jamnicze Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Szkoda, bo zdobycie BOB, to uważam, że tez już wielkie osiągnięcie. Może nasza rasa nie jest jeszcze taka liczna, ale np u huskych? Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 jamnicze napisał(a):Szkoda, bo zdobycie BOB, to uważam, że tez już wielkie osiągnięcie. Może nasza rasa nie jest jeszcze taka liczna, ale np u huskych? Fakt. Chociaz ja uważam, ża każdy tytuł Zwyc. Rasy jest cenny... Pzdr. Quote
M&S Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 jamnicze napisał(a):Na krajówkach, to jeszcze rozumiem, mało psów, trudniej pewnie o sponsorów, ale międzynarodówka uważam, że do czegoś zobowiązuje, a na prawdę wiele nie trzeba, przecież chodzi tylko o pamiątkę, gest, że ktoś docenia naszego psiaka i nasze starania :p Na każdej wystawie powinny być jakieś pamiątki dla Zw. Rasy Witamy się wieczorowo :) A. Quote
jamnicze Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Maks i Spark napisał(a):Na każdej wystawie powinny być jakieś pamiątki dla Zw. Rasy Witamy się wieczorowo :) A. Wieczorkiem następnego dnia :lol: J.G napisał(a):Witam:loveu: Witanko :hand: A mi się dzisiaj dostało opr :diabloti: Rano puściłam Saidi w kagańcu aby trochę nogi rozprostowała :lol: Zobaczyła kawałek od nas małego futrzaka i pognała, paniusia pieska zaraz na rączki wiec Saidi zaczęła podskakiwać aby zobaczyć co to za cudo :razz:. Krzyknęłam, mały się rozszczekał, a niedaleko pojawiła się nowa paniusia z westikiem, no to Saidi pobiegła do niego. Wsadziła mu nochala w kłaki i mały się przestraszył (przypominam, że miała kaganiec ;)). A paniusia pieska na ręce i zaczęła odganiać Saidi i zasłaniać futrzaka, no to już był koniec, bo przecież tam musiało byc coś ciekawego :diabloti:. No i mi sie dostało, że tak agresywne psy trzyma sie cały czas na smyczy aby inni mogli w spokoju spacerować:p Quote
jamnicze Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 deer_1987 napisał(a):haha mowilam ze sajdi to agresor :D A ja myślałam, że mam pluszaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 A ja poproszę fotki agresorki :evil_lol: Quote
J.G Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Witam:loveu: Te paniusie to jakieś nie rozgarnięte musiały być i chyba nie widziały agresywnego psa:diabloti: a fotki "AGRESORKI" bym z przyjemnością obejrzał. Quote
jamnicze Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='deer_1987']Haha zartujesz... ;) [quote name='gosiaja']Saidi i pluszak taki mocno gryzący :) No co wy, ona na prawdę jest milusia :oops: [quote name='Izabela124.']A ja poproszę fotki agresorki :evil_lol: Pożeraczka kłaków śpi :p To wrzucą MP z Sopotu Quote
anetta Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 :evil_lol::evil_lol: To ta paniusia widocznie nie wie że piesków na rączki się nie bierze gdy inny stoi na dole. Quote
jamnicze Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 anetta napisał(a)::evil_lol::evil_lol: To ta paniusia widocznie nie wie że piesków na rączki się nie bierze gdy inny stoi na dole. Niestety :shake:, wytłumaczyć się takiej też nic nie da, bo przecież jak lwica broni swojego teriera przed agresywnym (ciekawskim ;)) basenji w kagańcu :diabloti: deer_1987 napisał(a):A jakies Sajduni ze spacerow foty? :D Oczywiście, że będą, ale dzisiaj jadę do koleżanki (ma ogródek :razz:) więc będziemy dopiero wieczorkiem. Oj, tylko żeby nie padało. Quote
jamnicze Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 J.G napisał(a):Witam:loveu: Te paniusie to jakieś nie rozgarnięte musiały być i chyba nie widziały agresywnego psa:diabloti: a fotki "AGRESORKI" bym z przyjemnością obejrzał. Prawie zgubiłabym Twój post - znowu przeskoczył, dobrze, że mam zwyczaj przewinięcia do tyłu :lol: Niektórych ludzi trudno zrozumieć :shake:, gorzej, że same robią w ten sposób krzywdę swoim psom. Ta pierwsza ma chyba jorka lub coś podobnego i zawdze go szybko łapie jak tylko pokaże sie jakikolwiek pies na horyzoncie :roll:. Gorzej z tą drugą, ma weestika 5 miesięcznego, jak tak będzie postepować, to pies moze sie zrobic lękliwy albo właśnie dla odmiany agresywny :mad:. Ech ludzie, mogli by se poczytać przynajmniej trochę literatury :shake: Quote
Darianna Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 lepiej sobie pomyśl, co robia u mnie ludzie z jorczkami na widok dwóch seterów ;) czasem czuję się, jakbym dwie bestie prowadziła... No fakt, niby setery psy myśliwskie, ale na ptactwo, a nie na gryzonie*...:diabloti: *Przepraszam rozsądnych właścicieli jorczków i innych małych kruszyn, jeśli poczuli się urażeni Quote
jamnicze Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='immortal']Zaznaczam sobie... ;) Witaj immortal :), Ty chyba u nas pierwszy raz? :razz:, a co sobie zaznaczasz, bo ja za bardzo nie rozumiem :hmmmm: [quote name='Darianna']lepiej sobie pomyśl, co robia u mnie ludzie z jorczkami na widok dwóch seterów ;) czasem czuję się, jakbym dwie bestie prowadziła... No fakt, niby setery psy myśliwskie, ale na ptactwo, a nie na gryzonie*...:diabloti: *Przepraszam rozsądnych właścicieli jorczków i innych małych kruszyn, jeśli poczuli się urażeni :diabloti:, :evil_lol: Coś mam z Saidi ostatnio złą passę :shake:. Wieczorem za to dowiedziałam się, że Pani od Goldiego nas unika bo Saidi ma na jej psa zły wpływ. Zawsze i wszędzie się słucha, tylko jak ją widzi, to przestaje :look3: Quote
jamnicze Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 To kilka ostatnich zdjęć z Sopotu Dla wszystkich miłośników jamników :p to z finałów juniorów a to już BOG IV Quote
jamnicze Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 I jeszcze trochę Asiaczków grupa hodowlana i para hodowlana Maśka, Saidi i Erka dwie siostrzyczki :) i tu też ;) Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 jamnicze napisał(a): Coś mam z Saidi ostatnio złą passę :shake:. Wieczorem za to dowiedziałam się, że Pani od Goldiego nas unika bo Saidi ma na jej psa zły wpływ. Zawsze i wszędzie się słucha, tylko jak ją widzi, to przestaje :look3: Przyjedź do nas, na nas nie będziesz miała złego wpływu...:diabloti: Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Asiaczek napisał(a):Przyjedź do nas, na nas nie będziesz miała złego wpływu...:diabloti: Pzdr. Skąd wiesz, a jak Ci wszystkie baski pouciekają? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 A czemu moje baski miałyby ode mnie uciekać...? Gdzie im będzie tak źle, jak u mnie...?:evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts