Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Też mieliśmy identyczną kulę, lecz nie spotkała się z entuzjazmem i bawi się nią jamnior sąsiada :) A Sajduni widzę, że się podoba. Może nie będzie tak rozrabiała ;)

Posted

[quote name='Martens']Też mieliśmy identyczną kulę, lecz nie spotkała się z entuzjazmem i bawi się nią jamnior sąsiada :) A Sajduni widzę, że się podoba. Może nie będzie tak rozrabiała ;)
Mam trochę mały pokarm i szybko wylatuje.
[quote name='agaciaaa']http://img404.imageshack.us/img404/8785/56815568xr0.jpg obładowali ją zabawkami, a ona grzecznie pozuje :loveu:
Lamia była śliczna :) :loveu:
To cisza przed burzą :evil_lol:
Dla mnie była najśliczniejsza :loveu:, a wg sądziów, to miała wybitną głowę, ale gorzej było z tylnymi nóżkami (bo się nieco wygły :evil_lol:)
[quote name='deer_1987']Tez mamy kule smakule :D Niunia nie bawi sie, ale Sherry uwielbia
http://sherry-niunia.home.pl/sherry5.html
Nawet taką samą, tylko w innych kolorkach :multi:

Posted

HISTORIA JEDNEJ PODUSZKI

Hmmmm, Pan tu sobie leży, zobaczmy może tam będzie wygodniej niż na kocu

Ty, posuń się

eeeee, jeszcze troszkę

no, to ja rozumiem, moja poduszka!

o co chodzi?

Posted

[quote name='deer_1987']Z ciekawosci dla porownania cen, ile zaplacilas? :D
Kula była gratisem do Peedegree (czy jak to się tam pisze) dla juniorów. Kupiłam właśnie ze względu na kule :evil_lol:
[quote name='emdziolek']Witaneczko!!:multi:
Hihi ta piłeczka jest większa od główki Sajduni:evil_lol:
Śliczne fotki, mizi mizi dla Sajci, buziaki for U:loveu:

Sajdunia pomiziana :loveu:, a kula faktycznie wydawała mi się duża, mniejsze były dodawane do żarełka dla kotów ;)
[quote name='anetta']Jakie ładne cz-b zdjęcia :loveu::loveu:
A kule tyż mam ino kolory odwrotne :evil_lol: Jeszcze robione starą Smieną (młodzież pewnie nie pamięta takiego cudu techniki :lol:)

Posted

Byłam dzisiaj w psim przedszkolu. Cała jestem w nerwach. Pełno psów, oczywiście wszelakiej maści i WIELKOśCI. kAZALI WSZYSTKIE PSY SPóśCIć ZE SMYCZEK, NO I SIę ZACZęłO. pRAWDZIWY SAJGON. jAKIś ROZPęDZONY LABEK POTURBOWAł MI sAJDUNIę :(((. Coś jej się stało w tylna łapkę, kuleje i nipewnie na niej stąpa. Złamana nie jest, bo daje ją dotykać i nie piszczy, zwichnięta chyba też nie. Mam nadzieję, że to tylko zbicie, jeśli do wtorku nie przejdzie, to idziemy do weta. Cały czas nie mogę dojść do siebie i mnie trzęsie.

Posted

jamnicze napisał(a):
Byłam dzisiaj w psim przedszkolu. Cała jestem w nerwach. Pełno psów, oczywiście wszelakiej maści i WIELKOśCI. kAZALI WSZYSTKIE PSY SPóśCIć ZE SMYCZEK, NO I SIę ZACZęłO. pRAWDZIWY SAJGON. jAKIś ROZPęDZONY LABEK POTURBOWAł MI sAJDUNIę :(((. Coś jej się stało w tylna łapkę, kuleje i nipewnie na niej stąpa. Złamana nie jest, bo daje ją dotykać i nie piszczy, zwichnięta chyba też nie. Mam nadzieję, że to tylko zbicie, jeśli do wtorku nie przejdzie, to idziemy do weta. Cały czas nie mogę dojść do siebie i mnie trzęsie.

To buraki jakies :angryy::angryy:
Gdybym tak moją Franię puściła w grupkę małych Basenji albo co gorsza Yorków, to by nic z nich nie zostało :angryy::angryy:
Szczeniaki przecież nie mają jeszcze pojecia o swojej masie i o tym, że mogą zrobić krzywdę :angryy::angryy:

Posted

[quote name='panienkabubu']To buraki jakies :angryy::angryy:
Gdybym tak moją Franię puściła w grupkę małych Basenji albo co gorsza Yorków, to by nic z nich nie zostało :angryy::angryy:
Szczeniaki przecież nie mają jeszcze pojecia o swojej masie i o tym, że mogą zrobić krzywdę :angryy::angryy:
wolę sobie takiego zderzenia nawet nie wyobrażać :-(
[quote name='Matusz']ojojoj....
Asiu :calus:
Mam nadzieję, że to nic poważnego.

Dzięki Mati, dzisiaj już trochę lepiej, ważne, że to nie złamanie ani zwichniecie.
[quote name='deer_1987']ale glupio... zdrowka!!
http://img360.imageshack.us/img360/1209/14lm6.jpg
I wygrala!!!
wygrała, taki z niej łobuziak :evil_lol:
[quote name='Izabela124.']Witanko
Oj co ja tu czytam, zdrowka zycze Sajduni
dzięki :p
[quote name='Martens']http://img174.imageshack.us/img174/2995/15jy0.jpg Piękna minka :)
A opiekun grupy mógłby trochę pomyśleć.. :roll: Zareagowali jakoś na wypadek suni?
starali się wszystko zbagatelizować, trochę ją rozmasowała i sprawdzała czy chodzi. Na moją sugestię, że duże i małe pieski można by socjalizować osobno odpowiedziała, że nic na to nie poradzi, a psy są różne.

A moim zdaniem po prostu idą na ilość. Tam było ok 40-50 psów. Nie liczyłam, ale na prawdę dużo. Można z tego było zrobić 2 grupy, a przynajmniej podzielić teren na którym odbywały się zajęcia i szczególnie pilnować aby wielkoludy nie roznosiły maluchów. Ja nie wiem co to za socjalizacja jesli taki mały yorek przez pół godziny trzęsie się przywarty do ziemi, a w okół przewalają sie tabuny psów.:shake: