Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']Fakt, fotki bywają mylące, no i nie zawsze widać wielkość psa.
Pewnie chodzi Ci o leikenuę (czy jak to się tam pisze :lol:), za to u nas na osiedlu zamieszkały 2 belgi, kilkuletnia tervirenka i 6miesięczny greenendelek, no i się dowiedziałam, że bywa iż w jednym miocie mogą się rodzić obie rasy, bo praktycznie różnią się tylko kolorem.:razz:

tak przypomniałaś mi jak ten czwarty Belg się nazywa: lakenois... dziwadło, ale może się podobać ;);)

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']tak przypomniałaś mi jak ten czwarty Belg się nazywa: lakenois... dziwadło, ale może się podobać ;);)

A.
Uczciwie mówiąc zupełnie nie skojarzyłam, że jamnicze pisząc "leikenua", miała na myśli "lakenois"...

Pzdr.

Posted

[quote name='Maks i Spark']tak przypomniałaś mi jak ten czwarty Belg się nazywa: lakenois... dziwadło, ale może się podobać ;);)

A.
o to mi chodziło, ale widziałam tylko w książce na fotografii
[quote name='Asiaczek']Uczciwie mówiąc zupełnie nie skojarzyłam, że jamnicze pisząc "leikenua", miała na myśli "lakenois"...

Pzdr.
Bo leń ze mnie i nie chce mi się szukać po książkach pisowni :eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']Słuchajcie, jamnicze znowu zniknęła... Pewnie skatowała Sajdunię i teraz boi sie przyznac...:diabloti:

pzdr.

...wszystko to być może...:cool3:

A.

Posted

[quote name='hovomaniaczka']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-6.jpg
Ciekawa metoda......
wyglądał jakby z odkurzaczem tam stali, tylko dlaczego on dmuchał a nie zasysał? :evil_lol:
[quote name='Maks i Spark']Cześć Jamnicze, dobrego dnia :)

u nas pada......

A.
Witam slicznie, u nas pogoda bardzo w kratkę, to zimno, to znów wyjdzie słoneczko, a za chwilę pada, wszystko się kręci :p
[quote name='deer_1987']Wiecej zdjec, wiecej!
już daję ;)
[quote name='Asiaczek']Ponieważ SH to rasa z mojej V gr., to dla mnie widok normalny.... Sa takie specjalne suszarki dla psów, do kupienia na wystawach. Cen nie znam, bo mnie to nie interesuje. Baski, jako te pierwotniaczki, nie wymagaja takich zabiegów pielęgnacyjnych przed wejściem na ring.:evil_lol:
pzdr.
To też był jeden z powodów mojego wyboru :lol: pies jaki jest każdy widzi i nic nie da się ukryć pod futrem :diabloti:
[quote name='Błyskotka']Dzień Dobry :).
witanko :p

Posted

[quote name='agaciaaa']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/11-9.jpg ciekawe te szeleczki :)

http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/21-5.jpg jest jest :multi: a już myślałam, że nie będzie rhodków ;)
Jak to rhodków miałoby nie być? to był pierwszy pies który w miarę spodobał się mojemu TZ jak mu albumy pokazywałam, ino nieco za duży do mieszkania :shake:
[quote name='AngelsDream']Witam się w dniu, który zaczął się za wcześnie.
zdecydowanie, ale wczorajszy zaczął mi się jeszcze wcześniej, mała zołza wyciągnęła mnie o 5.30 :crazyeye: na sikanie:stop:
[quote name='Maks i Spark']Cześć jamnicze :p

A.
witaski :p
[quote name='deer_1987']Dzien dobry!!!
doberek pamperek :lol:
[quote name='Asiaczek']Słuchajcie, jamnicze znowu zniknęła... Pewnie skatowała Sajdunię i teraz boi sie przyznac...:diabloti:

pzdr.
O TY ......:mad: niedobra, tak mnie podejrzewać :angryy: , to mnie katują w pracy :placz:
[quote name='Maks i Spark']...wszystko to być może...:cool3:

A.
:eviltong:

Posted

[quote name='betel']

Gwiazdy i gwiazdki śliczne, ale ja wolę Saidi:loveu:. Pozdrowienia i dzięki za pamięć
O, jak miło, ze do nas wpadłaś :loveu: i bardzo dziękujemy za komplementy :oops:
[quote name='Russellka']Ale Sajdunia ma piękne szeleczki! :loveu:

Pozdrawiamy!
:p, jeszcze będą fotki w tym "śliniaczku" cierpliwości ;)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no i znowu muszę Saidi kupić nowy kaganiec :lol:

tym razem tata go zgubił :diabloti:

Ale w naszym sklepie już nie ma, dostawa za jakieś 3 tygodnie, a byłam jeszcze w 2 innych i nic. Ciężko jest znaleźć jakiś odpowiedni, był jeden nawet leżał ale metalowy i w końcu się nie zdecydowałam. Szkoda tylko, że mała swobodnie pobiegać teraz nie może.