jamnicze Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Błyskotka napisał(a):Fajny pakuneczek dostała Sajdunia :). Jej też się podoba :lol: deer_1987 napisał(a):Wow ale widoki :D ciekawie tak snieg w lecie :P Śniegu było całkiem sporo i to w różnych częściach gór, w pewnym miejscu, to nawet spory płat leżał na szlaku I udało mi się nawet maciupkiego bałwanka ulepić :evil_lol: Izabela124. napisał(a):Super widoki Można tak siedzieć i patrzeć, i patrzeć, oj gdyby nie te muchy i inne bzykacze :angryy: gosiaja napisał(a):a biedna Saidi musiała siedzieć w domu Jej było całkiem dobrze z tatuśkiem :razz: Quote
jamnicze Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Jeszcze zaległe spotkanko 3 urwisów (to było ich pierwsze spotkanie - tzn. całej trójki ;)) zgadnijcie które to Saidi? :lol: a później Saidi pomagała kumplowi Morkowi odegrać się na Azizie :evil_lol: tak że biedaczek poszedł po pociechę do swojej pani :p Quote
jamnicze Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 a jak już sobie ustaliły kto jest kto, to razem dokazywały :lol: szkoda że to zdjęcie jest nieostre, bo fajnie tu wyglądają, no ale mój aparacik za biegusami nie nadąża :diabloti: za to jak stoją, to o proszę :multi: Quote
jamnicze Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 I wspólne polowanie na biedną jamniczkę Quote
M&S Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 latające baski ;):lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/29-8.jpg Cześć jamnicze fajnego piątku :) A. Quote
Asiaczek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Tak się zaczęło... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/25-11.jpg ... a tak się skończyło...:evil_lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/27-8.jpg Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 fajne zdjęcia chłopaki ładnie się prezentują z Saidi :evil_lol: Quote
jamnicze Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='deer_1987']Czy ona musi polowac na kazdego psa? :P Już nie :evil_lol:, wybiera sobie ofiary które się dają ;), ze starszymi sukami, a zwłaszcza dużymi sukami nie próbuje :diabloti: [quote name='Maks i Spark']latające baski ;):lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/29-8.jpg Cześć jamnicze fajnego piątku :) A. Dzisiaj będzie zwariowany dzień, bo zawożę gości do Chojnic i oczywiście zostaję u nich na dwudniowej wystawie :razz: [quote name='Asiaczek']Tak się zaczęło... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/25-11.jpg ... a tak się skończyło...:evil_lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/27-8.jpg Pzdr. Biedna jamnisia, tak się chciała z nimi bawić, ale za bardzo się ich bała :shake: [quote name='gosiaja']fajne zdjęcia chłopaki ładnie się prezentują z Saidi :evil_lol: No ba!:lol: w końcu to rodzina :p Quote
jamnicze Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 No dobra to przed wyjazdem szybko wrzucę jeszcze obiecane chowchowki Jeszcze przed oceną cała trójca czyli piesek - kl.mł KENZO SUNRISE WINNER Cunami suczka - kl. mł KANEBO SMOOTH PRINCESS Cunami rodzeństwo razem i suczka gościnnie, nie wystawiana Quote
jamnicze Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 porównanie i po swoja drogą nie wiedziałam, że krótkowłose startują razem z długowłosymi, za to kolory macie chyba rozdzielone - prawda? Dziwne to dla mnie. Niestety nie znam ocen, więc jak coś wiesz to napisz ;) Quote
jamnicze Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 No i oczywiście aa -był tylko 1 piesek, brat tej suni co wygrała rasę w Gdyni VOYAGER Nocne Życzenia Quote
jamnicze Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Darianna napisał(a):a cemu w kagańcu? :) Nie jest to taka milusińska rasa ;), a psów wokoło dość dużo. Zresztą jak tuż przy nim przechodził pomek to widziałam jak się momentalnie na niego rzucił, więc lepiej, że w kagańcu. Znajomi w Słupsku mieli nieciekawe zdarzenie malamut rzucił im się na jamniczkę i złapał za tylne udo :shake:, na szczęście nie trafił na żadne ścięgno ani żyłę ale w pierwszej chwili wyglądało to nieciekawie :angryy: Quote
gosiaja Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 jamnicze napisał(a): Dzisiaj będzie zwariowany dzień, bo zawożę gości do Chojnic i oczywiście zostaję u nich na dwudniowej wystawie :razz: w niedzielę też się wystawiacie ?? Quote
bety Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Nie pamiętam czy Ci gratulowałam Koszalina. :roll: [quote name='jamnicze']No i oczywiście aa -był tylko 1 piesek, brat tej suni co wygrała rasę w Gdyni VOYAGER Nocne Życzenia Ślicznie dziękuję :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Mogę podwędzić fotki? (zaraziłam się chyba od Asiaczka ;):evil_lol:) [quote name='Darianna']a cemu w kagańcu? :) Bo to akita am. - choć takich agresorów w rasie mamy niewielu - dobrze, że niektórzy zdają sobie sprawę z charakterków ich własnych psów. Ja zadam inne pytanie - a Voyager nie paradował po wystawie obwieszony medalami? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo tak "ubrany" pojawił się w Szczecinie - i wszyscy się zastanawiali skąd ma tyle medali jak był tylko na kilku wystawach. :diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: [quote name='jamnicze']Nie jest to taka milusińska rasa ;), a psów wokoło dość dużo. Zresztą jak tuż przy nim przechodził pomek to widziałam jak się momentalnie na niego rzucił, więc lepiej, że w kagańcu. Otóż to. Pzdr Quote
Saskja Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 jamnicze napisał(a): To Chochołowska :razz:, Kościeliska będzie później ;) No właśnie nie byłam pewna, dlategom napisała "... i okolicach". Chociaż wydawało mi się, że grzbiet Ornaku jest na jednym zdjęciu, więc sobie wyobraziłam, że szliście Kościeliską i przez Przeł. Iwaniacką do Chochołowkiej. Ale że psom wolno, to dziwne, bo co się będzie działo z kupami psimi - tych wszystkich yorków i innych ozdobnych - no bo w doliny to głównie paniusie z pieskami w torebeczkach będą walić... chociaż akurat do Lejowej raczej nie. :lol: Quote
Błyskotka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dziękuję bardzo za zdjęcia :loveu:. Na tej pierwszej serii zdjęć to nie jest Bella tylko jakaś chowka w roli widza. Tak krótkowłose idą razem z długowłosymi. Oddzielnie oceniane są jedynie czarne i błękitne chowy ale na porównaniu o rasę idą już razem. W niektórych krajach czarne idą razem z rudymi w klasie. Rasę wygrała Bella, pozostałe psiaki po Zw. Mł a Kenzo dodatkowo NJwR. Quote
jamnicze Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='gosiaja']w niedzielę też się wystawiacie ?? Tak, w oba dni, mam nadzieje, że sie tam zobaczymy :razz:. Jest zgłoszona jeszcze jedna sunia basenji :) [quote name='bety']Nie pamiętam czy Ci gratulowałam Koszalina. :roll: Ślicznie dziękuję :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Mogę podwędzić fotki? (zaraziłam się chyba od Asiaczka ;):evil_lol:) Ja zadam inne pytanie - a Voyager nie paradował po wystawie obwieszony medalami? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo tak "ubrany" pojawił się w Szczecinie - i wszyscy się zastanawiali skąd ma tyle medali jak był tylko na kilku wystawach. :diabloti::evil_lol::diabloti: Pzdr Dzięki za gratulacje. Tym razem nie widziałam na nim żadnego medalu ;) A zdjęciami jak najbardziej proszę się częstować, w końcu niech się do czegoś przydadzą :lol: [quote name='Błyskotka']Dziękuję bardzo za zdjęcia :loveu:. Na tej pierwszej serii zdjęć to nie jest Bella tylko jakaś chowka w roli widza. O, to zaraz zdejmę napis, po prostu stały 3, a tyle było zgłoszonych. Chociaz powiem szczerze, że byłam pod wrażeniem metamorfozy :evil_lol: jak robiłam to zdjęcie, to nie specjalnie mi się spodobała, a na ringu - malinka :loveu:, nawet futerko jej ściemniało :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Tak krótkowłose idą razem z długowłosymi. Oddzielnie oceniane są jedynie czarne i błękitne chowy ale na porównaniu o rasę idą już razem. W niektórych krajach czarne idą razem z rudymi w klasie. Rasę wygrała Bella, pozostałe psiaki po Zw. Mł a Kenzo dodatkowo NJwR. Dzięki za info :p Quote
bety Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 jamnicze napisał(a):Dzięki za gratulacje. Tym razem nie widziałam na nim żadnego medalu ;) A zdjęciami jak najbardziej proszę się częstować, w końcu niech się do czegoś przydadzą :lol: Dzięki za pozwoleństwo :loveu: - zaraz przerzucę do wystawy u amerykanów. Pzdr Quote
jamnicze Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Saskja']No właśnie nie byłam pewna, dlategom napisała "... i okolicach". Chociaż wydawało mi się, że grzbiet Ornaku jest na jednym zdjęciu, więc sobie wyobraziłam, że szliście Kościeliską i przez Przeł. Iwaniacką do Chochołowkiej. Ale że psom wolno, to dziwne, bo co się będzie działo z kupami psimi - tych wszystkich yorków i innych ozdobnych - no bo w doliny to głównie paniusie z pieskami w torebeczkach będą walić... chociaż akurat do Lejowej raczej nie. :lol: Cha, cha dokładnie na odwrót, zasówalismy z Chochołowskiej do Kościeliskiej, ale to z plecakami, bo tak mieliśmy zarezerwowane noclegi :) - zdjęcia później ;), te są z pierwszego tygodnia, a to zdjęcie o którym piszesz chyba było robione na Trzydniowiańskim lub Kończystym, wiec całkiem niedaleko Ornaka, na którym nota bene złapał nas grad :crazyeye: Eee nie będzie tak źle, na razie niewielu ludzi jeszcze o tym wie i widziałam tylko 2 psy: labradora i owczarka niemieckiego :p. A ja bym chciała chodzić po górach z moim pieskiem :placz: Quote
Darianna Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Jamnicze, Ty chcesz tego swojego psa morderce w góry brać??? :crazyeye::crazyeye: Toż on niedźwiedzie wszystkie wytłucze....:mad: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts