Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeszcze sobotnie Chojnice

pomki

jest i Krasnal Jacka :).
Sędziemu bardzo się podobał (gratulacje :))i miał duży dylemat przy porównaniu, no i zdecydował....kolor - sędzia stwierdził, że oba są przepiękne ale rudy jest pierwotnym kolorem pomków dlatego wygrał tamten.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']8 latek to już ładny wiek, na zdjęciach tego wcale nie widać, jest taka skoczna i pełna energii, widać, że dobrze o nią dbacie :p
U niej sie nie da poznac np po siwych wlosach bo zawsze miala siwa mordke :P Ona kocha skakac wiec zaczelismy agility ale nie mamy czasu na jakies konkretne cotygodniowe jazdy tam :( chcesz to znajde jakies zdjecia z poczatkow Niuni u nas i wstawie do nas?

http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/48-4.jpg
ale dumne jestescie!!

Posted

[quote name='deer_1987']U niej sie nie da poznac np po siwych wlosach bo zawsze miala siwa mordke :P Ona kocha skakac wiec zaczelismy agility ale nie mamy czasu na jakies konkretne cotygodniowe jazdy tam :( chcesz to znajde jakies zdjecia z poczatkow Niuni u nas i wstawie do nas?

http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/48-4.jpg
ale dumne jestescie!!
Tak, Chojnice były dla nas bardzo udane, przywiozłyśmy 3 pucharki i 2 złote medale oraz karmę i psią kiszkę :evil_lol:
[quote name='Maks i Spark']No piękne foty :multi::lol:, a szczególnie ta jedna ;)
A.
:loveu: Na drugi dzień BOG się prawie powtórzył, tzn. wygrała ta sama chowka, drugie huszczak (i tu nie jestem pewna czy to ten sam, bo nie mam numerka na zdjęciu, ale wygląda prawie tak samo :eviltong:), tylko na 3 zmiana, zamiast nas jest akita ;). Saidi dostała się do finałowej 5, ale powtarzając za Asiaczkiem (o Sopocie) jak na tego sędziego to sukces :multi:

Posted

Potem poszliśmy posłuchać piosenek i wierszy na Chojnickiej Nocy Poetów :p
Miał być Turnał, ale nie dotrwaliśmy, przy wierszach było ok, ale jak Radek zaczął się wydzierać, to Saidi zrobiła się niespokojna :evil_lol: i nie chciałam jej dłużej męczyć i stresować, w końcu w niedzielę czekała nas kolejna wystawa ;)

Posted

Potem laureaci konkursu recytowali swoje wiersze

Co uśpiło Saidi :diabloti:

Obudziła się na Radku :p

Nie ma jak porządnie wyciągnąć się na fotelu :p (z dala od hałasów :eviltong:)

Posted

Matusz napisał(a):
hej Sajdunie :eviltong:

gratuluje sukcesów wystawowych ! idziecie jak burza ! :multi::multi:

no i zazdroszczę oglądania i słuchania występu Radka :loveu:

Cześć Długi :multi:
Fakt, trzeba przyznać, że chłopak ma talent :p (chociaż Saidi naszego zdanie chyba nie popiera :evil_lol:)

Posted

[quote name='jamnicze']Cześć Długi :multi:
Fakt, trzeba przyznać, że chłopak ma talent :p (chociaż Saidi naszego zdanie chyba nie popiera :evil_lol:)

a no ma, ma, a bo w Afryc łagodniejsze rytmy mają:eviltong:

Posted

Bety dziękuję - piękne zdjęcia :loveu:

[quote name='deer_1987']Ale ona grzeczna tam byla ;)
Bo to grzeczna psina jest :lol:
[quote name='Matusz']
a no ma, ma, a bo w Afryc łagodniejsze rytmy mają:eviltong:

:evil_lol:
[quote name='Maks i Spark']ładna jestem :p
http://img149.imageshack.us/img149/315/dsc01497j.jpg

A.
Dla mnie najpiękniejsza :lol:
[quote name='Maks i Spark']Cześć Sajduchy, dobrego dnia :)
A.
Doberek, miał być ładny na działce, ale skończyło się w domu, bo pada :p. Ale ten deszczyk roślinkom się przyda :razz:
[quote name='hovomaniaczka']http://img149.imageshack.us/img149/315/dsc01497j.jpg
Pieknie sie prezentowala :loveu:
A ja was widzialam na ringu honorowym razem z Asiaczkami ;)
O, to czemu nie podeszłaś? Miałabyś szansę załapać się na zimnego arbuza :razz:

Posted

jamnicze napisał(a):

Dla mnie najpiękniejsza :lol:

Doberek, miał być ładny na działce, ale skończyło się w domu, bo pada :p. Ale ten deszczyk roślinkom się przyda :razz:

Jakoś mnie to nie dziwi...:razz:

U nas też leje równo :shake:, ale jest ciepło

A.

Posted

jamnicze napisał(a):
O, to czemu nie podeszłaś? Miałabyś szansę załapać się na zimnego arbuza :razz:

A jakos tak wyszlo ze musialam szybko uciekac sprzed glownego ringu do ringu agility :] Aha i mam chyba jakas fotke to poznej wstawie ;)

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Jakoś mnie to nie dziwi...:razz:

U nas też leje równo :shake:, ale jest ciepło

A.

U nas właśnie przestało :) Jest słoneczko ale mi się nigdzie ruszać nie chce :eviltong:
hovomaniaczka napisał(a):
A jakos tak wyszlo ze musialam szybko uciekac sprzed glownego ringu do ringu agility :] Aha i mam chyba jakas fotke to poznej wstawie ;)

:razz: