jamnicze Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 deer_1987 napisał(a):Widac ze nie pewna na poczatku, ale potem pokonala go :D ona tak lubi, po cichutku i od tyłu. A jak pies jest duży i na nia patrzy, to ogon na dół i na bezpieczną odległość Martens napisał(a):http://img144.imageshack.us/img144/4058/14iw7.jpg Buuuzi i tuli :loveu: liziu liziu i dziab go w ucho :evil_lol: Matusz napisał(a):a gdzie fotki z nad morza?? :eviltong::eviltong::eviltong: w aparacie:roll: Quote
jamnicze Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 agaciaaa napisał(a):http://img144.imageshack.us/img144/4058/14iw7.jpg chyba sie troche ośmieliła ;) nawet ogonek wrócił na miejce :lol: po jej ogonku zaraz wszystko widać :lol: Quote
jamnicze Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 deer_1987 napisał(a):A o nas zapomnialas czy czasu malo? :( Nie zapomniałam, no coś Ty :calus:, czasu mało!!! ale już pędzę zrobić wpis ;) Quote
jamnicze Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 deer_1987 napisał(a):Dziekuje!!!! Lubie ogladac Sajdunie ;) Bardzo mnie to cieszy :grins: , więc specjalnie dla Ciebie wstawiam nastepne fotencje psisko zmęczone i słoneczko już zachodzi Quote
jamnicze Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 czas wracać do domu szczur w windzie (ciemne, ale może coś widzicie np ten biały nochalek, kołnierzyk i pędzelek) trzeba jeszcze wytrzeć łapusie i można już spać Quote
taxelina Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 http://img529.imageshack.us/img529/415/19ka8.jpg 'Widzimy :D tyko ze najpierw szczura szukalam a dopiero potem sie zorientowalam ze to chodzi o Sajdunie :D http://img329.imageshack.us/img329/5179/22vy2.jpg Ale zmeczona psinka po spacerze ;) Quote
jamnicze Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 deer_1987 napisał(a):http://img529.imageshack.us/img529/415/19ka8.jpg 'Widzimy :D tyko ze najpierw szczura szukalam a dopiero potem sie zorientowalam ze to chodzi o Sajdunie :D http://img329.imageshack.us/img329/5179/22vy2.jpg Ale zmeczona psinka po spacerze ;) no przecież przypomina w tej windzie szczurka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz też śpi po spacerku w drugim pokoju (oczywiście na kanapie :cool3:) i dlatego mogę sobie tu trochę popisać, ale pewnie niedługo sie obudzi i będzie papa komputero. Quote
taxelina Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ja bylam z Niunia znow (niedawno tez) bo ma od wczoraj jakies problemy z brzuszkiem:( Quote
jamnicze Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 deer_1987 napisał(a):Ja bylam z Niunia znow (niedawno tez) bo ma od wczoraj jakies problemy z brzuszkiem:( O, a co sie stało Niunieczce? Quote
taxelina Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Wiesz co byla Purina Pro Plan Junior (ktora Niuni smakowala), potem sie skonczyla przeszlam na Eukanube (z powodu braku PPP u nas w malym miescie), ale ze Niuni cos nie szla to zmienilam na Benful (jadla to kiedys dawno temu) - ale cos od wczoraj leje sie z niej - czasami w ogole widze ze ma problem, kuca ale nie wychodzi nic, na szczescie pije i nie jest osowiala. Obserwujemy ja, wychodze czesto w razie co i zeby sie nie chowala po katach tylko dlatego ze w domu zrobila "kupe" Quote
jamnicze Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Jesli wcześniej nie jadła tego żarełka, a teraz dostaje tylko to, to psy czasem tak reagują. Najlepiej jak Ci sie kończy jedzonko i nie możesz dostać takiego samego to juz pod koniec zacznij mieszać z innym aby nie było takiego szoku dla żołądka. A na razie nagotuj jej marchwianki, to powstrzyma trochę rozwolnienie. Quote
jamnicze Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Sajdi sie obudziła, wiec pędem na spacer. I co i nic :shake:. Po powrocie odkryłam gdzie zdążyła sie zsiiii........ Idę, bo zaczyna łobuzować Papatki :) Quote
taxelina Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 jamnicze napisał(a):Jesli wcześniej nie jadła tego żarełka, a teraz dostaje tylko to, to psy czasem tak reagują. Najlepiej jak Ci sie kończy jedzonko i nie możesz dostać takiego samego to juz pod koniec zacznij mieszać z innym aby nie było takiego szoku dla żołądka. A na razie nagotuj jej marchwianki, to powstrzyma trochę rozwolnienie. No to bylo tak ze Eukanuby nie jadla wczesniej ale po zmianie z PPP na Eukanube nie bylo zadnych problemow zoladkowych, ale ze jej to nie szlo to zmienilam na cos co miala kiedys dawno i sie zaczelo... Ok, dziekuje za porade! Nagotuje jej jutro bo bede miec czas - nie pracuje jutro. Pije i nie jest osowiala wiec to jakis plus na pewno. A co do Sajduni.. to tak bywa.. Niedobrota... :crazyeye::cool3: Quote
agaciaaa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='deer_1987']http://img529.imageshack.us/img529/415/19ka8.jpg 'Widzimy :D tyko ze najpierw szczura szukalam a dopiero potem sie zorientowalam ze to chodzi o Sajdunie :D ja też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jamnicze Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 deer_1987 napisał(a):Ok, dziekuje za porade! Nagotuje jej jutro bo bede miec czas - nie pracuje jutro. Pije i nie jest osowiala wiec to jakis plus na pewno. A co do Sajduni.. to tak bywa.. Niedobrota... :crazyeye::cool3: Mam nadzieję, że marchwianeczka poskutkuje, jeśli to tylko zmiana pokarmu, to szybko się unormuje ;). Już sama nie wiem co mam robić :-(. Ona to chyba robi złośliwie, właśnie tu przyszła i wystawiłam ją za drzwi (mąż był w duzym pokoju, wiec nie była sama), a ona siadła pod moimi drzwijami i narobiła na chodnik, kawałek dalej miała rozłożone gazety :mad::mad::mad::placz:. Dzisiaj idziemy pierwszy raz do przedszkola, może tam mi coś poradzą. agaciaaa napisał(a):ja też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: O, to ktoś jeszcze oglądał foteczki :multi: Quote
taxelina Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Kurcze.. zlosliwie.. ale np. Sherry nasikala jakis czas temu na kanape bo maz zabral jej zabawke i nie mogla jej wziac.. Tak to kraty w przedpokoju funkcjonuja - nie robi tam tylko czeka az wroce ze szkoly/pracy (z pracy dluzej czeka :( ) Co do Niuni, nie dostawala nic, wczoraj dostala pol szklanki Eukanuby (po ktorej nie bylo wczesniej problemow z zoladkiem tylko jej cos nie smakowala) i dzis rano normalna kupa przyszla wiec wiem zebny nie dawac Benefula tylko nadal Eukanube Quote
jamnicze Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 No to na dobry niedzielny dzionek Saidi wśród zabawek Quote
jamnicze Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 jołłłłł, po klapciatych - jamniczych ro spora odmiana :). I wygoda - same się wietrzą :evil_lol:. Czyścisz swojej uszka? Quote
taxelina Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Najpierw mowie: masz brudne uszy wstydzilabys sie i odchodzi ze spuszczona minka (oczywiscie najpierw rzuci mi jamniczkowa mine na odchodne..) a potem idziemy wyczycscie ;) A Ty mialas jamnika wczesniej? Quote
taxelina Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Wrzuce zaraz do siebie nowe 3 fotki :D sprzed chwili :D Quote
jamnicze Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Tak, moją najukochańszą Laminkę :loveu:. Pisałam o niej na jamniczym wątku. Jamniki to moja pierwsza miłość :loveu::loveu::loveu:, stąd mój nik ;) No to przypomnę moje maleństwo i Lamia z synkiem Quote
Recommended Posts