bety Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, faceci tacy są... Pzdr. U mnie w domu było to samo, ojciec zawsze marudził "aaaaaaaaa tam pies, kto się będzie nim zajmował itp.", ale jak odeszła nasza niby-wilczyca to sam rozpaczał. A po paru latach zatęsknił za psem, ale oczywiście znowu marudził. Tylko teraz bez tych dwóch kudłatych małp żyć nie może, dogadza im i najbardziej ze wszystkich rozpieszcza. :diabloti: Takie to dziwne stworzenia z tych facetów są. :evil_lol: Pzdr Quote
J.G Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Oj kobitki marudne jesteście,nie wszyscy faceci są tacy sami:diabloti: Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 J.G napisał(a):Oj kobitki marudne jesteście,nie wszyscy faceci są tacy sami:diabloti: Zgadzam się, nie wszyscy.....;) A. Quote
anetta Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Fajne wczasny w Chojnicach :loveu::loveu: Można wręcz powiedzieć że Sajdi jeździła na byku :evil_lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/20-22.jpg Jak to za chuda?! :crazyeye: Jest idealna :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 anetta napisał(a): Jak to za chuda?! :crazyeye: Jest idealna :loveu::loveu::loveu: ...polemizuję... Nikt nie napisał, że Sajdi jest za chuda. Ja stwierdziłam, "za szczupła"... Pzdr. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Asiaczek napisał(a):...polemizuję... Nikt nie napisał, że Sajdi jest za chuda. Ja stwierdziłam, "za szczupła"... Pzdr. "Zmężnieje" z wiekiem ;) A. Quote
Izabela124. Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/27-15.jpg zdechły pies:lol: Quote
jamnicze Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 deer_1987 napisał(a):No bo faceci tacy juz sa :P moj tata np. lubil psy ale warunkow nie bylo ani nie ma do posiadania - 4 pietro bez windy, duzo pracuja rodzice - ale nigdy jakos sie nie przyznal ze lubi psy znajomych i lubi sie bawic z nimi :P Asiaczek napisał(a):Tak, faceci tacy są... Pzdr. bety napisał(a):U mnie w domu było to samo, ojciec zawsze marudził "aaaaaaaaa tam pies, kto się będzie nim zajmował itp.", ale jak odeszła nasza niby-wilczyca to sam rozpaczał. A po paru latach zatęsknił za psem, ale oczywiście znowu marudził. Tylko teraz bez tych dwóch kudłatych małp żyć nie może, dogadza im i najbardziej ze wszystkich rozpieszcza. :diabloti: Takie to dziwne stworzenia z tych facetów są. :evil_lol: Pzdr J.G napisał(a):Oj kobitki marudne jesteście,nie wszyscy faceci są tacy sami:diabloti: Pewnie nie wszyscy, ale chyba duża część :lol: Quote
jamnicze Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='anetta']Fajne wczasny w Chojnicach :loveu::loveu: Można wręcz powiedzieć że Sajdi jeździła na byku :evil_lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/20-22.jpg Jak to za chuda?! :crazyeye: Jest idealna :loveu::loveu::loveu: Ja też lubie chudzielce ;):diabloti: [quote name='Asiaczek']...polemizuję... Nikt nie napisał, że Sajdi jest za chuda. Ja stwierdziłam, "za szczupła"... Pzdr. Tak, tak :lol: (a jaka to różnica? :diabloti:) [quote name='Maks i Spark']"Zmężnieje" z wiekiem ;) też tak myślę :p A. [quote name='Maks i Spark']Cześć wieczorkiem :) A. [quote name='deer_1987']No nareszcie sie dostac mozna.. [quote name='AngelsDream']Dogo mnie wpuściło, tom przyszła. witajcie dziewczyny :p Quote
jamnicze Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 J.G napisał(a):Dzień dobry:loveu: Witam :) Dzisiaj mam dla Was fotki z finałów niedzielnych z Sopotu. Marnej jakości więc tu wstawię tylko kilka, a większość na wątku wystawy ;) Jacku w Sopocie grupę wziął pomek (czarny podpalany ;)) Quote
jamnicze Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 w tych gończych rasach to ja sie gubię, może saskaja nam podpowie co zacz ;) a to jest petitek :) Quote
jamnicze Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 a tego pana poznajecie? to chart hiszpański Quote
jamnicze Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 a kiedy psom się nudzi ... (to zwycięzca wystawy :)) Quote
jamnicze Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='deer_1987']Ooo zdjecia z wystawy! Mam ich jeszcze "kilka" :diabloti: owczarek holenderski saluki naszej forumowej koleżanki Floo :) Quote
jamnicze Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 mastif tybetański pirenejski pies górski i Quote
agaciaaa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Cześć :multi: Fajne fotki z wystawy :) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/18-24.jpg jaka fajna żaba :lol: :loveu: Quote
Recommended Posts