lady_m Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Wersja stoliczkowa (dzielna dziewucha :loveu:) : Wersja leniwa: Wersja przyjacielska: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 A jest tez wersja nieoficjalna?:evil_lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Nie no, Sajdi jest niemożliwa! Jak nie za gardło, to za ucho... biedny husky... http://i179.photobucket.com/albums/w302/lady_m_album/dwa/DSC09595.jpg Pzdr. Quote
lady_m Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ale jemu ta zabawa bardzo sie podobala :lol: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 lady_m napisał(a):Ale jemu ta zabawa bardzo sie podobala :lol: A wiesz, który to haszczak taki cierpliwy? Pzdr. Quote
M&S Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Sajdi tradycyjnie zagryza konkurencję....:evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 I sama zobacz, jakie to skuteczne, juz chyba 4 razy była na pudle! Czyli warto!:diabloti::diabloti::diabloti:;) Pzdr. Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Asiaczek napisał(a):I sama zobacz, jakie to skuteczne, juz chyba 4 razy była na pudle! Czyli warto!:diabloti::diabloti::diabloti:;) Pzdr. Tak, to widać, ale Spark nie jest tak delikatny w zagryzaniu jak Sajdi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Myślisz, że Sajdi "robi to" delikatnie?:evil_lol: Oj, ciekawe, co na to by powiedziała jamnicze... Pzdr. Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Myślisz, że Sajdi "robi to" delikatnie?:evil_lol: Oj, ciekawe, co na to by powiedziała jamnicze... Pzdr. Delikatna panienka, to zagryzanie delikatne :evil_lol:, a Spark.....:diabloti: A. Quote
Darianna Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 muszę nauczyć mojego setera zagryzania konkurencji ;) Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Darianna']muszę nauczyć mojego setera zagryzania konkurencji ;) Koniecznie A. Quote
jamnicze Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Cześć dziewczyny :multi: Wiecie, z tym zagryzaniem konkurencji coś musi być :diabloti: Sajduchna na prawdę jest bardzo delikatna i huszczak specjalnie nie narzekał ;), za tona innego basenji zaczęła warczeć na poważnie:mad: i nie dało się zrobić fajnych wspólnych fot:placz:, bo wolałyśmy je trzymać na dystans :angryy: Quote
jamnicze Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Maks i Spark i lady m bardzo Wam dziękuję za zdjęcia :loveu: My się już przygotowujemy do Sopotu, tzn Sajdunia wykąpana wygrzewa się na słoneczku :p, a ja szybciutko wrzucę choć parę zdjęć z Chojnic . Tak nas oceniali w sobotę, sędzia Tibor Galen z Węgier (był bardzo dokładny :cool3:), podobały mu się zwłaszcza Sajduni głowa i ruch :) no i mamy medal :loveu: A na BISie dostał nam sie jeszcze taaaki wielki puchar - oj miałam trochę problemów aby go przywieść do domu :evil_lol: Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Cześć Dziewczyno :lol: ja wiem dlaczego warczała, bo ten basek ma tylko 2 kolory :evil_lol::eviltong: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/16-19.jpg a fotki na wsteczu widziała....:cool3: A. Quote
jamnicze Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 deer_1987 napisał(a):Widac nie podpasowal jej :P No niestety, to pierwszy pies na którego Saidi bez powodu pokazuje zęby :-( Quote
jamnicze Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć Dziewczyno :lol: ja wiem dlaczego warczała, bo ten basek ma tylko 2 kolory :evil_lol::eviltong: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/16-19.jpg a fotki na wsteczu widziała....:cool3: A. :evil_lol: oj, lepiej, żeby to nie była prawda, bo co będzie jak jej się takie dzieciaczki urodzą? :razz::evil_lol: A pewnie, że widziała :loveu: Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 jamnicze napisał(a)::evil_lol: oj, lepiej, żeby to nie była prawda, bo co będzie jak jej się takie dzieciaczki urodzą? :razz::evil_lol: A pewnie, że widziała :loveu: To je zje....:evil_lol:;), albo polubi..... A. Quote
jamnicze Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Byliśmy też z wizytą u gosiaji i jej łobuzów :p tak, tak, tym razem "kołami do góry" majta Saidi, a ten "agresor" to Aziz ale nie trwało to długo :evil_lol: Panience w sukurs przybył Morek i raz dwa powaliły Aziza ;) Quote
Recommended Posts