Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A trzeba było skorzystac z telefonu komórkowego..., eh, gapunie...:lol:

pzdr.

:oops:, telefon był zakopany na dnie torby i całkiem o nim zapomniałam :evil_lol:

Posted

jamnicze napisał(a):
:oops:, telefon był zakopany na dnie torby i całkiem o nim zapomniałam :evil_lol:

Dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, tak bywa...

A.

Posted

jamnicze napisał(a):

Posta zdążyłam przeczytać przed wystawą, ale znowu nie mogłam sie zalogować więc nie miałam jak odpowiedzieć. Obfotografowane :p

Super :multi::multi::multi:

Posted

Asiaczek napisał(a):
I co, spodobał się?
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/14-16.jpg

A co to za konkurencja,bo na III miejscu sa 2 psy...
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/15-15.jpg

Pzdr.

Tak, na 3 miejscu były dwa labcie z jednej hodowli które naprawde pięknie sie prezentowały , widac ze duzo czasu właścicielka poswieciła im przed wystawą.

W sumie na ringu było 17 szczeniąt. Wiec mysle ze to swietny debiut, drugi na 17 psiaków w stawce :)

Posted

emdziolek napisał(a):
Tak, na 3 miejscu były dwa labcie z jednej hodowli które naprawde pięknie sie prezentowały , widac ze duzo czasu właścicielka poswieciła im przed wystawą.

W sumie na ringu było 17 szczeniąt. Wiec mysle ze to swietny debiut, drugi na 17 psiaków w stawce :)

Zaraz, zaraz, nie rozumiem. To co to za konkurencja, że na lokatowym miejscu plasują się 2 psy...?:crazyeye:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zaraz, zaraz, nie rozumiem. To co to za konkurencja, że na lokatowym miejscu plasują się 2 psy...?:crazyeye:

Pzdr.

BISy szczeniąt. Nie wiem czemu dwa były na jednym miejscu. Kobitka je razem wystawiała, nie wiem o co w tym kaman.

Posted

Izabela124. napisał(a):
Może tylko do zdjęcia oba pozowały?:cool3:

Nie, oba były razem wystawiane. Razem startowały w BISach szczeniat tak jak np startują pary hodowlane.
nie wiem czemu tak...

Posted

emdziolek napisał(a):
BISy szczeniąt. Nie wiem czemu dwa były na jednym miejscu. Kobitka je razem wystawiała, nie wiem o co w tym kaman.

emdziolek napisał(a):
Nie, oba były razem wystawiane. Razem startowały w BISach szczeniat tak jak np startują pary hodowlane.
nie wiem czemu tak...

Wiesz, może na ringu nie wybrano najlepszego szczeniaka (pomiędzy suką puppy a psem puppy) i stąd 2 psy tej samej rasy na BIS'ie Szczeniąt. Ale takie zdjęcie jest mylące, bo lokatę III w tej konkurencji zajął TYLKO 1 pies.
Pytanie; który?!?!?!:shake:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
I co, spodobał się?
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/14-16.jpg

A co to za konkurencja,bo na III miejscu sa 2 psy...
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/15-15.jpg

Pzdr.

Asiaczek napisał(a):
Wiesz, może na ringu nie wybrano najlepszego szczeniaka (pomiędzy suką puppy a psem puppy) i stąd 2 psy tej samej rasy na BIS'ie Szczeniąt. Ale takie zdjęcie jest mylące, bo lokatę III w tej konkurencji zajął TYLKO 1 pies.
Pytanie; który?!?!?!:shake:
Pzdr.

Mnie też zdziwiło, że dwa psy są razem pokazywane. Myślę, że sędzia potraktował je ulgowo, bo to szczeniaki i w jednych rękach, nie było konkretnego wskazania psa, po prostu sędzia wskazał panią :diabloti:
Błyskotka napisał(a):
Super :multi::multi::multi:

Nie ma sprawy, ale troszkę będzie trzeba na nie poczekać ;)
deer_1987 napisał(a):
Akiedy zdjecia z gor?

:oops:, możne zimą? :eviltong:
Maks i Spark napisał(a):
Cześć Jamnicze :)

fajnego dnia i głaski dla Sajdi
A.

Sajduchna śpi po spacerze w Parku Oliwskim, jak wracaliśmy zaczęło padać :p. A wieczorkiem udajemy sie do kina na "Epokę lodowcową 3", więc też się fajnie zapowiada :razz:

Posted

Tym razem długo przyszło nam czekać. Przed nami były cane corso, dobermany, pinczer miniaturowy i średni, sznaucery miniaturowe, akity japońskie i amerykańska oraz alaskany; a i jeszcze shiba.

Tak sobie czekamy

i podziwiamy piękne dobermany

od jednego Saidi dostała nawet smaczka (bo dobierała mu się do plecaka ;)

Posted

Znalazła też sobie małego, puchatego kolegę do zabawy :)

a to kolega w całej krasie (siedział bez smyczy i nigdzie nie odchodził, wystarczyło jedno słowo pana aby zaraz do niego przydreptywał, w ogóle miał fajny charakterek)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Też ostatnio byłam na Epoce lodowcowej 3 3d super było:lol:

No, leniwiec po prostu wymiata, i małe dinusie :lol:
Asiaczek napisał(a):
Puchaty - nie puchaty, kolega - czy nie - to wszystko mało ważne. I tak leżał na łopatkach...:evil_lol:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/18-14.jpg

Pzdr.

;), miałam względem tego duże obawy, bo to przecież jeszcze przed oceną ale ci państwo byli bardzo mili i wręcz zachęcali pieski do zabawy. Powiedzieli, że to przecież psy, a to tylko wystawa, zdąży się wyczesać, ważne że mu się podoba i jest zadowolony :razz:. A Saidi brała go za kudły i po prostu wyciągała spod fotela ciągnąc po trawie :crazyeye:
Maks i Spark napisał(a):
Fajne foty, a co to za pomek był ?

A.

ROBERTO von Taischan, przyjechał z Niemiec ale państwo mówili po polsku i dowiedziałam się tego dopiero z katalogu, był w kl mł i dostał dosk.2
hovomaniaczka napisał(a):

Zawsze coś od innych próbuje wycyganić, ode mnie nie zawsze chce brać :evil_lol:
deer_1987 napisał(a):
Cudny te kolega a ile ma wlosa :P

miał piękne , gęste futro, pan mówił, że to jedyny na wystawie nie strzyżony :p

Posted

No i przyszła kolej na nas :)

Saidi bardzo podobała sie sędziemu - panu A. Waszkowskiemu
a mnie bardzo spodobało sie pierwsze zdanie opisu :) :) :)
"Okaz uroku i wdzięku"
Ale muszę przyznać, że w Koszalinie Sajduchna postanowiła zrehabilitować się za Gdynię ;)