Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
6 huszczaków :)
trochę mieli problemów przy zakrętach, bo psy chciały dalej :evil_lol:
ale po prostej to jak się rozpędziły ....:siara:

Przy takiej ilości psów trzeba się znać na rzeczy....;)

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
To karelczyk jest ;)

A.

niom ale tak mi sie z niunia skojrzyl - najbardziej podobny z wygladu ale ona za niska jest zeby nim byc :P :P szkoda ze nie wiemy nic o niuni ani wieku ani z jakis ras ani prawie nic o jej przeszlosci

Posted

deer_1987 napisał(a):
niom ale tak mi sie z niunia skojrzyl - najbardziej podobny z wygladu ale ona za niska jest zeby nim byc :P :P szkoda ze nie wiemy nic o niuni ani wieku ani z jakis ras ani prawie nic o jej przeszlosci

Ważna jest teraźniejszość :lol:

A.

Posted

deer_1987 napisał(a):

Maks i Spark napisał(a):
Ważna jest teraźniejszość :lol:

A.

Też tak myślę :razz:

Posted

Asiaczku dzięki za fotki :loveu: (skomentowałam już u Ciebie ;), a teraz trudno mi się będzie na nie doczekać do klubówki - wiem, sama chciałam :eviltong:)
Gosiaja - też ślicznie dziękuję :loveu:
[quote name='Maks i Spark']O wypatrzyła ofiarę :evil_lol:
Imageshack - resizeofimg2773

a udaje, że śpi ;)
Imageshack - resizeofimg2771

A.
Ofiar było kilka :diabloti:, widać z góry lepiej było widać :evil_lol:
[quote name='deer_1987']
Wiecie niby tak ale z drugiej strony fajnie mniej wiecej wiedziec wiek psa wtedy mozna ocenic czego sie spodziewac z problemow starosci i kiedy nadajda.
Tego się nie da dokładnie przewidzieć, każdy pies inaczej się starzeje, a przypuszczalny wiek każdy wet określi po zębach i ogólnym rozwoju suni :)
[quote name='Maks i Spark']Cześć jamnicze :)

A.
Witanko :lol:

Posted

jamnicze napisał(a):
Tego się nie da dokładnie przewidzieć, każdy pies inaczej się starzeje, a przypuszczalny wiek każdy wet określi po zębach i ogólnym rozwoju suni :)

jak bylismy zczepic poltora rok temu to obiecywali przez telefon ze ktos zerknie w pyszczek i mniej wiecej powie i nigdy tego nie zrobili :P

Posted

[quote name='Maks i Spark']Ta robójniczka się kiedyś doigra...:cool3:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/28-12.jpg

A.
Sama się tego obawiam :shake:. Już raz było trochę nieprzyjemnie, fajna sunia, przyjacielska, ale oczywiście jak mój rozbójnik wskoczył jej na głowę, to pokazała zęby, dobrze, że Saidi miałam na smyczy i szybko zdążyłam ją ściągnąć. Mała oczywiście nic sobie z tego nie robiła i dalej się do tamtej wyrywała :p
[quote name='deer_1987']jak bylismy zczepic poltora rok temu to obiecywali przez telefon ze ktos zerknie w pyszczek i mniej wiecej powie i nigdy tego nie zrobili :P
To dziwnych macie tam wetów, u nas to jest normalne, że przy pierwszej wizycie wet stara się ocenić wiek psa, zresztą wpisywany jest on do książeczki zdrowia psiaka.

Posted

jamnicze napisał(a):
To dziwnych macie tam wetów, u nas to jest normalne, że przy pierwszej wizycie wet stara się ocenić wiek psa, zresztą wpisywany jest on do książeczki zdrowia psiaka.

Nie ma takich typowych ksiazczek zdrowia tylko sa takie na szczepienia no i szczepienia robi pielegniarka ktora nie umie ocenic wieku. niunia ma ok 7-8 lat juz chyba

Posted

deer_1987 napisał(a):
Nie ma takich typowych ksiazczek zdrowia tylko sa takie na szczepienia no i szczepienia robi pielegniarka ktora nie umie ocenic wieku. niunia ma ok 7-8 lat juz chyba

A ile czasu jest już z Wami?