agaciaaa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Gratuluję championatu :multi: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/20-5.jpg cudne te jej kropeczki :loveu::loveu: Quote
gosiaja Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='jamnicze']To ja zacznę od nowiny: :lol: Dzisiaj w skrzynce na listy czekała na nas miła niespodziewajka (jak mawia Asiaczek ;)), a mianowicie dostaliśmy nasz pierwszy (mam nadzieję :razz:) certyfikat :loveu: i od dzisiaj mogę już oficjalnie powiedzieć, że Saidi jest MŁODZIEŻOWYM CHAMPIONEM POLSKI :loveu::loveu::loveu: Gratulujemy oficjalnie :) Quote
M&S Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='jamnicze']To ja zacznę od nowiny: :lol: Dzisiaj w skrzynce na listy czekała na nas miła niespodziewajka (jak mawia Asiaczek ;)), a mianowicie dostaliśmy nasz pierwszy (mam nadzieję :razz:) certyfikat :loveu: i od dzisiaj mogę już oficjalnie powiedzieć, że Saidi jest MŁODZIEŻOWYM CHAMPIONEM POLSKI :loveu::loveu::loveu: SUUUUPER GrATULACJE!!!!!!!! A. Quote
Izabela124. Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='jamnicze']To ja zacznę od nowiny: :lol: Dzisiaj w skrzynce na listy czekała na nas miła niespodziewajka (jak mawia Asiaczek ;)), a mianowicie dostaliśmy nasz pierwszy (mam nadzieję :razz:) certyfikat :loveu: i od dzisiaj mogę już oficjalnie powiedzieć, że Saidi jest MŁODZIEŻOWYM CHAMPIONEM POLSKI :loveu::loveu::loveu: Również gratuluję:multi::multi::multi: Quote
Iwa-R Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Dzień dobry! A do Lublina się może wybieracie? :razz: Pozdrawiam Iwa Quote
jamnicze Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='Maks i Spark'] u nas ładnie jest, fajnego dnia A. U nas był i poszliśmy sobie na spacer do parku, nawet Saidi przez chwilę miała w ogródku koleżankę do biegania (są fotki :razz:), a jak wracaliśmy, to burza nas dorwała. My mieliśmy pelerynki więc najszybciej oczywiście wracała Saidi :diabloti: Quote
jamnicze Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Iwa-R napisał(a):Dzień dobry! A do Lublina się może wybieracie? :razz: Pozdrawiam Iwa Nie, dla nas Lublin to koniec świata :evil_lol:, my jesteśmy bardziej krótkodystansowi ;) Quote
jamnicze Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='agaciaaa'] http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/20-5.jpg cudne te jej kropeczki :loveu::loveu: całkowicie się z Tobą zgadzam :lol: Asiaczek agaciaaa gosiaja Maks i Spark cropka deer_1987 Darianna Izabela124. Bardzo Wam dziękuję :p Quote
jamnicze Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 I trochę zdjęć ze Słupska Nasza koleżanka Florka :p Fialusia Kayi, oczywiście z miseczką :evil_lol: I Deyzi (też znajoma :razz:) Quote
Asiaczek Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Czy Florka wystawiała afgany czy tylko wtej chwili je trzymała? http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/23-2.jpg pzdr. Quote
jamnicze Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 I różne pieski specjalnie z myślą o Was :loveu: szpicek dla Ani samojedek dla jbk howavart dla hovomaniaczki ciałek dla błyskotki i Iwa-R akita japońska dla Bety Quote
jamnicze Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='Asiaczek']Czy Florka wystawiała afgany czy tylko wtej chwili je trzymała? http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/23-2.jpg pzdr. Chyba ich nie wystawiała, ale najlepiej niech sama odpisze ;) Quote
jamnicze Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 I oczywiście jamnisie dla wszystkich miłośników dżamnikowych piękności :loveu: Quote
AngelsDream Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Akuratnie wpadłam na dogo, to się witam. Popodziwiałam zdjęcia z wystawy i lecam dalej. Quote
Asiaczek Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 A dla Wielbicieli baskowych pięknotek nie ma nic?:placz: Ja proszę o jakieś ekstra foteczkę!:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 AngelsDream napisał(a):Akuratnie wpadłam na dogo, to się witam. Popodziwiałam zdjęcia z wystawy i lecam dalej. dla Ciebie zrobiłam oczywiście wilczaki, ale jeszcze nie obrobione :razz: Asiaczek napisał(a):A dla Wielbicieli baskowych pięknotek nie ma nic?:placz: Ja proszę o jakieś ekstra foteczkę!:lol: Pzdr. O przepraszam, baski były pierwsze :evil_lol: I oczywiście jeszcze będą przy finałach (tzn, będzie taka jedna:cool3: - bo tylko jedna była na tej wystawie :evil_lol: - nie masz jeszcze dość jej zdjęć?:p) Quote
taxelina Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 jamnicze napisał(a):I oczywiście jamnisie dla wszystkich miłośników dżamnikowych piękności :loveu: Haha! Dla mnie, tak dla mnie!! Dziekuje :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 jamnicze napisał(a): O przepraszam, baski były pierwsze :evil_lol: I oczywiście jeszcze będą przy finałach (tzn, będzie taka jedna:cool3: - bo tylko jedna była na tej wystawie :evil_lol: - nie masz jeszcze dość jej zdjęć?:p) Owszem były, ale mało... Pzdr. Quote
bety Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='jamnicze']I różne pieski specjalnie z myślą o Was :loveu: akita japońska dla Bety http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/15-6.jpg DZIĘKI za prezencik i pamięć. :loveu::multi: No ale mała poprawka - z akitą trafione - bo to ta co lubieję najbardziej - ale to jest amerykanka. :cool3: Jeśli dobrze widzę to suka, a pieska nie zauważyłaś na wystawie - bo były tylko dwa amerykanisze. A ja jak Asiaczek :evil_lol: - mogę "ukraść" do tematu wystawy u AA??? :lol: Pzdr Quote
Recommended Posts