Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak rozmawiałam z jamnicze przez telefon, to była pełna energii...:evil_lol:

Pzdr.

....a kiedy to było;)

A.

Posted

Gratulacje Asia i Sajdi :multi: Ale zeście się spisały wczoraj, no ładnie, a ja prez przypadek wysłałam smsa, na wasz nr domowy :oops: A kto wkońcu oceniał grupe V na finałach ? ;)

Posted

Kaya napisał(a):
Gratulacje Asia i Sajdi :multi: Ale zeście się spisały wczoraj, no ładnie, a ja prez przypadek wysłałam smsa, na wasz nr domowy :oops: A kto wkońcu oceniał grupe V na finałach ? ;)

Jeżeli dobrze pamiętam, to tez p. Stępka...

Pzdr.

Posted

Już jestem :lol: (chociaż jeszcze w pracy ;))

Jestem bardzo dumna z mojego Sajdziątka. Mała się popisała, bardzo ładnie chodziła i się wystawiała :loveu:, to zapewne za sprawą Waszych kciuków i pozytywnych myśli :loveu::loveu::loveu: - bardzo, bardzo dziękuje :multi:

Upał był niemiłosierny, jestem spieczona na raczka i skwierczę :placz:
Domek Saidi sie przydał. Zdjęć jest multum, ale nie obejrzeliście jeszcze wszystkich z Bydgoszczy :diabloti: (w tym tempie, to jeszcze na długie miesiące mi ich starczy :eviltong:, dobrze,że następna wystawa 19 lipca :evil_lol:)

Wczoraj do domu przyjechałam dopiero ok. 20, ale trzeba było jeszcze trochę innych spraw pozałatwiać, a wiedziałam, że Asiaczek przekaże wieści (buziaczki Asiu za sprawną obsługę medialną :calus:). A wymęczona Saidi nawet rano nie raczyła się podnieść :evil_lol: i dopiero jak ją zawołałam na sii to się łaskawie podniosła z wyrka :lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
A ja Was pamiętam jak panikowałyście przed pierwszą wystawą, a tu takie sukcesy :cool3::cool3:

Brawa !!! :multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Bo ze mnie już taki nerwosolek :evil_lol:

ps
mam zdjęcie ślicznego bostonka ;) (robione specjalnie z myślą o Tobie)

Posted

Jeszcze raz serdeczne podziękowania za kciukaski i gratulacje dla:

Asiaczek
deer
Maks i Spark
hovomaniaczka
Russellka
anetta
Darianna
gosiaja
Kaya
panienkabubu

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::bye:

Oczywiście dziękuję też Florce i Kayi za miłą atmosferę i współpracę na wystawie :lol!:

Posted

Błyskotka napisał(a):
Gratulacje :multi::multi::multi:.

Iwa-R napisał(a):
No proszę. Kolejna wystawa i kolejny sukces! Gratulacje :)

Pozdrawiam
Iwa

Dzięki dziewczyny :p
A grupę wygrał rudy chowek ;), ale nie wiem jak mu poszło na BISie, bo już mój kierowca bł strasznie padnięty i chciał jechać do domu :cool1:

Posted

Ja widziałam już zdjęcie Bostonka, cudny :loveu: panienkabubu ja nie wiedziałam że ty jesteś bostonkowa, ja mam pod nosem hod. Bostonów "z Gdańska Rodem" może kojarzysz, bardzo mili państwo prowadzą sklep zoologiczny ;)

Posted

[quote name='Kaya']Ja widziałam już zdjęcie Bostonka, cudny :loveu: panienkabubu ja nie wiedziałam że ty jesteś bostonkowa, ja mam pod nosem hod. Bostonów "z Gdańska Rodem" może kojarzysz, bardzo mili państwo prowadzą sklep zoologiczny ;)

Znam Pana Jurka, ano ja bostonkowa, mojej młodej już rok stuknął :loveu:

Czekam na foteczkę, wtedy i ja ocenię, czy cudny :loveu::evil_lol::eviltong:

Posted

jamnicze napisał(a):
Dzięki dziewczyny :p
A grupę wygrał rudy chowek ;), ale nie wiem jak mu poszło na BISie, bo już mój kierowca bł strasznie padnięty i chciał jechać do domu :cool1:

Tak, to była sunia :)

Pozdrawiam
Iwa

Posted

jamnicze napisał(a):
Z pokazaniem musisz trochę poczekać, bo okropnie padnięta jestem, a teraz w pracy mam zap....., zdjęcia jeszcze w aparacie, zresztą nawet nie jestem na swoim kompie.

Bostonek nie wiem który, ale w katalogu są zgłoszone tylko 2 psy:
OMAR Vigor Gemini
FUKS ze Wzgórz Wejhera

więc to pewnie któryś z nich ;)

ojjjjjjj to może chociaż to jedno :modla::loveu:
proooooooooooooszę :loveu: