Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Błyskotka']Gratulacje :multi::multi::multi:
:loveu:
[quote name='Asiaczek']Bardzo ładna foteczka Morka.:loveu:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/28-10.jpg

Pzdr.
Mi też sie podoba i chociaż robiona pod słońce i Morek wyszedł zacieniony, to dodaje mu to pewnej powagi ;)
[quote name='Asiaczek']No i trzeba pomyśleć o jakiejś zagranicznej wystawie...:evil_lol:
Pewnie. A ten r.CACIB to JUŻ jest pełnym CACIB'em, bo po Żelce, która jest Interem.:lol:
Pzdr.
Widzę, że przyszły rok będzie ciężki (wystawowo :evil_lol:), wiec muszę już zacząć zbierać pieniądze ;)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
:loveu:
Mi też sie podoba i chociaż robiona pod słońce i Morek wyszedł zacieniony, to dodaje mu to pewnej powagi ;)
Widzę, że przyszły rok będzie ciężki (wystawowo :evil_lol:), wiec muszę już zacząć zbierać pieniądze ;)

Noooo, skonczyć CH.PL, dorzucić jakiegoś Intera... Tak, zdecydowanie powinnaś juz teraz zacząć zbierać na to finanse...:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Noooo, skonczyć CH.PL, dorzucić jakiegoś Intera... Tak, zdecydowanie powinnaś juz teraz zacząć zbierać na to finanse...:lol:

Pzdr.

Będzie się trzeba za jakąś dodatkową robotą obejrzeć, niestety to znowu oznacza zajęte weekendy, no ale cóż :p

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale masz jakąś dodatkową prace na oku? Bo niektórzy by chcieli, ale nie mają jak...

Pzdr.

Myślę, że da się kontynuować w tym samym miejscu co poprzednio :razz: zobaczymy ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
Nie tak mało: wajmarkę od jenis oraz Maśkę i Erkę :diabloti:, ale to już było po ocenie na ringu ;):evil_lol: a i jeszcze trafiła się kumpela Fiolka :razz:

No tak mój biedny zagryzaczek, teraz wszyscy będą przed nami swoje pociechy chować :placz::evil_lol:

No to nieźle, Sajdi zagryzaczka zaczyna rekordy bić w zagryzaniu :evil_lol:

Ja mogę swoje młodsze futro podesłać....ciekawe kto kogo podgryzie, bo Maks to ją "oleje"...;)

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']No to nieźle, Sajdi zagryzaczka zaczyna rekordy bić w zagryzaniu :evil_lol:

Ja mogę swoje młodsze futro podesłać....ciekawe kto kogo podgryzie, bo Maks to ją "oleje"...;)

A.
A podeślij, mogę się założyć, że Spark będzie miał wisiorek u szyi :diabloti::evil_lol:
[quote name='agaciaaa']Witamy :) Gratuluję sukcesów wystawowych :multi:

http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-15.jpg piękne górskie widoki :loveu:
Dzięki :p, na własne oczy są jeszcze piękniejsze :loveu:
[quote name='Kaya']Gratulujemy Jamnicze i Sajdi, i dziękujemy za towarzystwo i za tą cudną i bardzo potrzebną w taki upał niespodzianke :loveu:
cieszę się, że smakowało :p, nam też w Twoim towarzystwie było bardzo miło :)

Posted

jamnicze napisał(a):
A podeślij, mogę się założyć, że Spark będzie miał wisiorek u szyi :diabloti::evil_lol:

Tylko, że Spark nie ma dużego respektu do panieniek......:cool3:

A może Ty Sajdi jeść nie dajesz :evil_lol:;) i musi sama....

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Tylko, że Spark nie ma dużego respektu do panieniek......:cool3:

A może Ty Sajdi jeść nie dajesz :evil_lol:;) i musi sama....

A.
O kochana, ja jej jeść nie daję? :mad:
Ta menda po prostu jest wybredna :angryy:, woli kradzione (cropka coś o tym wie :evil_lol::eviltong:) lub smaczki, suche leży sobie w misce dopóki paszteciku nie dorzucę :shake:

Posted

[quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/30-9.jpg
nie przypomina wam troche niuni? :D
Raczej nie, jest większy i ma dłuższą sierść ;)
[quote name='Maks i Spark']To maupa jedna.....:evil_lol: ciekawe po kim taki francuski piesek z niej ;)

Jamnicze, to są łajki?
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/34-8.jpg

A.
Nie, to psy grenlandzkie, jak to lady_m określiła "coś pomiędzy malamutem i akitą" :lol:

Posted

jamnicze napisał(a):

Nie, to psy grenlandzkie, jak to lady_m określiła "coś pomiędzy malamutem i akitą" :lol:

Coś takie drobniutkie jak na grenlandy :cool3:

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Coś takie drobniutkie jak na grenlandy :cool3:

A.

Ja tą rasę pierwszy raz widziałam, ale może to kwestia linienia, z tego co wiem wszyscy od zaprzęgowych kudłaczy narzekają, że psy potraciły futro:razz:

Posted

jamnicze napisał(a):
Ja tą rasę pierwszy raz widziałam, ale może to kwestia linienia, z tego co wiem wszyscy od zaprzęgowych kudłaczy narzekają, że psy potraciły futro:razz:

Ja wcześniej je już widziałam, znaczy grenlandy i dlatego się zdziwiłam :roll:

A.