Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maks i Spark']....to gdzie śpią turyści, tylko w pokojach...?

A.
Niestety, to chyba pierwsze schronisko gdzie można spać tylko w pokojach :shake:,
w ogóle czasy i klimaty się zmieniają :-(, jak byliśmy w Chochołowskiej, to jednej nocy znalazł się facet z gitarą i w przedsionku na piętrze rozsiedliśmy się grupą aby nieco pośpiewać i wiecie co? :crazyeye: ok. 10.30 przyszła dziewczyna i nas pogoniła, bo ona chce spać :mad:
[quote name='Maks i Spark']opalam się :lol:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/12-11.jpg

A.
Ona uwielbia wygrzewać sie na słoneczku :loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć jamnicze :)

nie wiem co się znów dzieje z dogo, ale nie można się zlogować, wylogować a przez 2 dni nie chciała się otworzyć....:mad::diabloti:

A.

Posted

[quote name='hovomaniaczka']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/11-13.jpg
Ale superasne:loveu:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/18-8.jpg
dwa wariaty ;):lol:
Mi też to zdjęcie się podoba, ale teraz mamy nadmiar słoneczka i mała właśnie leży na progu pracowni - w przeciągu :p
[quote name='Asiaczek']Szkoda, że pan tak spanikował... Ale czeka Was chyba jakieś spotkanko z gosiaja, prawda?

Pzdr.
Spacerek już się odbył, cała trójeczka szalała w ogródku, a później dołączył do nich czarny terier rosyjski - i zakochał się w Morku :evil_lol:, pozostałą dwójkę ignorował :diabloti:
[quote name='AngelsDream']Czy Sajdi będzie na wystawie w Sopocie?
Sopot dla nas jest obowiązkowy - to nasz oddział :lol:
[quote name='Kaya']A do Koszalina się wybieracie, fajniebyłoby mieć towarzystwo :cool3:
Jedziemy :p, i chyba nawet będę mieć transport, więc jeśli jedziesz tylko z Fiolką, to serdecznie zapraszam :lol:
[quote name='Maks i Spark']Cześć jamnicze :)

nie wiem co się znów dzieje z dogo, ale nie można się zlogować, wylogować a przez 2 dni nie chciała się otworzyć....:mad::diabloti:

A.
No właśnie, wczoraj wielokrotnie próbowałam i NIC :angryy::mad::mad:
No, ale na razie działa więc zaraz dam jakieś fotencje :p

Posted

[quote name='bety']Ja nie mogę, tak rozpijać nieletnią:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To na koniec tej historyjki to trzeba było to zdjęcie dołączyć :p:diabloti::evil_lol:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/15-11.jpg
I pańci i psince film się urwał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr
Niestety regulamin przewiduje tylko5 zdjęć i trudno układa sie dłuższe historyjki:eviltong:
Ale Twój komentarz bardzo mi się podoba :diabloti:
[quote name='Asiaczek']Sajdunia - widac - ma geny przywódcze, w każdej grupie...

A co było dobrego w tej butelce...?:evil_lol:

Pzdr.
To jest dość dziwne, bo wydawało mi się że ona jest raczej uległa. Do gardła rzuca się tylko w zabawie ;), a że lubi biegać, to zawsze prowokuje innych do gonitwy :lol:. Dorasta mi panienka i choć sama nie wywołuje awantur, to jak inna suka próbuje do niej szurnąć, to zaraz odpowiada tym samym. Zresztą psom na siebie też nie pozwala skakać i zaraz dostają po mordzie ;)

W buteleczce był likierek cytrynowy-mniam, mniam :p
[quote name='deer_1987']a gdzie zdjecia z gor?
Moje już są w kompie ale muszę jeszcze wyciągnąć te od TZa, on ma wiele ciekawszych - wiadomo lepszy aparat :)

Posted

Rozprawa z piłką

i tyle po niej zostało

Saidi nigdy nie lubiła za bardzo sie nią bawić, dopiero jak się dziurka zrobiła zainteresowała się co jest w środku, a wtedy to już szybko poszło