Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
Widac ze nie pewna na poczatku, ale potem pokonala go :D

ona tak lubi, po cichutku i od tyłu. A jak pies jest duży i na nia patrzy, to ogon na dół i na bezpieczną odległość
Martens napisał(a):

liziu liziu i dziab go w ucho :evil_lol:
Matusz napisał(a):
a gdzie fotki z nad morza?? :eviltong::eviltong::eviltong:
w aparacie:roll:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Dziekuje!!!!
Lubie ogladac Sajdunie ;)

Bardzo mnie to cieszy :grins: , więc specjalnie dla Ciebie wstawiam nastepne fotencje

psisko zmęczone i słoneczko już zachodzi

Posted

czas wracać do domu

szczur w windzie (ciemne, ale może coś widzicie np ten biały nochalek, kołnierzyk i pędzelek)

trzeba jeszcze wytrzeć łapusie

i można już spać

Posted

deer_1987 napisał(a):
http://img529.imageshack.us/img529/415/19ka8.jpg
'Widzimy :D tyko ze najpierw szczura szukalam a dopiero potem sie zorientowalam ze to chodzi o Sajdunie :D
http://img329.imageshack.us/img329/5179/22vy2.jpg
Ale zmeczona psinka po spacerze ;)

no przecież przypomina w tej windzie szczurka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Teraz też śpi po spacerku w drugim pokoju (oczywiście na kanapie :cool3:) i dlatego mogę sobie tu trochę popisać, ale pewnie niedługo sie obudzi i będzie papa komputero.

Posted

Wiesz co byla Purina Pro Plan Junior (ktora Niuni smakowala), potem sie skonczyla przeszlam na Eukanube (z powodu braku PPP u nas w malym miescie), ale ze Niuni cos nie szla to zmienilam na Benful (jadla to kiedys dawno temu) - ale cos od wczoraj leje sie z niej - czasami w ogole widze ze ma problem, kuca ale nie wychodzi nic, na szczescie pije i nie jest osowiala. Obserwujemy ja, wychodze czesto w razie co i zeby sie nie chowala po katach tylko dlatego ze w domu zrobila "kupe"

Posted

Jesli wcześniej nie jadła tego żarełka, a teraz dostaje tylko to, to psy czasem tak reagują. Najlepiej jak Ci sie kończy jedzonko i nie możesz dostać takiego samego to juz pod koniec zacznij mieszać z innym aby nie było takiego szoku dla żołądka. A na razie nagotuj jej marchwianki, to powstrzyma trochę rozwolnienie.

Posted

jamnicze napisał(a):
Jesli wcześniej nie jadła tego żarełka, a teraz dostaje tylko to, to psy czasem tak reagują. Najlepiej jak Ci sie kończy jedzonko i nie możesz dostać takiego samego to juz pod koniec zacznij mieszać z innym aby nie było takiego szoku dla żołądka. A na razie nagotuj jej marchwianki, to powstrzyma trochę rozwolnienie.

No to bylo tak ze Eukanuby nie jadla wczesniej ale po zmianie z PPP na Eukanube nie bylo zadnych problemow zoladkowych, ale ze jej to nie szlo to zmienilam na cos co miala kiedys dawno i sie zaczelo...

Ok, dziekuje za porade! Nagotuje jej jutro bo bede miec czas - nie pracuje jutro. Pije i nie jest osowiala wiec to jakis plus na pewno.

A co do Sajduni.. to tak bywa.. Niedobrota... :crazyeye::cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ok, dziekuje za porade! Nagotuje jej jutro bo bede miec czas - nie pracuje jutro. Pije i nie jest osowiala wiec to jakis plus na pewno. A co do Sajduni.. to tak bywa.. Niedobrota... :crazyeye::cool3:

Mam nadzieję, że marchwianeczka poskutkuje, jeśli to tylko zmiana pokarmu, to szybko się unormuje ;).
Już sama nie wiem co mam robić :-(. Ona to chyba robi złośliwie, właśnie tu przyszła i wystawiłam ją za drzwi (mąż był w duzym pokoju, wiec nie była sama), a ona siadła pod moimi drzwijami i narobiła na chodnik, kawałek dalej miała rozłożone gazety :mad::mad::mad::placz:. Dzisiaj idziemy pierwszy raz do przedszkola, może tam mi coś poradzą.
agaciaaa napisał(a):
ja też :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

O, to ktoś jeszcze oglądał foteczki :multi:

Posted

Kurcze.. zlosliwie.. ale np. Sherry nasikala jakis czas temu na kanape bo maz zabral jej zabawke i nie mogla jej wziac..

Tak to kraty w przedpokoju funkcjonuja - nie robi tam tylko czeka az wroce ze szkoly/pracy (z pracy dluzej czeka :( )

Co do Niuni, nie dostawala nic, wczoraj dostala pol szklanki Eukanuby (po ktorej nie bylo wczesniej problemow z zoladkiem tylko jej cos nie smakowala) i dzis rano normalna kupa przyszla wiec wiem zebny nie dawac Benefula tylko nadal Eukanube

Posted

Najpierw mowie: masz brudne uszy wstydzilabys sie i odchodzi ze spuszczona minka (oczywiscie najpierw rzuci mi jamniczkowa mine na odchodne..) a potem idziemy wyczycscie ;)

A Ty mialas jamnika wczesniej?

Posted

Tak, moją najukochańszą Laminkę :loveu:. Pisałam o niej na jamniczym wątku.
Jamniki to moja pierwsza miłość :loveu::loveu::loveu:, stąd mój nik ;)

No to przypomnę moje maleństwo

i Lamia z synkiem