Kaya Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Gratulacje :multi: A ja was szukałam i szukałam i szukałam wypatrywałam Sajdi, przeszłam całą wystawe i się niedoszukałam, a na finały nie zostałam oprucz MP :) Quote
gosiaja Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Ha! A ja wiem, jak im poszło!!! I od razu powiem, że można gratulować i to bardzo gratulować!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, NDSwR, BOB, BOG3!!! My mocno ściskamy z radości!!! Pzr. GRATULACJE !!! głaski dla Saidi dzielnie się z Panią spisała :) Quote
Izabela124. Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Ha! A ja wiem, jak im poszło!!! I od razu powiem, że można gratulować i to bardzo gratulować!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, NDSwR, BOB, BOG3!!! My mocno ściskamy z radości!!! Pzr. Gratuluję:multi::multi::multi: Quote
emdziolek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 gratulujemy 3 miejsca w BOGu!:multi::multi: Sajdi spisała sie świetnie:multi: Quote
jamnicze Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 bety napisał(a):Jak się ładnie "podlizać" :eviltong:;) to się fotki specjalnie dostaje. :multi::loveu::multi::loveu::multi: Jeszcze raz ślicznie dziękuję. :loveu: Bardzo ładnie Ci wyszły, a tak narzekałaś. Mogę je "gwizdnąć" do tematu amerykańców? Bairon dostał tylko ocenę doskonałą bez CWC, a Verda wzięła wszystko (CWC, NDSwR, BOB). Pzdr No pewnie, jak się dobrze posmaruje to można dojechać i na następną wystawę ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W Koszalinie był braciszek Vardy - VOYAGER, oczywiście nie wiem jak mu poszło ale zdjęcia mam :razz: deer_1987 napisał(a):A ja do nas zapraszam :D Wpadnę, obiecuję, jak tylko znajdę chwilkę :p Błyskotka napisał(a):Witam :). Czy jutro jesteście na wystawie ? Jeśli tak to czy mogę prosić o zdjęcia chowów :modla: ? Są tylko 3 zgłoszone. Posta zdążyłam przeczytać przed wystawą, ale znowu nie mogłam sie zalogować więc nie miałam jak odpowiedzieć. Obfotografowane :p Quote
jamnicze Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Ha! A ja wiem, jak im poszło!!! I od razu powiem, że można gratulować i to bardzo gratulować!!!:multi: LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, NDSwR, BOB, BOG3!!! My mocno ściskamy z radości!!! Pzr. Maks i Spark napisał(a): A. anetta napisał(a): Brawo :multi: panienkabubu napisał(a):brawo!!! :loveu: Kaya napisał(a):Gratulacje :multi: A ja was szukałam i szukałam i szukałam wypatrywałam Sajdi, przeszłam całą wystawe i się niedoszukałam, a na finały nie zostałam oprucz MP :) gosiaja napisał(a): GRATULACJE !!! głaski dla Saidi dzielnie się z Panią spisała jenis napisał(a):GRATKI:multi: Darianna napisał(a):no pięknie, daliście czadu!!!! :D Izabela124. napisał(a):Gratuluję:multi: Błyskotka napisał(a):Gratulacje :). deer_1987 napisał(a):Ale Sajdi swietnie sobie radzi!!! emdziolek napisał(a):gratulujemy 3 miejsca w BOGu!:multi: Sajdi spisała sie świetnie:multi: Iza. napisał(a):ogromne gratulacje :loveu::multi: hovomaniaczka napisał(a):Gratulacje!!!! Bardzo dziękuję Asiaczkowi za przekazywanie wiadomości :Rose: A Wam wszystkim za trzymanie kciuków i gratulacje :loveu: :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 jamnicze, a ja wczoraj zapomniałam się dopytac, czy był ktoś, kto porobił fotki Sajduni? Juz jej dawno nie widziałam w pozycji wystawowej...:lol: pzdr. Quote
jamnicze Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 emdziolek napisał(a):gratulujemy 3 miejsca w BOGu!:multi::multi: Sajdi spisała sie świetnie:multi: Hej, emdziolku, fajnie było sie poznać i wymiziać Wolliego :loveu: a w zasadzie to nie wiem kto kogo miział :evil_lol:, miałam całe uszko porządnie wymasowane przez tego uroczego bulwka :megagrin: Quote
jamnicze Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Asiaczek napisał(a):jamnicze, a ja wczoraj zapomniałam się dopytac, czy był ktoś, kto porobił fotki Sajduni? Juz jej dawno nie widziałam w pozycji wystawowej...:lol: pzdr. Był mój brat :p, zaraz dam zdjęcia ale najpierw zaległe z Gdyni, .... a było to tak o, piesy maszerują tam też jest coś ciekawego, nie będę włazić do środka eeeee, zaczęło padać, to może jednak wejdę nie podoba mi się tu może na kolana trochę posiedzę? Quote
emdziolek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 jamnicze napisał(a):Hej, emdziolku, fajnie było sie poznać i wymiziać Wolliego :loveu: a w zasadzie to nie wiem kto kogo miział :evil_lol:, miałam całe uszko porządnie wymasowane przez tego uroczego bulwka :megagrin: hehe tez sie nad tym zastanawiam:evil_lol: Wollie nie bez przyczyna ma w rodowodzie imie CAŁUS:diabloti: Quote
jamnicze Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 na prawdę muszę wychodzić? Tu chociaż troche nie pada no iiiidę.... ale deszcz.... ja chcę już stąd iść! Quote
jamnicze Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 emdziolek napisał(a):hehe tez sie nad tym zastanawiam:evil_lol: Wollie nie bez przyczyna ma w rodowodzie imie CAŁUS:diabloti: baaardzo trafne imię :cool3::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 jamnicze - kilka z tych fotek z Gdyni ukradłam na www, OK?:lol: pzdr. Quote
jamnicze Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Asiaczek napisał(a):jamnicze - kilka z tych fotek z Gdyni ukradłam na www, OK?:lol: pzdr. OK., a mi sie właśnie udało nadrobić zaległości u Ciebie :lol: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 jamnicze napisał(a):OK., a mi sie właśnie udało nadrobić zaległości u Ciebie :lol: Zuch z Ciebie!:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Kaya napisał(a):Gratulacje :multi: A ja was szukałam i szukałam i szukałam wypatrywałam Sajdi, przeszłam całą wystawe i się niedoszukałam, a na finały nie zostałam oprucz MP :) Też Was szukałam :p, myślałby kto, że na jakiejś gigantycznej wystawie byłyśmy :evil_lol: Quote
Recommended Posts