Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iwa-R']Za to, to Ty masz minusa jak ode mnie do Ciebie :evil_lol:
Jakbym była, to bym Was chyba szukała :razz:

Nie, ja nie byłam, ale dziecko moje było. W Radomiu też było, i też niewiele ufocony ;)

Pozdrawiam
Iwa
:oops:, A to trzeba krzyczeć gdzie będziecie i jaki numer fotografować :lol:
My na następna wybieramy sie dopiero do Gdyni, będziecie?
[quote name='Maks i Spark']..prawie jak mop:evil_lol:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/15-5.jpg

A.
I to samobieżny, i prądu nie zużywa :evil_lol:
[quote name='Asiaczek']Kradnę!
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/12-6.jpg

Pzdr.
Na zdrowie :p
[quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/14-6.jpg
fajna perspektywa ;)
podłogowa :lol:. Balkon taki maciupki, że te dwa pierwsze były robione z okna z drugiego pokoju, a to cytowane, to już z podłogi :evil_lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bety']
"Kurza stopa" :razz:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/14-6.jpg
Pzdr
Kurze łapki specjalnie gotowane na stawy dla mojego biegacza :lol:
[quote name='Saskja']No ślicznie dziewusia posprzątała po konsumpcji :loveu:
O, kogo ja widzę :lol:
cieszę się, że zdecydowałaś się i u nas coś skrobnąć :multi:
(całuski dla malucha, że mamie dał choć chwilkę na to :))
[quote name='Maks i Spark']Dzień dobry słoneczne:lol: miłego dnia
A.
Dzień był całkiem miły z wyjątkiem wizyty u dentysty :eviltong:
Nawet było dość cieplutko. Najpierw ranne 3 godziny spaceru z Goldim, a po południu poznałyśmy 2 belgi :lol:

Posted

U nas przed domem są dwa stawy połączone rzeczką. Przed rzeczką jest boisko i łąka, a za rzeczkę działki i też łączka ;).

No i co się okazało? Że to rezerwat ptaków (w środku osiedla):crazyeye:

Wczoraj 8 letnia dziewczynka wyszła na spacer ze swoją goldenką, a ta oczywiście spuszczona wskoczyła do jeziorka. Jakieś babsko zadzwoniło po straż, a ci dość bezceremonialnie złapali psa i ryczącego dzieciaka (ponoć nie byli przy tym zbyt delikatni :angryy:) zaprowadzili do rodziców z wielkim pouczeniem, że psów nie wolno spuszczać ze smyczy, bo to okres lęgowy :angryy::mad::mad::mad:

Posted

Tylko jakoś nikt nie myśli o psach. :angryy:

Ciągle się słyszy: tu nie bo .....
tu nie bo gęsi
tu nie bo rowery
tu nie bo dzieci
tu nie bo turyści
tu nie bo inna zwierzyna
tu nie bo ...... itd

To gdzie psy maja biegać? :placz:

Posted

jamnicze napisał(a):
Tylko jakoś nikt nie myśli o psach. :angryy:

tu nie bo gęsi
tu nie bo rowery
tu nie bo dzieci
tu nie bo turyści
tu nie bo inna zwierzyna
tu nie bo ...... itd

skad ja to znam..

Posted

jamnicze napisał(a):
Kurze łapki specjalnie gotowane na stawy dla mojego biegacza :lol:
O, kogo ja widzę :lol:
cieszę się, że zdecydowałaś się i u nas coś skrobnąć :multi:
(całuski dla malucha, że mamie dał choć chwilkę na to :))
Dzień był całkiem miły z wyjątkiem wizyty u dentysty :eviltong:
Nawet było dość cieplutko. Najpierw ranne 3 godziny spaceru z Goldim, a po południu poznałyśmy 2 belgi :lol:

Ja tam od ok. 6 lat ZAWSZE miło wspominam wizyty u mojego Pana Zębologa.:lol: Szkoda tylko, że tam u niego w gabinecie nie pogadasz, no, niestety...:cool3:

jamnicze napisał(a):
U nas przed domem są dwa stawy połączone rzeczką. Przed rzeczką jest boisko i łąka, a za rzeczkę działki i też łączka ;).No i co się okazało? Że to rezerwat ptaków (w środku osiedla):crazyeye:
Wczoraj 8 letnia dziewczynka wyszła na spacer ze swoją goldenką, a ta oczywiście spuszczona wskoczyła do jeziorka. Jakieś babsko zadzwoniło po straż, a ci dość bezceremonialnie złapali psa i ryczącego dzieciaka (ponoć nie byli przy tym zbyt delikatni :angryy:) zaprowadzili do rodziców z wielkim pouczeniem, że psów nie wolno spuszczać ze smyczy, bo to okres lęgowy :angryy::mad::mad::mad:

Dobrze, że tylko na pouczeniu się skończyło, a nie na mandacie, który mógł byc wysoki. Okres lęgowy to nie przelewki...

gosiaja napisał(a):
niestety tam gdzie im nie wolno

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='jamnicze']Tylko jakoś nikt nie myśli o psach. :angryy:

tu nie bo gęsi
tu nie bo rowery
tu nie bo dzieci
tu nie bo turyści
tu nie bo inna zwierzyna
tu nie bo ...... itd

Taaaaaaaaa wszędzie to samo. :shake: Nigdzie nie wolno. Co do rezerwatów to się zgodzę, ale powinni je lepiej oznaczać.
W dużych miastach każdy większy skrawek zieleni albo zamieniają w plac budowy pod osiedle, albo w parking dla śmierdzacych i zatruwających powietrze samochodów, a psów się czepiają. :mad::angryy: Zamiast wyznaczyć ogrodzone wybiegi. :shake:
Tak czasem się zastanawiam, że kilkanaście lat temu to lepiej się u nas żyło i psom i ich właścicielom. I jakoś tak mniej było tych wszystkich oszołomów i zestresowanych ludzi. Teraz co drugi się psów boi. :crazyeye::crazyeye: Paranoja.
Ja Wam mówię wszystko to wina durnych, niedouczonych dziennikarzy, goniących za sensacją - bo to pogryzienia (każdy pies przecież to morderca :angryy:), bo choroby przenoszą, bo brudzą na trawnikach bo coś tam coś tam.... Eh........

A na koniec - bombowa fotka :loveu:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/16-5.jpg

Pzdr

Posted

[quote name='bety']Taaaaaaaaa wszędzie to samo. :shake: Nigdzie nie wolno. Co do rezerwatów to się zgodzę, ale powinni je lepiej oznaczać.
W dużych miastach każdy większy skrawek zieleni albo zamieniają w plac budowy pod osiedle, albo w parking dla śmierdzacych i zatruwających powietrze samochodów, a psów się czepiają. :mad::angryy: Zamiast wyznaczyć ogrodzone wybiegi. :shake:
Tak czasem się zastanawiam, że kilkanaście lat temu to lepiej się u nas żyło i psom i ich właścicielom. I jakoś tak mniej było tych wszystkich oszołomów i zestresowanych ludzi. Teraz co drugi się psów boi. :crazyeye::crazyeye: Paranoja.
Ja Wam mówię wszystko to wina durnych, niedouczonych dziennikarzy, goniących za sensacją - bo to pogryzienia (każdy pies przecież to morderca :angryy:), bo choroby przenoszą, bo brudzą na trawnikach bo coś tam coś tam.... Eh........

Pzdr
Na Żoliborzu, niedaleko Agabasska, jest specjalne WC dla psów. I ja tam kiedys z Aga byłam i musze Wam powiedziec, że tam tez okoliczni sąsiedzi juz coś kombinuja, aby je zlikwidowac. No to bedą mieli psie qupy na trawnikach i wszędzie...

U mnia, na Mokotowie, nie słyszałam, aby coś takiego miało się pojawić...:shake:

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
:oops:, A to trzeba krzyczeć gdzie będziecie i jaki numer fotografować :lol:
My na następna wybieramy sie dopiero do Gdyni, będziecie?

Hmmm.... ciężko jest przewidzieć które z dzieci gdzie się wybierze. Zwykle dowiaduje się po wystawie ;)

My w Gdyni... nie. Co prawda myślałam o Sopocie (w połączeniu z małymi wakacjami), ale zobaczymy jak to będzie.

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):
Hmmm.... ciężko jest przewidzieć które z dzieci gdzie się wybierze. Zwykle dowiaduje się po wystawie ;)

Pozdrawiam
Iwa

A mi krasnoludki powiedziały, że w Szczecinie będzie Eśkowa córcia. ;)
Pzdr

Posted

To ja zacznę od nowiny: :lol:

Dzisiaj w skrzynce na listy czekała na nas miła niespodziewajka (jak mawia Asiaczek ;)), a mianowicie dostaliśmy nasz pierwszy (mam nadzieję :razz:) certyfikat :loveu:

i od dzisiaj mogę już oficjalnie powiedzieć, że Saidi jest
MŁODZIEŻOWYM CHAMPIONEM POLSKI :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gosiaja']niestety tam gdzie im nie wolno
:diabloti:
[quote name='deer_1987']skad ja to znam..
ECH .....
[quote name='Maks i Spark']Cześć jamnicze

miłego dnia

A.
Ale śliczne :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='jamnicze']...od dzisiaj mogę już oficjalnie powiedzieć, że Saidi jest MŁODZIEŻOWYM CHAMPIONEM POLSKI :loveu::loveu::loveu:

No to GRATKI za oficyjalnego SZAMPONA!!!!! ;):lol:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']A mi krasnoludki powiedziały, że w Szczecinie będzie Eśkowa córcia. ;)
Pzdr

Do mnie te krasnoludki też dotarły :cool3:

[quote name='jamnicze']

Gratulki dla SZAMPONA !!! :multi::multi::multi:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja tam od ok. 6 lat ZAWSZE miło wspominam wizyty u mojego Pana Zębologa.:lol: Szkoda tylko, że tam u niego w gabinecie nie pogadasz, no, niestety...:cool3:

Dobrze, że tylko na pouczeniu się skończyło, a nie na mandacie, który mógł byc wysoki. Okres lęgowy to nie przelewki...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr.
Ja rozumiem okres lęgowy, ale czy rezerwat muszą robić w środku osiedla? A swoją drogą w lesie na drapieżniki też nakładają mandaty? :razz::diabloti:
A tak poza tym, to również chodzi o sposób w jaki potraktowali to dziecko, mała była podobno przerażona tak na nią naskoczyli i jeszcze do domu za kark prowadzili, jakby jakimś bandziorem była :angryy:, a ona ma dopiero 8 lat i po prostu wyszła z psem na spacer :angryy::angryy::angryy:
[quote name='Asiaczek']Noskowy azymucik wie, w która stronę się obrócić...:evil_lol:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/18-5.jpg

I znowu musze sie powtórzyć - kradnę fotki.....:siara::siara::siara::siara:

Pzdr.
:lol:
[quote name='bety']Taaaaaaaaa wszędzie to samo. :shake: Nigdzie nie wolno. Co do rezerwatów to się zgodzę, ale powinni je lepiej oznaczać.

Pzdr
Nasza prasa niestety dużo takich "kwiatków" wstawia i to na rożne tematy pn. nagonki na lekarzy, a ja znam wielu lekarzy porządnych, któży nie czekają aż w łapę dostaną, ani nie morduja swoich pacjętów, a jak sie poczyta gazety, to ...:shake:

Posted

[quote name='Darianna']Jaki ma słodki brzuszek w kropki :loveu:

baskowa depresja: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/16-5.jpg

:diabloti:
Też go bardzo lubię, a jak te kropeczki jej z wiekiem wychodziły :loveu:
Eeee, ten typ tak ma, do deprechy to jej jeszcze daleko :lol:
[quote name='Izabela124.']Cześć kochaniutka:loveu:
witam :p
[quote name='Iwa-R']Hmmm.... ciężko jest przewidzieć które z dzieci gdzie się wybierze. Zwykle dowiaduje się po wystawie ;)

My w Gdyni... nie. Co prawda myślałam o Sopocie (w połączeniu z małymi wakacjami), ale zobaczymy jak to będzie.

Pozdrawiam
Iwa
To przyjeżdżajcie do Sopotu, serdecznie zapraszamy :multi:

Posted

[quote name='jamnicze']To ja zacznę od nowiny: :lol:

Dzisiaj w skrzynce na listy czekała na nas miła niespodziewajka (jak mawia Asiaczek ;)), a mianowicie dostaliśmy nasz pierwszy (mam nadzieję :razz:) certyfikat :loveu:

Hohoho, no i cóż ja mogę napisać...
GRATULACJE!!!:multi::multi::multi::multi:
Cieszę się razem z wami!:loveu:

Pzdr.