Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maks i Spark']To je zje....:evil_lol:;), albo polubi.....

A.
To ja wybieram to drugie :razz:
[quote name='Maks i Spark']dwoje na jednego.....oj nie ładnie ;):evil_lol:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/24-13.jpg

smacznej kolacji :p

A.
Co tam nie ładnie, ale skutecznie :diabloti:
[quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/23-13.jpg
ale sie zaplatali :D
No, z tym to trochę roboty mieliśmy, bo ciągle trzeba było je odplątywać :diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']trzymamy kciuki za jutro. dobranoc!!

[quote name='Maks i Spark']Dobrej zabawy, będziemy trzymać, co trzeba ;):lol:

A.
No tak, tylko 2 kciukotrzymaczki i pudła nie ma :placz::evil_lol:

Ale nie było tak źle, Sajduchna dos 1, CWC, res-CACIB, tym sposobem mamy już duże CWC na championa POLSKI oraz pierwszego CACIBA na intera :lol:

Saidi wystąpiła jeszcze w grupie hodowlanej, gdzie zajęliśmy 4 miejsce :)

Bardzo dziękuję Asiaczkowi, zielonej, Kayi, bety, jenis i cropce za miłą atmosferę i fachowe porady,

Oj, mówię wam jak fajnie Sajduchna bawiła się z Maśką i Erką :loveu:, a najlepsze były końcowe gonitwy :cool3: (będą zdjęcia :razz:)

Posted

[quote name='jamnicze']No tak, tylko 2 kciukotrzymaczki i pudła nie ma :placz::evil_lol:

Ale nie było tak źle, Sajduchna dos 1, CWC, res-CACIB, tym sposobem mamy już duże CWC na championa POLSKI oraz pierwszego CACIBA na intera :lol:

Saidi wystąpiła jeszcze w grupie hodowlanej, gdzie zajęliśmy 4 miejsce :)

No fatalnie....bez pudła :cool3:, to kogo trzeba :mad::evil_lol:

GRATULACJE :multi::multi::multi::multi::lol::lol::lol:[SIZE=2] uściskaj Sajduchę :p

A.

Posted

Darianna napisał(a):
Widocznie Saidi za mało psów na wystawie zagryzła ;)

Może ma respekt przed "rodziną" :evil_lol:;)

Cześć Jamnicze :lol:, cześć Sajducha ;)

A.

Posted

jamnicze napisał(a):

Bardzo dziękuję Asiaczkowi, zielonej, Kayi, bety i cropce za miłą atmosferę i fachowe porady,

Cała przyjemność po mojej stronie. :lol::lol::lol: Miło było pogadać. :lol:

Maks i Spark napisał(a):

A.

Nie ma respektu przed rodziną, widziałam na własne oczy - "Sajdi-zagryzacza". :crazyeye::evil_lol:
Pzdr

Posted

[quote name='Maks i Spark']No fatalnie....bez pudła :cool3:, to kogo trzeba :mad::evil_lol:

GRATULACJE :multi::multi::multi::multi::lol::lol::lol:[SIZE=2] uściskaj Sajduchę :p

A.
Dzięki, panienka wymęczona nawet mnie rano nie obudziła tylko przeniosła sie na tapczan :p. Sama o 8.00 musiałam wyciągnąć ją na sikanko, no i dalej śpi :diabloti:
[quote name='deer_1987']Czekamy na zdjecia!!!!
Oczywiscie będą :)
[quote name='Saskja']"bez pudła, bez pudła" :mad: Tylko Wam pudła w głowie! CWC i res.CACIB-ek zawsze sie przyda w życiu.... Nie narzekaj. :evil_lol:
Ja nie narzekam :lol:, ja się bardzo cieszę, bo właśnie na tym CWC z międzynarodówki najbardziej mi zależało :loveu:, teraz już tylko czasu potrzebujemy na championa pl., no ale to dopiero w grudniu czas upłynie, a wtedy jest mała posucha z wystawami, więc przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać ;)

Posted

Darianna napisał(a):
Widocznie Saidi za mało psów na wystawie zagryzła ;)

Nie tak mało: wajmarkę od jenis oraz Maśkę i Erkę :diabloti:, ale to już było po ocenie na ringu ;):evil_lol: a i jeszcze trafiła się kumpela Fiolka :razz:
Maks i Spark napisał(a):

Cześć Jamnicze :lol:, cześć Sajducha ;)

A.

Chyba jednak nie :lol::lol::lol:
bety napisał(a):
Cała przyjemność po mojej stronie. :lol::lol::lol: Miło było pogadać. :lol:

Nie ma respektu przed rodziną, widziałam na własne oczy - "Sajdi-zagryzacza". :crazyeye::evil_lol:
Pzdr

No tak mój biedny zagryzaczek, teraz wszyscy będą przed nami swoje pociechy chować :placz::evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
A co z fotkami z gor? nie bedzie juz wiecej?

Będą, zdjęć jest dużo ale teraz dużo działo się w psim świecie, bo mieliśmy maraton wystawowy :lol: i najpierw chyba wstawię te wystawowe, góry mogą poczekać ;)

Posted

jamnicze napisał(a):

Ja nie narzekam :lol:, ja się bardzo cieszę, bo właśnie na tym CWC z międzynarodówki najbardziej mi zależało :loveu:, teraz już tylko czasu potrzebujemy na championa pl., no ale to dopiero w grudniu czas upłynie, a wtedy jest mała posucha z wystawami, więc przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać ;)

No i trzeba pomyśleć o jakiejś zagranicznej wystawie...:evil_lol:

Saskja napisał(a):
"bez pudła, bez pudła" :mad: Tylko Wam pudła w głowie! CWC i res.CACIB-ek zawsze sie przyda w życiu.... Nie narzekaj. :evil_lol:

Pewnie. A ten r.CACIB to JUŻ jest pełnym CACIB'em, bo po Żelce, która jest Interem.:lol:

Pzdr.