzaka, no to już był koniec, bo przecież tam musiało byc coś ciekawego :diabloti:. No i mi sie dostało, że tak agresywne psy trzyma sie cały czas na smyczy aby inni mogli w spokoju spacerować:p

Posted

Te paniusie to jakieś nie rozgarnięte musiały być i chyba nie widziały agresywnego psa:diabloti: a fotki "AGRESORKI" bym z przyjemnością obejrzał.

Posted

[quote name='deer_1987']Haha zartujesz...
;)
[quote name='gosiaja']Saidi i pluszak
taki mocno gryzący :)
No co wy, ona na prawdę jest milusia :oops:
[quote name='Izabela124.']A ja poproszę fotki agresorki :evil_lol:
Pożeraczka kłaków śpi :p

To wrzucą MP z Sopotu

Posted

anetta napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:
To ta paniusia widocznie nie wie że piesków na rączki się nie bierze gdy inny stoi na dole.

Niestety :shake:, wytłumaczyć się takiej też nic nie da, bo przecież jak lwica broni swojego teriera przed agresywnym (ciekawskim ;)) basenji w kagańcu :diabloti:
deer_1987 napisał(a):
A jakies Sajduni ze spacerow foty? :D

Oczywiście, że będą, ale dzisiaj jadę do koleżanki (ma ogródek :razz:) więc będziemy dopiero wieczorkiem. Oj, tylko żeby nie padało.

Posted

J.G napisał(a):
Te paniusie to jakieś nie rozgarnięte musiały być i chyba nie widziały agresywnego psa:diabloti: a fotki "AGRESORKI" bym z przyjemnością obejrzał.

Prawie zgubiłabym Twój post - znowu przeskoczył, dobrze, że mam zwyczaj przewinięcia do tyłu :lol:

Niektórych ludzi trudno zrozumieć :shake:, gorzej, że same robią w ten sposób krzywdę swoim psom. Ta pierwsza ma chyba jorka lub coś podobnego i zawdze go szybko łapie jak tylko pokaże sie jakikolwiek pies na horyzoncie :roll:. Gorzej z tą drugą, ma weestika 5 miesięcznego, jak tak będzie postepować, to pies moze sie zrobic lękliwy albo właśnie dla odmiany agresywny :mad:. Ech ludzie, mogli by se poczytać przynajmniej trochę literatury :shake:

Posted

lepiej sobie pomyśl, co robia u mnie ludzie z jorczkami na widok dwóch seterów ;) czasem czuję się, jakbym dwie bestie prowadziła... No fakt, niby setery psy myśliwskie, ale na ptactwo, a nie na gryzonie*...:diabloti:

*Przepraszam rozsądnych właścicieli jorczków i innych małych kruszyn, jeśli poczuli się urażeni

Posted

[quote name='immortal']Zaznaczam sobie... ;)
Witaj immortal :), Ty chyba u nas pierwszy raz? :razz:, a co sobie zaznaczasz, bo ja za bardzo nie rozumiem :hmmmm:
[quote name='Darianna']lepiej sobie pomyśl, co robia u mnie ludzie z jorczkami na widok dwóch seterów ;) czasem czuję się, jakbym dwie bestie prowadziła... No fakt, niby setery psy myśliwskie, ale na ptactwo, a nie na gryzonie*...:diabloti:

*Przepraszam rozsądnych właścicieli jorczków i innych małych kruszyn, jeśli poczuli się urażeni
:diabloti:, :evil_lol:

Coś mam z Saidi ostatnio złą passę :shake:. Wieczorem za to dowiedziałam się, że Pani od Goldiego nas unika bo Saidi ma na jej psa zły wpływ. Zawsze i wszędzie się słucha, tylko jak ją widzi, to przestaje :look3:

Posted

jamnicze napisał(a):

Coś mam z Saidi ostatnio złą passę :shake:. Wieczorem za to dowiedziałam się, że Pani od Goldiego nas unika bo Saidi ma na jej psa zły wpływ. Zawsze i wszędzie się słucha, tylko jak ją widzi, to przestaje :look3:

Przyjedź do nas, na nas nie będziesz miała złego wpływu...:diabloti:

Pzdr.