M&S Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 ....no tak dwie piranie :evil_lol:;) Witanko :) A. Quote
gosiaja Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 widać że Maśka też ma sporo piegów miłej środy :) Quote
Izabela124. Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/14-30.jpg fajne:loveu: Też wczoraj grilla robiłyśmy z koleżankami tylko nasze kiełbaski "trochę" się spaliły:evil_lol: Quote
jamnicze Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='deer_1987']Maska tez nie odpuszczala :D Ani trochę :lol: To bardzo fajna dziewczynka :razz: [quote name='Maks i Spark']....no tak dwie piranie :evil_lol:;) Witanko :) A. :evil_lol: I pomyśleć, że takie dwie chcę mieć w domu :smhair2::evil_lol: [quote name='gosiaja']widać że Maśka też ma sporo piegów miłej środy :) Cały brzusio, a pomyśleć, że jeszcze będą wyskakiwać :lol: [quote name='Izabela124.']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/14-30.jpg fajne:loveu: Też wczoraj grilla robiłyśmy z koleżankami tylko nasze kiełbaski "trochę" się spaliły:evil_lol: Tylko mama nie była zachwycona :lol:, zaraz ja pogoniła z grządki :diabloti: [quote name='Iwa-R']Ale fajne foteczki :) Pozdrawiam Iwa Cieszkam się, że się podobają :lol: Quote
jamnicze Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 To teraz zapraszam do oglądania Sopotu obiektywem mojego TZa :p (od razu widać, że ma lepszy aparat ;)) tajuś :) Quote
jamnicze Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Pies faraona (nawet dla mnie jest on nieco za szczupły - widać mu żebra ;)) Quote
jamnicze Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 a to już baskowy złodziejaszek :evil_lol: takie cudo ufundowała Kaya dla Zw. Rasy Quote
J.G Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Rewelacyjne fotki a znaczek pocztowy super:loveu: Quote
M&S Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Fajne foty, a faraon taki ma być, podoba mi się :p A. Quote
Darianna Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 co tam żebra, temu psu faraona kości biodrowe wystają.... Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Cudna nagroda dla Zwyc. Rasy. No i sam fakt, że Kaya kupiła takie cudo, oprawiła i znalazła pomysł, aby komus innemu sprawić radość! Kaya, dziękujemy! Pzdr. Quote
Izabela124. Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ten pies faraona jest rzeczywiście chudy! :shake: Quote
jamnicze Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 J.G napisał(a):Rewelacyjne fotki a znaczek pocztowy super:loveu: Kaya go wyszperała :) A fotki lustrzanka zaraz inaczej wyglądają :lol: Maks i Spark napisał(a):Fajne foty, a faraon taki ma być, podoba mi się :p A. Chyba jednak wolę padenko ibicenko, tak chude podobają mi się tylko charty :evil_lol: deer_1987 napisał(a):Ale mila nagroda :D Bardzo ładna, powędrowała do Asiaczka :p. Ale generalnie jestem zdziwiona, że na wystawie tej rangi nie wszyscy za Zw. Rasy dostawali nagrody. Darianna napisał(a):co tam żebra, temu psu faraona kości biodrowe wystają.... otóż to ;) Asiaczek napisał(a):Cudna nagroda dla Zwyc. Rasy. No i sam fakt, że Kaya kupiła takie cudo, oprawiła i znalazła pomysł, aby komus innemu sprawić radość! Kaya, dziękujemy! Pzdr. Wszystkim nam się podobała, to bardzo miła pamiątka i jak dobrana do rasy :razz: Quote
jamnicze Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):Witamy się miłego dnia A. A, dziękuje bardzo, był całkiem miły :lol: Izabela124. napisał(a):Ten pies faraona jest rzeczywiście chudy! :shake: :diabloti: J.G napisał(a):Witam:loveu: Co tu taka cisza:diabloti: dogo mnie nie chciało wpuścić :niewiem: Asiaczek napisał(a):jamnicze, gdzie jesteś? pzdr. Niestety w pracy :placz: Błyskotka napisał(a):Doberek :). Cześć :lol: Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 jamnicze napisał(a):Kaya go wyszperała :) A fotki lustrzanka zaraz inaczej wyglądają :lol: Bardzo ładna, powędrowała do Asiaczka :p. Ale generalnie jestem zdziwiona, że na wystawie tej rangi nie wszyscy za Zw. Rasy dostawali nagrody. Wszystkim nam się podobała, to bardzo miła pamiątka i jak dobrana do rasy :razz: Ostatnio coraz częściej zdarza się, że nie ma żadnej nagrody za tytuł Zwyc. Rasy... Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Ostatnio coraz częściej zdarza się, że nie ma żadnej nagrody za tytuł Zwyc. Rasy... Pzdr. Na krajówkach, to jeszcze rozumiem, mało psów, trudniej pewnie o sponsorów, ale międzynarodówka uważam, że do czegoś zobowiązuje, a na prawdę wiele nie trzeba, przecież chodzi tylko o pamiątkę, gest, że ktoś docenia naszego psiaka i nasze starania :p Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Hm... organizatorzy doceniają, ale tylko tych, co staja na pudle...:-( Pzdr. Quote
Recommended Posts