panienkabubu Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 I dalej nie ma zdjęcia bostonka :placz::placz::placz: Quote
yamayka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Prześliczna suczka Sajdunia!!! Jaka dziewczęca i delikatna! Będę tu wracać z przyjemnością! Pozdrawiamy! Quote
cropka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Asia jamniczowa - nie, ale Asia Asiaczkowa - tak. A Wy? Pzr. My będziemy :p. Tak jakoś się za wystawami stęskniłam :lol:. W takim razie wreszcie się poznamy :multi:. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 cropka napisał(a):My będziemy :p. Tak jakoś się za wystawami stęskniłam :lol:. W takim razie wreszcie się poznamy :multi:. No właśnie!:lol: Usiłowałam Asię Sajdusiową namówić na tę wystawę, ale się nie dała.;) Mają już inne plany... Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 No i nikt mi nie chce powiedzieć co chce oglądać :placz: O, przepraszam, panienkabubu chce bostonka :lol: oto i on ;) (jakiś taki chudy mi się wydaje :evil_lol:) i dorzucam bernardynka Quote
jamnicze Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='cropka']Pogoda fatalna, najchętniej bym z łóżka nie wstawała. Asiu wybieracie się do Szczecina na wystawę? :cool3: Nie, my dopiero do Gdyni jedziemy :p. Teraz mam duży nawał pracy, a 25 czerwca jedziemy w Tatry :multi: (chociaż dzisiaj szef już mi marudził i muszę jakieś podanie składać :angryy:) A Wy jedziecie z futrzakiem?:razz: Cropka mam za to wolny weekend z Bożym Ciałem i szukam towarzystwa na psiowe spacerki, co Ty na to :razz:? Bo z Sajduchną się już za Wami bardzo stęskniłyśmy :p Quote
jamnicze Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :). Witanko :bye: Quote
jamnicze Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 yamayka napisał(a):Prześliczna suczka Sajdunia!!! Jaka dziewczęca i delikatna! Będę tu wracać z przyjemnością! Pozdrawiamy! Serdecznie witamy w naszych skromnych "progach" :p i zapraszamy do częstego oglądania i komentowania, A Sajdunia to faktycznie sunia-delikates :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ja chcę wg chronologii...:lol: i żeby było duuuuzo!:evil_lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja chcę wg chronologii...:lol: i żeby było duuuuzo!:evil_lol: Pzdr. No wlasnie!! popieram!! Quote
hovomaniaczka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Zgadzam sie z dziewczynami ;) Daj chronologicznie :cool3: Quote
jamnicze Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Skoro wszyscy chcą chronologicznie, to wracam do Bydgoszczy :lol: Westik - znajomy Kayi oczywiście Saidi też się od razu chciała z nim zapoznać :p A to urocza saluczka forumowej Floo, niestety mała złośnica nie chciała nas wpuścić do przedziału :placz: i musiałyśmy podróżować osobno :-( Quote
Russellka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Pewnie :loveu: Prosimy chronologicznie :evil_lol: Quote
jamnicze Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 I co, jak Wam sie podobam z dwoma psiurkami? :razz: (to taka mała przymiarka :evil_lol:) W Bydgoszczy poznałam chyba najwięcej ludzi z dogomanii :lol: Oto Jacek ze swoim Księciem :p Quote
taxelina Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-3.jpg pasuje a jak urabianie tz`? Quote
jamnicze Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-3.jpg pasuje a jak urabianie tz`? Mozolnie :evil_lol: ale już nie protestuje za każdym moim wspomnieniem. Przy 2 i 3 starał się fakt przemilczeć, jak doszłam do 5, to dopiero zaprotestował, a przy 7 oświadczył, że się wyprowadzi z domu :evil_lol: - tak więc jak widać robimy postępy :diabloti: Quote
jamnicze Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Fioleczka miała już dość a jej pani dzielnie walczyła na MP :p Nie tylko Fialunia była już zmęczona Quote
panienkabubu Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dziękuję :loveu: Czy mogę wypożyczyć zdjęcie psiaka na stronę bazy bostonów www.bazabt.republika.pl ? To Omar z tego co mniemam :cool3: Quote
agaciaaa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Nooo pewnie że pasują dwa psy.. śmiem nawet twierdzić że trzy pasowałyby jeszcze bardziej :diabloti: :lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/14-3.jpg super ta saluczka :loveu: Quote
jamnicze Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='panienkabubu']Dziękuję :loveu: Czy mogę wypożyczyć zdjęcie psiaka na stronę bazy bostonów www.bazabt.republika.pl ? To Omar z tego co mniemam :cool3: Oczywiście, nie ma sprawy, fotki są po to aby je oglądać :p Quote
jamnicze Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 deer_1987 napisał(a):Urabiaj Tz, urabiaj :D :razz: .... Quote
jamnicze Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='agaciaaa']Nooo pewnie że pasują dwa psy.. śmiem nawet twierdzić że trzy pasowałyby jeszcze bardziej :diabloti: :lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/14-3.jpg super ta saluczka :loveu: I w Słupsku też zgarnęła tak jak Saidi BOG 3:multi: Quote
M&S Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 siła spokoju:evil_lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/25-3.jpg A. Quote
Recommended Posts