M&S Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 jamnicze napisał(a):My nawet zrobiliśmy swego czasu ranking schroniskowych szarlotek :diabloti: I na pierwszym miejscu zdecydowanie jest z "5 Stawów Polskich" - pychotka :facelick:, potem może być "Ornak", ale tam strasznie zdzierają, szarlotka aż 6 zł (w innych schroniskach po 5zł), w ogóle menu ubogie i bardzo drogie. Na końcu plasowała sie szarlotka w "Rostoce", ale to może być nieaktualne, bo zmienił się tam dzierżawca (to może i kucharz :cool3:) Masz na myśli schronisko w Murowańcu ? A. Quote
jamnicze Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 hovomaniaczka napisał(a):Witaj z powrotem!!! Wypoczelas chociaz troche?:cool3: Nawet bardzo :p, uwielbiam włóczyć się po górach, zwłaszcza jak nie ma za wielu ludzi. Dlatego wcześnie właśnie zamieszkaliśmy w schronisku i raniutko ruszaliśmy na szlak aby zdążyć przed innymi :cool3: gosiaja napisał(a):ja się dostosuje do waszego wolnego terminu :) my byliśmy w czwartek wypuścić psy do ogródka ale słabo biegały No to jesteśmy umówione :lol: AMIŚKA napisał(a):hej, hej, już wróciłam :sweetCyb: my też:multi::multi: bylismy tylko w Karpaczu przy Św.WANG, ale już nam wystarczyło gór;) jamniki zadowolone byly z wedrówek, pozdrawiamy i na foty czekamy:multi: W Karpaczu byłam zimą, wiosną i latem :lol:. Chyba jednak zima najbardziej mi się podobała ;)O, to z jamnisiami byłaś :cool3:, my Sajduchnę zostawiliśmy pod opieką taty - też miała wakacje - od nas :evil_lol: deer_1987 napisał(a):Super ze wrocilas!!! Cześć :bye: Russellka napisał(a):Super że już jesteście! :multi::multi::multi: Dobrze że odpoczeliście :loveu: No to teraz proszę o foteczki Sajduni :loveu::loveu: Foteczki powiadasz :hmmmm: eeeee, dajcie mi się nieco ogarnąć, wpadam tak na dogo na szybcika i nawet nie mam czasu Was poodwiedzać, a w tylu galeriach chciałabym być na raz, ale jakoś mam tylko 2 łapki, jedną głowę i jedna klawiaturę przy jednym komputerze :evil_lol: Quote
jamnicze Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Maks i Spark napisał(a):Masz na myśli schronisko w Murowańcu ? A. Nie, "Roztoka" jest na wysokości Wodogrzmotów Mickiewicza (jak sie idzie w stronę Morskiego Oka, to po lewej stronie) Murowaniec jest chyba najlepiej położonych schroniskiem w Tatrach, też chcieliśmy tam nocować, ale na 2 miesiące przed terminem możesz zapomnieć już o miejscach :shake:. Podobno jest to jedyne schronisko które samodzielnie robi farsz do szarlotki, ale jak Krzysiek tam dotarł, to już dla niego zabrakło - tylu było żarłoków :evil_lol: Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :). Czekamy na fotki :). witanko, może coś jutro uda mi się włożyć :p Asiaczek napisał(a):Witamy w domu! Pzdr. Ufff, nareszcie :lol: Teraz ten domek trzeba nieco ogarnąć, bo chyba w przyszłym tygodniu rodzinka chce mi się zwalić :lol: Quote
taxelina Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Z tym czasem to sama wiem jak to jest.. brakuje go.. Quote
M&S Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 jamnicze napisał(a):Nie, "Roztoka" jest na wysokości Wodogrzmotów Mickiewicza (jak sie idzie w stronę Morskiego Oka, to po lewej stronie) Murowaniec jest chyba najlepiej położonych schroniskiem w Tatrach, też chcieliśmy tam nocować, ale na 2 miesiące przed terminem możesz zapomnieć już o miejscach :shake:. Podobno jest to jedyne schronisko które samodzielnie robi farsz do szarlotki, ale jak Krzysiek tam dotarł, to już dla niego zabrakło - tylu było żarłoków :evil_lol: ....To też znam, kiedyś robili tam super jajecznicę ;) A. Quote
Izabela124. Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Cześć wam Czekam na fotki z wyjazdu :lol: Quote
jamnicze Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Maks i Spark napisał(a):Doberek, miłego dnia :lol: A. hovomaniaczka napisał(a):Witanko!!! Izabela124. napisał(a):Cześć wam Czekam na fotki z wyjazdu :lol: deer_1987 napisał(a):Czekamy na fotki :D agaciaaa napisał(a):Witamy z powrotem ;) Witam wszystkich, zdjęcia na razie z mojego aparatu są już zgrane na kompa, muszę je jeszcze przejrzeć i obrobić, a oczywiście ciekawsze fotki będą od TZa :razz: Quote
jamnicze Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 deer_1987 napisał(a):Z tym czasem to sama wiem jak to jest.. brakuje go.. Otóż to :placz: Maks i Spark napisał(a):....To też znam, kiedyś robili tam super jajecznicę ;) A. Jajecznicy, to ja tam nie pamiętam :shake:. A wiesz, że zlikwidowali tam "podłogę" :crazyeye: i i to ma być schronisko :angryy: Quote
M&S Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 jamnicze napisał(a): A wiesz, że zlikwidowali tam "podłogę" :crazyeye: i i to ma być schronisko :angryy: Jak to :crazyeye::-o nie ma podłogi...to co jest klepisko :cool1: A. Quote
Asiaczek Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):....To też znam, kiedyś robili tam super jajecznicę ;) A. Na dobrą jajecznice możesz wpaść do mnie...:lol: Pzdr. Quote
Darianna Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Asiaczek, zapraszasz wszystkich chętnych czy tylko wyselekcjonowane grono? ;) Quote
M&S Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Na dobrą jajecznice możesz wpaść do mnie...:lol: Pzdr. Dziękuję za zaproszenie, ale mam teraz urwanie głowy i innych kończyn... i muszę bez dobrej jajecznicy się obejść A. Quote
Asiaczek Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Darianna napisał(a):Asiaczek, zapraszasz wszystkich chętnych czy tylko wyselekcjonowane grono? ;) Może być i większe grono, ale prosze o wcześniejsze uprzedzenie... Maks i Spark napisał(a):Dziękuję za zaproszenie, ale mam teraz urwanie głowy i innych kończyn... i muszę bez dobrej jajecznicy się obejść A. O, a co się dzieje...? Mania wróciła i stąd to zamieszanie? Pzdr. Quote
M&S Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Asiaczek napisał(a): O, a co się dzieje...? Mania wróciła i stąd to zamieszanie? Pzdr. Wróciła, wyjeżdża, samochód, lekarz.....mam dość, a i moja siostra cioteczna przyjechała A. Quote
jamnicze Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):Jak to :crazyeye::-o nie ma podłogi...to co jest klepisko :cool1: A. Chodzi oczywiście o nocleg :evil_lol: Maks i Spark napisał(a):Wróciła, wyjeżdża, samochód, lekarz.....mam dość, a i moja siostra cioteczna przyjechała A. Goście - też nas czekają, mają przyjechać za tydzień w piątek ;) Quote
jamnicze Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 No to trochę zdjęć panny Sajdychny Pańcia słoneczko świeci :lol: nareszcie otworzyli mi balkonik i na spacerku, ale sama była, to biegać za bardzo nie chciała Quote
M&S Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 jamnicze napisał(a):Chodzi oczywiście o nocleg :evil_lol: Goście - też nas czekają, mają przyjechać za tydzień w piątek ;) ....to gdzie śpią turyści, tylko w pokojach...? czyli jest co robić i jest rozrywkowo ;):lol: A. Quote
M&S Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 opalam się :lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/12-11.jpg A. Quote
jamnicze Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Spotkałyśmy na spacerze takiego małego potwora Potwór bardzo chciał się bawić więc zaprowadziliśmy pieski do ogródka i .... zaczęło się polowanie zwierz został dopadnięty i upolowany Oczywiście nadmieniam, że żadnemu psu krzywda się nie stała i krew się nie polała, ale przerażony właściciel labka szybko go zabrał i nie dał się małemu dalej bawić z jędzą Sajdunią (bo jeszcze by go pożarła :diabloti:), choć mały rwał się do niej jak głupi :eviltong: Quote
Recommended Posts