jamnicze Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Asiaczek']jamnicze - przekazywanie tak miłych wiesci, to sama przyjemność!:lol::loveu: Pzdr. A jeszcze większa być ich przyczyną :lol: Quote
Błyskotka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 jamnicze napisał(a):Dzięki dziewczyny :p A grupę wygrał rudy chowek ;), ale nie wiem jak mu poszło na BISie, bo już mój kierowca bł strasznie padnięty i chciał jechać do domu :cool1: Tak słyszałam :cool3:. To była chowka :cool3:. A masz fotki z wyboru BOG ? Quote
jamnicze Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 panienkabubu napisał(a):pokaż :loveu::loveu: Wiesz jaki to mógł być? :loveu: Z pokazaniem musisz trochę poczekać, bo okropnie padnięta jestem, a teraz w pracy mam zap....., zdjęcia jeszcze w aparacie, zresztą nawet nie jestem na swoim kompie. Bostonek nie wiem który, ale w katalogu są zgłoszone tylko 2 psy: OMAR Vigor Gemini FUKS ze Wzgórz Wejhera więc to pewnie któryś z nich ;) Quote
panienkabubu Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No prooooooooooszę :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/36-1.jpg :loveu::loveu::loveu: Wielkie gratulacje! :multi: Wygłaskaj ode mnie Saidi za to, że się tak dobrze spisała :loveu: Quote
jamnicze Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 panienkabubu napisał(a):No prooooooooooszę :loveu::loveu::loveu::loveu: Ależ proszę bardzo - uzbroić się w nieco cierpliwości :lol:;) Quote
jamnicze Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='agaciaaa']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/36-1.jpg :loveu::loveu::loveu: Wielkie gratulacje! :multi: Wygłaskaj ode mnie Saidi za to, że się tak dobrze spisała :loveu: Podobny do Sarci, ino na grzbiecie włosy pomyliły mu kierunek rośnięcia :evil_lol: Dzięki, zaraz ją wygłaszczę. Właśnie moje serduszko śpi na "polowym" posłanku, bo bliżej pańci :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 jamnicze napisał(a):A jeszcze większa być ich przyczyną :lol: Hahaha, to fakt.:lol: Pzdr. Quote
Russellka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Cześć jamnicze :loveu: Proszę dać Sajduni buziaka w nos ode mnie :loveu: Quote
jamnicze Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 No tak i zostałam z niedokończoną Bydgoszczą, spacerowymi i domowymi fotkami, a tu jeszcze doszło ok 200zdjęć ze Słupska, a i jeszcze parę z dzisiejszego spaceru :evil_lol: No i już sama nie wiem co wklejać :niewiem: To może na początek tak całkiem nie całkiem chronologicznie dam Sajdusie na ringu. Sędzia p. Stępka był bardzo dokładny. - obmacał Saidi grzbiet, głowę i łapki, - prostował ogonek (chyba sprawdzał czy sam się zakręci :lol:) - dokładnie oglądał zgryz i liczył zęby - a nawet ją podnosił A na koniec dał nam Zw. Rasy i CWC :loveu: A było to tak: macanko sprawdzamy główkę rozwieramy paszczę lwa :evil_lol: i dalsze macanko fotograf nie uchwycił prostowania ogonka i podnoszenia Saidi ;) a teraz biegusiem Quote
jamnicze Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 dalej biegamy czas na opis (i klęczenie przed sędzią :diabloti:) i już można odbierać gratulacje :loveu: a następni czekają w kolejce na wejście na ring a duuuużo później było jeszcze tak :multi: Quote
jamnicze Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 deer_1987 napisał(a):Dzielnie sie spisalyscie :D 5 rano :crazyeye: kobieto, ja o tej porze smacznie sobie śpię :lol: Powolutku nabieramy doświadczenia ;) Quote
jamnicze Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Błyskotka napisał(a):Tak słyszałam :cool3:. To była chowka :cool3:. A masz fotki z wyboru BOG ? Posty strasznie skaczą :shake:. Odpowiedź wskoczyła na stronę wcześniej, fotki oczywiście są, choc niewiele - bateria mi się już prawie wyczerpała (i fotograf też :evil_lol:) Russellka napisał(a):Cześć jamnicze :loveu: Proszę dać Sajduni buziaka w nos ode mnie :loveu: A fuuu. a możne być w czółko? :lol: Quote
M&S Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Hej, no pięknie z jednej nóżki....:lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/16-2.jpg A. Quote
taxelina Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 jamnicze napisał(a):5 rano :crazyeye: kobieto, ja o tej porze smacznie sobie śpię :lol: Powolutku nabieramy doświadczenia ;) Tz wstaje o 4 do pracy i mnie budzi... Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Oj, jamnicze, kiedy ty się wyrobisz z tymi fotkami, co? Z pracy wracasz zmęczona, weekendy zajęte, urlop (na pewno z aparatem, co?:evil_lol:), wrócisz po urlopie i... znowu do pracy... Jakaś pomoc by Ci się przydała...:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']Hej, no pięknie z jednej nóżki....:lol: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/16-2.jpg A. Napatrzyłyśmy się u Asiaczków i też tak chciałyśmy :lol: Quote
jamnicze Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 deer_1987 napisał(a):Tz wstaje o 4 do pracy i mnie budzi... Mój wstaje po cichutku i dopiero jak wychodzi budzi mnie Saidi ale to już koło 7 ;) Quote
jamnicze Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Oj, jamnicze, kiedy ty się wyrobisz z tymi fotkami, co? Z pracy wracasz zmęczona, weekendy zajęte, urlop (na pewno z aparatem, co?:evil_lol:), wrócisz po urlopie i... znowu do pracy... Jakaś pomoc by Ci się przydała...:lol: Pzdr. Oj tak, pomoc mile widziana :lol: Na razie to chociaż w wyborze zdjęć, to co chcecie oglądać? (o ilości zdjęć z urlopu wolę nie myśleć :diabloti:, tyle, że większość będzie bezpsowych :shake:) Quote
jamnicze Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Maks i Spark napisał(a)::pHej, miłego dnia A. Wam też życzę miłego :p U nas niestety pada :shake: Quote
M&S Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 jamnicze napisał(a):Wam też życzę miłego :p U nas niestety pada :shake: ....u nas jeszcze nie.... A. Quote
cropka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 jamnicze napisał(a):Wam też życzę miłego :p U nas niestety pada :shake: Pogoda fatalna, najchętniej bym z łóżka nie wstawała. Asiu wybieracie się do Szczecina na wystawę? :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Asia jamniczowa - nie, ale Asia Asiaczkowa - tak. A Wy? Pzr. Quote
Recommended Posts