Asiaczek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ... juz nie wspominając o jakichs boberkach i innych świstakach...:evil_lol: Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, NDSwR, BOB, BOG3!!! GRATULUJĘ to jest wynik:lol::lol: a foty z gór świetne, obejrzałam wszystkie foty/te z wystaw i ostatnie/ z prawdziwa przyjemnością-dziękuje:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Czy ktoś coś wie a propos wystawy w Chojnicach? Ja jeszcze nie dostałam żadnego SMS'a od jamnicze... Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='Asiaczek']Czy ktoś coś wie a propos wystawy w Chojnicach? Ja jeszcze nie dostałam żadnego SMS'a od jamnicze... Pzdr. Cha, cha, ja tu chciałam niespodziankę zrobić i wpisac wyniki po obydwu dniach, a tu ... Amiśka mi zrobiła niespodziewajkę :lol: (tylko skąd wiedziała, przecież w sobotę jamniszków nie było :hmmmm:) [quote name='AMIŚKA']LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, NDSwR, BOB, BOG3!!! GRATULUJĘ to jest wynik:lol::lol: a foty z gór świetne, obejrzałam wszystkie foty/te z wystaw i ostatnie/ z prawdziwa przyjemnością-dziękuje:loveu::loveu: Dzięki za gratulacje, jestem bardzo dumna z mojego Sajdelka :loveu:, to już nasze 4 pudło :multi: Quote
jamnicze Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 No to podaje wyniki niedzielne z Chojnic LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, NDSwR, BOB na grupie dostała się do finałowej piątki, ale tym razem bez pudła ;) Bardzo dziękuję Kayi za piękne pokazanie Sajduni na finałach :Rose: no i muszę dodać jeszcze jedno: dzisiaj Saidi zadebiutowała ma Młodym Prezenterze i pomogła Kayi wywalczyć pierwsze miejsce:multi::multi::multi:, duża buźka dziewczyny :loveu: Quote
jamnicze Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Darianna napisał(a):Jamnicze, Ty chcesz tego swojego psa morderce w góry brać??? :crazyeye::crazyeye: Toż on niedźwiedzie wszystkie wytłucze....:mad: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: deer_1987 napisał(a):i jeszcze dzki znajdzie :D Asiaczek napisał(a):... juz nie wspominając o jakichs boberkach i innych świstakach...:evil_lol: Pzdr. Darianna napisał(a):świstaki to ona zawinie w sreberka ;) No ładnie, nas nie ma, a tu się nabijają z mojego Sajdziątka :mad: Ale aby tradycji stało się zadość w sobotę na wystawie Saidi dorwała do duszenia huskyiego, a w niedzielę, to już całkiem sobie pofolgowała i zaliczyła: huszczaka, cockerka, i sylkiego :evil_lol::diabloti: Quote
AngelsDream Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Najszczersze gratulacje i od nas, oczywiście! Quote
jamnicze Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Błyskotka napisał(a):Gratulacje :) :) :) deer_1987 napisał(a):Gratulacje od nas tez!!! AngelsDream napisał(a):Najszczersze gratulacje i od nas, oczywiście! Ślicznie dziękujemy :loveu: Quote
M&S Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='AMIŚKA']LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, NDSwR, BOB, BOG3!!! GRATULACJE:multi::multi::multi::multi: A. Quote
Kaya Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Jamnicze tylko pamiętaj żeby Sajdi zrobić zdjęcie z pucharami! :eviltong: Ale oczywiście brawa dla ciebie, za wytrwały trening Sajdi zachowuje się już jak na Ch. przystało (Mł co prawda ale ch.) :loveu: Quote
bety Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 GRATULACJE!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='jamnicze']No to podaje wyniki niedzielne z Chojnic LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, NDSwR, BOB na grupie dostała się do finałowej piątki, ale tym razem bez pudła ;) Bardzo dziękuję Kayi za piękne pokazanie Sajduni na finałach :Rose: no i muszę dodać jeszcze jedno: dzisiaj Saidi zadebiutowała ma Młodym Prezenterze i pomogła Kayi wywalczyć pierwsze miejsce:multi::multi::multi:, duża buźka dziewczyny :loveu: Gratulacje i brawa w jednym!!! No i specjalne brawa dla Kaya i Sajdi za piekny wynik na MP!!!!! [quote name='jamnicze']No ładnie, nas nie ma, a tu się nabijają z mojego Sajdziątka :mad: Ale aby tradycji stało się zadość w sobotę na wystawie Saidi dorwała do duszenia huskyiego, a w niedzielę, to już całkiem sobie pofolgowała i zaliczyła: huszczaka, cockerka, i sylkiego :evil_lol::diabloti: ... ładne rzeczy...:-o:crazyeye: Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Saskja Maks i Spark bety Kaya Asiaczek Dzięki za gratulacje :loveu: [quote name='Maks i Spark']Cześć jamnicze :lol: A. Witanko :lol: Ale checa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, słuchajcie, ja myślałam, że Amiśka spieszy donieść o naszych sukcesach z soboty w Chojnicach i dopiero Asiaczek mnie oświeciła, że to na czerwono to miał być cytat z Koszalina :roflt::roflt::roflt: No to teraz oficjalnie: Saidi na I Chojnickiej Wystawie Szpiców i Ras Pierwotnych zdobyła Doskonała 1, CWC, NDSwR, BOB, BIS 3:loveu: Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No to ja oficjalnie GRATULUJĘ sukcesów z Chojnic!!! A ja tak czekałam na SMS'a z wynikami...:lol: Pzdr. Quote
Darianna Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Gratuluję hurtowo wszystkich sukcesów! Jakie kolejne plany wystawowe? Może nam się uda spotkać? ps.Setera już Sajdi mordowała? ;) Quote
jamnicze Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='Asiaczek']No to ja oficjalnie GRATULUJĘ sukcesów z Chojnic!!! A ja tak czekałam na SMS'a z wynikami...:lol: Pzdr. Oficjalnie dziękuję :lol: A bo chciałam zrobić niespodziankę i od razu podać wyniki z obydwu dni :p, za to z Sopotu będziesz na bieżąco :evil_lol: [quote name='Darianna']Gratuluję hurtowo wszystkich sukcesów! Jakie kolejne plany wystawowe? Może nam się uda spotkać? ps.Setera już Sajdi mordowała? ;) Owszem, kiedyś spotkałyśmy młodą seterkę na spacerze ;) My się teraz wybieramy do Sopotu, potem klubówka w Łodzi, no i może poznań, ale to pod wielkim znakiem zapytania. Quote
M&S Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='jamnicze']No to teraz oficjalnie: Saidi na I Chojnickiej Wystawie Szpiców i Ras Pierwotnych zdobyła Doskonała 1, CWC, NDSwR, BOB, BIS 3:loveu: to jeszcze raz oficjalnie.... A. Quote
M&S Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Cześć, miłej środy :) głaski dla Sajduchy ;) A. Quote
Recommended Posts