Asiaczek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Jak rozmawiałam z jamnicze przez telefon, to była pełna energii...:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Asiaczek']Jak rozmawiałam z jamnicze przez telefon, to była pełna energii...:evil_lol: Pzdr. ....a kiedy to było;) A. Quote
M&S Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Asiaczek napisał(a):Około 18-tej albo później... Pzdr. ....no to już Asia powinna się odezwać, choć na sekundę:) A. Quote
Asiaczek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 hm, teraz to już chyba się nie odezwie... Może jutro...? Pzdr. Quote
Kaya Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Gratulacje Asia i Sajdi :multi: Ale zeście się spisały wczoraj, no ładnie, a ja prez przypadek wysłałam smsa, na wasz nr domowy :oops: A kto wkońcu oceniał grupe V na finałach ? ;) Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Kaya napisał(a):Gratulacje Asia i Sajdi :multi: Ale zeście się spisały wczoraj, no ładnie, a ja prez przypadek wysłałam smsa, na wasz nr domowy :oops: A kto wkońcu oceniał grupe V na finałach ? ;) Jeżeli dobrze pamiętam, to tez p. Stępka... Pzdr. Quote
gosiaja Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No pięknie moje GRATULACJE :multi::multi::multi::multi: Quote
jamnicze Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Już jestem :lol: (chociaż jeszcze w pracy ;)) Jestem bardzo dumna z mojego Sajdziątka. Mała się popisała, bardzo ładnie chodziła i się wystawiała :loveu:, to zapewne za sprawą Waszych kciuków i pozytywnych myśli :loveu::loveu::loveu: - bardzo, bardzo dziękuje :multi: Upał był niemiłosierny, jestem spieczona na raczka i skwierczę :placz: Domek Saidi sie przydał. Zdjęć jest multum, ale nie obejrzeliście jeszcze wszystkich z Bydgoszczy :diabloti: (w tym tempie, to jeszcze na długie miesiące mi ich starczy :eviltong:, dobrze,że następna wystawa 19 lipca :evil_lol:) Wczoraj do domu przyjechałam dopiero ok. 20, ale trzeba było jeszcze trochę innych spraw pozałatwiać, a wiedziałam, że Asiaczek przekaże wieści (buziaczki Asiu za sprawną obsługę medialną :calus:). A wymęczona Saidi nawet rano nie raczyła się podnieść :evil_lol: i dopiero jak ją zawołałam na sii to się łaskawie podniosła z wyrka :lol: Quote
panienkabubu Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A ja Was pamiętam jak panikowałyście przed pierwszą wystawą, a tu takie sukcesy :cool3::cool3: Brawa !!! :multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 panienkabubu napisał(a):A ja Was pamiętam jak panikowałyście przed pierwszą wystawą, a tu takie sukcesy :cool3::cool3: Brawa !!! :multi::multi::loveu::loveu::loveu: Bo ze mnie już taki nerwosolek :evil_lol: ps mam zdjęcie ślicznego bostonka ;) (robione specjalnie z myślą o Tobie) Quote
jamnicze Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Jeszcze raz serdeczne podziękowania za kciukaski i gratulacje dla: Asiaczek deer Maks i Spark hovomaniaczka Russellka anetta Darianna gosiaja Kaya panienkabubu :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::bye: Oczywiście dziękuję też Florce i Kayi za miłą atmosferę i współpracę na wystawie :lol!: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 jamnicze - przekazywanie tak miłych wiesci, to sama przyjemność!:lol::loveu: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No proszę. Kolejna wystawa i kolejny sukces! Gratulacje :) Pozdrawiam Iwa Quote
panienkabubu Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 jamnicze napisał(a):ps mam zdjęcie ślicznego bostonka ;) (robione specjalnie z myślą o Tobie) pokaż :loveu::loveu: Wiesz jaki to mógł być? :loveu: Quote
jamnicze Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Błyskotka napisał(a):Gratulacje :multi::multi::multi:. Iwa-R napisał(a):No proszę. Kolejna wystawa i kolejny sukces! Gratulacje :) Pozdrawiam Iwa Dzięki dziewczyny :p A grupę wygrał rudy chowek ;), ale nie wiem jak mu poszło na BISie, bo już mój kierowca bł strasznie padnięty i chciał jechać do domu :cool1: Quote
Kaya Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ja widziałam już zdjęcie Bostonka, cudny :loveu: panienkabubu ja nie wiedziałam że ty jesteś bostonkowa, ja mam pod nosem hod. Bostonów "z Gdańska Rodem" może kojarzysz, bardzo mili państwo prowadzą sklep zoologiczny ;) Quote
panienkabubu Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Kaya']Ja widziałam już zdjęcie Bostonka, cudny :loveu: panienkabubu ja nie wiedziałam że ty jesteś bostonkowa, ja mam pod nosem hod. Bostonów "z Gdańska Rodem" może kojarzysz, bardzo mili państwo prowadzą sklep zoologiczny ;) Znam Pana Jurka, ano ja bostonkowa, mojej młodej już rok stuknął :loveu: Czekam na foteczkę, wtedy i ja ocenię, czy cudny :loveu::evil_lol::eviltong: Quote
Iwa-R Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 jamnicze napisał(a):Dzięki dziewczyny :p A grupę wygrał rudy chowek ;), ale nie wiem jak mu poszło na BISie, bo już mój kierowca bł strasznie padnięty i chciał jechać do domu :cool1: Tak, to była sunia :) Pozdrawiam Iwa Quote
jamnicze Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Błyskotka napisał(a):Tak słyszałam :cool3:. To była chowka :cool3:. A masz fotki z wyboru BOG ? Pewnie, że mam :razz: Quote
panienkabubu Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 jamnicze napisał(a):Z pokazaniem musisz trochę poczekać, bo okropnie padnięta jestem, a teraz w pracy mam zap....., zdjęcia jeszcze w aparacie, zresztą nawet nie jestem na swoim kompie. Bostonek nie wiem który, ale w katalogu są zgłoszone tylko 2 psy: OMAR Vigor Gemini FUKS ze Wzgórz Wejhera więc to pewnie któryś z nich ;) ojjjjjjj to może chociaż to jedno :modla::loveu: proooooooooooooszę :loveu: Quote
Recommended Posts