Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Fajne foty, jamiki superaśne ;)

...wilczych pewnie nie było :cool3:

A.

Żaden mi się nie rzucił w oczy, a nie mam pod ręka katalogu, ale chyba nie było.

Posted

[quote name='jamnicze']No dobra, dosyć gadania czas na zdjęcia. Na razie wrzucę trochę z finałów, wróciłam na finały już tylko z Saidi i robiłam moim aparatem. Bety, zdjęcia akitek są, robił TZ, wiec muszę je jeszcze od niego wyciągnąć ;), tyle, że nie za dużo bo pogoda paskudna, dobrze, że w ogóle namówiłam go aby focił w deszczu.

Jesteś cuuuuuuuuuudowna ślicznie Ci dziękuję.

Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
... wazeliniara!;)

Pzdr.

bety napisał(a):
....zazdrośnica :eviltong:;):evil_lol:

Pzdr

...czułe słówka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A.

Posted

[quote name='bety']Jesteś cuuuuuuuuuudowna ślicznie Ci dziękuję.

Pzdr
Jeszcze nie ma za co, poczekaj jak zobaczysz zdjęcia :evil_lol:
[quote name='deer_1987']No jamniczki sie nawet "zaplataly" ;)

Ja bardzo czekam na te z gor!!
Jamniczki, to zawsze myszą być :p. Już są u TZ w kompie, teraz muszę je przebrać i wgrać na swój, a potem jeszcze zmniejszyć i będzie można wstawiać, a w piątek przyjeżdżają na tydzień goście - więc kiedy ja to wszystko zrobię? Oj, trochę przyjdzie Ci na nie poczekać :diabloti:
[quote name='AngelsDream']Ja wracam po małej przerwie i oczywiście - dzięki za odpowiedź na pytanie.
Serdecznie witam, my też bywamy z doskoku :lol:
[quote name='Asiaczek']... wazeliniara!;)
Pzdr.
A widziałaś jakie piekne kwiatuszki dostałam? :lol:
[quote name='AMIŚKA']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/26-5.jpghttp://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/30-4.jpg

ale SAJDUNIA to prawdziwy KILLER!!!!:crazyeye::lol:
GRATULACJE
za GDYNIĘ:multi::multi::multi:

Właśnie ostatnio Saidi, Morek i Aziz bawili sie z Jamniczką, ale ta oczywiście za gardło nie dała sie złapać, lepiej sie praktykuje na tych większych :diabloti:
[quote name='Maks i Spark']Wiatnko :)

miłego dnia
A.
Witanko, dobrej nocki :lol:

Posted

[quote name='Russellka']Cześć Sajdikowa! Co dzisiaj słychać u małej słodkiej morderczyni?
Dzisiaj nie było kogo podduszać, za to zrobiliśmy sobie lekcje chodzenia na ringówce :pJutro Saidi sobie odbije ganiając z chłopakami :razz:
[quote name='agaciaaa']Cześć :) Gratuluje wyniku na wystawie :multi:

http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/20-8.jpg chyba nikogo kto tu bywa już nie dziwią takie sceny :diabloti: :evil_lol:

http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/26-5.jpg "spadaj stary, śmierdzi ci z pyska" :eviltong: :evil_lol:
Zaczęłam ją uważniej obserwować i zauważyłam, że już nie każdemu rzuca sie tak do gardła, doskonale wie u kogo może sobie na to pozwolić i oczywiście najczęściej są to chłopaki :evil_lol:

Posted

jamnicze napisał(a):

A widziałaś jakie piekne kwiatuszki dostałam? :lol:

Widziałam i... zazdraszczam...:oops:

jamnicze napisał(a):
Dzisiaj nie było kogo podduszać, za to zrobiliśmy sobie lekcje chodzenia na ringówce :pJutro Saidi sobie odbije ganiając z chłopakami :razz:
Zaczęłam ją uważniej obserwować i zauważyłam, że już nie każdemu rzuca sie tak do gardła, doskonale wie u kogo może sobie na to pozwolić i oczywiście najczęściej są to chłopaki :evil_lol:

A bo chłopaki to takie goooopie są!:evil_lol: Dają się podpuszczać babie...

Pzdr.